28 Mayıs 2014, Çarşamba 16:29:33

THY 1 HAZİRAN'A KADAR İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları, Ukrayna'nın Donetsk kentine olan seferlerini 1 Haziran'a kadar iptal etti.
  • Bak kral sen belliki işten atılan birisin ama şunu aklından çıkartma bu şirket milli havayolu ideolojik düşünme.bende çalıştım ve karşılıklı anlaşamadık ayrıldım ama senin gibi yapmadım doğru olmazda.sen sunu unutma oraya hiç zararına uçmuyor yolcu az olabilir ama kargo tasıdıgı için kar yapıyor.ama sen bunu idrak edemezsin.bakış açını değiştir...
  • Vah vah şirket zaten zararına uçuyor,uçmazsa zararlarını azaltır hiç olmazsa.Uçarak zarar edeceğine .THY nin zararları giderek büyüyor.Globally fosss :)

Türk Hava Yolları, Ukrayna'nın Donetsk kentine olan seferlerini 1 Haziran'a kadar iptal etti.

Rus yanlıların Donetsk Havalimanı'nı işgal etmesinden sonra Ukrayna ordusunun müdahalesiyle onlarca kişinin ölümüne neden olan olaylar, uçak seferlerini de olumsuz yönde etkiledi.

Türk Hava Yolları, 1 Haziran'a kadar seferlerini iptal ettiğini duyururken, uçuşların ne zaman döneceği ise bilinmiyor.

İşte iptal edilen seferler:

THY 1 HAZİRAN'A KADAR İPTAL ETTİ

Yorumlar

Yuh be.. ~ 10 yıl önce
Bak kral sen belliki işten atılan birisin ama şunu aklından çıkartma bu şirket milli havayolu ideolojik düşünme.bende çalıştım ve karşılıklı anlaşamadık ayrıldım ama senin gibi yapmadım doğru olmazda.sen sunu unutma oraya hiç zararına uçmuyor yolcu az olabilir ama kargo tasıdıgı için kar yapıyor.ama sen bunu idrak edemezsin.bakış açını değiştir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdülrezzak ~ 10 yıl önce
Vah vah şirket zaten zararına uçuyor,uçmazsa zararlarını azaltır hiç olmazsa.Uçarak zarar edeceğine .THY nin zararları giderek büyüyor.Globally fosss :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000