07 Kasım 2016, Pazartesi 11:32:55

THY 10'dan 7'ye düşürüyor

Türk Hava Yolları, Kuala Lumpur hattında yeni bir düzenlemeye gidiyor.
  • Phuket niye bu kadar bekledi elde uçakta var bence en ful gidecek hat
  • Hay allah , yabancı kaptanların ve öğretmenlerin devamlı yazdırdığı bir hat daha 777'ye geçti; napacaklar şimdi?
  • Bu frekans azaltma en iyi tasarruf. Yolcu az ise azaltacaksin ki ucaklar dolsun. 10 seferde ucaklar 150 yolcu ile gidiyosa 7 seferle full gidecek. Cok onceden yapilmasi gerekiyordu böyle bir uygulama.
  • Devlet Thy den elini eteğini çeksin, Thy de tamamen özelleştirilsin bakın iki yıla nasıl kar ediyor şirket. Ama devletten gelen bu kadar torpilli, havacılık hakkında en ufak bilgisi olmayan elemanlarla bu iş biraz zor yürür. Thy nin tamamen özelleştirilmesi ve özel şirket mantığıyla hareket etmesi şart.
  • Şubat ayında kuala lumpur ucusum var ve muhtemelen donusteki TK63 11:50 ucagı iptal oldu. Phuket hattı açılsa bari donusu phuketten yaparız.
  • YAPILMASI GEREKENLERDEN BİRİ.İNŞALLAH DEVAMI GELİR.
  • Bu kadar vatan haininin bulunduğu ülkemi Allah korusun.
  • Durum bakalım THY'deki çöküş daha yeni başlıyor.Şirketin mali durumunun bozulmasındaki kötüye giden ivme Domino taşlarının etkileri gibi zamanla artacak.Daha durun bakalım bunlar iyi günleriniz.Zararlar daha da artınca neler olacak göreceğiz önümüzdeki aylarda.Liyakatsiz ve yeterli havacılık deneyimi olmayan kişilerce yönetilen,Plansız,kontrolsüz bir şekilde büyüyen Milli bir değerimiz olan THY'nin çöküşünü izliyoruz elimiz kolumuz bağlı olarak,istemeyerek maalesef ...
  • 8 OCAKTA Kuala Lumpur ve Jakarta üzerinden Melbourne ve Sidney hattını da açın,uçalım.
  • Tek Bu degilki, Osaka uçuşları bitti, Los Angeles 11 den 7 indi, Washington 10 dan 7 indi, Kosci, Aalborg,Aqaba,Genoa,Ivano-Frankivsk,Djamena,Kermanshah,ahwaz,Khundzhand,Osh,Rotterdam,Venice (saw) bitti Daha çokta buraya sığmaz. Ama öyle demeyin THY büyüyor :-))) Bence en fazla 2 yıla büyürken batacak.

Türk Hava Yolları, Kuala Lumpur hattında yeni bir düzenlemeye gidiyor. Haftada 10 sefer yapan THY'nin bu hattı haftada 7 uçuşa indireceği öğrenildi.

8 Ocak 2017 itibariyle yeni düzenlemeyi hayata geçirecek olan THY, 27 Mart'tan itibaren de Kuala Lumpur'a A330-300 yerine 777-300ER tipi uçaklarla uçacak.

Sefer detayları ise daha sonra belli olacak.

THY 10'dan 7'ye düşürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

phuket ~ 7 yıl önce
Phuket niye bu kadar bekledi elde uçakta var bence en ful gidecek hat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 7 yıl önce
Hay allah , yabancı kaptanların ve öğretmenlerin devamlı yazdırdığı bir hat daha 777'ye geçti; napacaklar şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlama ~ 7 yıl önce
Bu frekans azaltma en iyi tasarruf. Yolcu az ise azaltacaksin ki ucaklar dolsun. 10 seferde ucaklar 150 yolcu ile gidiyosa 7 seferle full gidecek. Cok onceden yapilmasi gerekiyordu böyle bir uygulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmuyor ~ 7 yıl önce
O oyle olmuyor iste. Frekans dustugu zaman yolcu sayisi da dususe geciyor. Insanlar havayollarinin dayattigi gun ve tarihlerde ucmak yerine farkli tasiyicilara yoneliveriyor
İyi oku.. ~ 7 yıl önce
Frekansın azaltılma amacı uçağı doldurmak değil. Hat komple 777'e geçtiği ve daha fazla yolcu kapasitesi oldugu için frekans azaltılıyor. Amaç direkt olarak yolcu sayısını arrtırmak değil ki yolcu sayısı zaten frekans azaltılarakta arttırılmaz. Bi senmisin uyanık? ;)
~ 7 yıl önce
Devlet Thy den elini eteğini çeksin, Thy de tamamen özelleştirilsin bakın iki yıla nasıl kar ediyor şirket. Ama devletten gelen bu kadar torpilli, havacılık hakkında en ufak bilgisi olmayan elemanlarla bu iş biraz zor yürür. Thy nin tamamen özelleştirilmesi ve özel şirket mantığıyla hareket etmesi şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KL TK63 iptal ? ~ 7 yıl önce
Şubat ayında kuala lumpur ucusum var ve muhtemelen donusteki TK63 11:50 ucagı iptal oldu. Phuket hattı açılsa bari donusu phuketten yaparız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOĞRU ~ 7 yıl önce
YAPILMASI GEREKENLERDEN BİRİ.İNŞALLAH DEVAMI GELİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu ~ 7 yıl önce
Bu kadar vatan haininin bulunduğu ülkemi Allah korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metehan ~ 7 yıl önce
Durum bakalım THY'deki çöküş daha yeni başlıyor.Şirketin mali durumunun bozulmasındaki kötüye giden ivme Domino taşlarının etkileri gibi zamanla artacak.Daha durun bakalım bunlar iyi günleriniz.Zararlar daha da artınca neler olacak göreceğiz önümüzdeki aylarda.Liyakatsiz ve yeterli havacılık deneyimi olmayan kişilerce yönetilen,Plansız,kontrolsüz bir şekilde büyüyen Milli bir değerimiz olan THY'nin çöküşünü izliyoruz elimiz kolumuz bağlı olarak,istemeyerek maalesef ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxl ~ 7 yıl önce
Yahu felaket tellalimisin koskoca sirket senin soyleminle batacak oyle mi :) eger bilmek istiyorsan şöyle soyleyeyim butun ucaklar full e yakin ucuyor bakabiliyorsan bak bakalim yolcu sayisina firsatci ve kotu niyetli olmak sanirim cok kotu birsey..
aynen ~ 7 yıl önce
tüh bilsek seni başa geçirirdik hallederdin herşeyi
Ömer sen ~ 7 yıl önce
Sevinecekmisiniz Turk hava yolarini cöküsüne beli oluyor sizde vatan hayinisiz yasasin Büyük Türkiye
TK OO7 ~ 7 yıl önce
8 OCAKTA Kuala Lumpur ve Jakarta üzerinden Melbourne ve Sidney hattını da açın,uçalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Uçan ~ 7 yıl önce
Tek Bu degilki, Osaka uçuşları bitti, Los Angeles 11 den 7 indi, Washington 10 dan 7 indi, Kosci, Aalborg,Aqaba,Genoa,Ivano-Frankivsk,Djamena,Kermanshah,ahwaz,Khundzhand,Osh,Rotterdam,Venice (saw) bitti Daha çokta buraya sığmaz. Ama öyle demeyin THY büyüyor :-))) Bence en fazla 2 yıla büyürken batacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 7 yıl önce
Git kan testi yaptir sen
Aaa'ya ~ 7 yıl önce
Senin kanın nasıl? Kişi kendinden bilir işi...
Çok Uçan ~ 7 yıl önce
Niye ? Arpaçık soğanı kadar beyninle beni Vatan haini mi ilan edeceksin ? Senin gibi Arpaçık beyinliyandaşlar içine ede ede bu hale getirip batırıyorsunuz, Beni ise olayı yazıya döktüm diye Türklükten çıkaracan ? Arkadaş Sizdeki nasıl bir beyinmiş anlamıyor, Ulen Devekuşundaki beyin bile koruma kollama hayatta kalma üzerine iken siz seviyeye ulaşmayı bırak yanında geçemezsiniz.Öyle yada böyle doğa sizi bitirecek. Doğa cahilleri affetmez.
Olmaz ~ 7 yıl önce
Panik yok beyler, her sey kontrol altinda. DaaLIn, kalabalik yapmayin.
Bmx ~ 7 yıl önce
Darbe olayı işlere sekte vurdu transit yolcu ve turist azalacak ama hala iç pazar kuvvetli etrafımızda savaş ve darbe olmasa bunlar olmazdı.Çok ön yargılı olmayalım batmasından mutlu olacaksanız bazı lafları hak edersiniz.Uçaklar yere inecekse frekansta azalacak saçma sapan hatları kapamak doğru hele kış sezonunda

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000