11 Aralık 2019, Çarşamba 11:45:56

Thomas Cook'un A321'lerini THY istiyor

Türk Hava Yolları, iflas eden Thomas Cook'un 4 adet Airbus A321 tipi uçağını almak için başvurusunu yaptı.
  • Damacana müdürleri cok nede olsa
  • Dostum şu sacma sapan mualif ve at gözlükleriyle hayata bakmaktan vaz geçin yani konuyu bu şekle nasil bağladın gerçekten anlaşılmaz pes
  • Siz önce emekçilerin sırtından para kazandığınız tüm işçilerin hakkını verin isterseniz UFO alın
  • Yeni 321. Çok güzel
  • Türk Otel lerimize borcuna mahsup alın uçakları 7 punt a müşteriyi konaklattı 7.8.9.... Ayların konaklama üçretini Tam ödeme zananı 10_10-2019 1hafta önce Şirket battı
  • Kardesim cok dogru bir yorum.Benim anlamadigim Devletin bu THY icinde olup bitenden haberi yokmu? Bu THY ye kimse el atmayacakmi, hainleri temizlemeyecekmi? Bayrak tasiyici sirketi Yunanli eski savas pilotlari tasiyor,taa Fasdan kabin memuru aliyor,sanki turklere kiran girdi.Allah THY yonetimini islah eylesin.Allah birgunde sizden doganlari daha kotu durumda kosun.
  • Buraya yaziyorum:bu ucaklari alman issiz pilotlarida alirsa THY o zanan Condor bu ucaklari satar ve THY de kirmizi hali sererek kabul eder.
  • Bu muhalif zırvalarıda iyice baydı arkadaş. Aynı şeyleri papağan gibi tekralamaktan bıkmadınız. He canım uçaklar eski, yöneticiler menfaat peşinde. 2002 de sıradan bir havayolu şirketi olan THY, şuan kaç yüz tane uçağıyla dünya devleri ile rekabet halinde. Ama bizim muhalifimiz işine gelmeyenleri asla görmez tabii ki. Bilinmesini de istemez. İş gücü yalan propagandadır çünkü.
  • Yapması gerekenler bellidir.Uçak falan alması gerekmiyor.İlk olarak kâr edemediği hatları kapatması gerekiyor.Ardından kabin maaşlarını %20 kokpit maaşlarını da %10 a kadar azaltması gerekiyor.Devamında ne kadar fazlalık personeli varsa çıkartması ve yerine bu işi gerçekten para için değilde istediği için yapan insanları alsn.Sonra kâr nasıl yapılır izleyin.
  • Pilot alımı ve ihtiyacı kaç yıl daha devam eder acaba?

Türk Hava Yolları, iflas eden Thomas Cook'un 4 adet Airbus A321 tipi uçağını almak için başvurusunu yaptı.

Dünyanın en büyük turizm operatörlerinden Thomas Cook'un iflası sonrasında THY de ilk resmi adımı attı. 178 yıllık turizm devi Thomas Cook'un filosundaki 4 adet Airbus A321 tipi uçağı Türk Hava Yolları filosuna katmaya hazırlanıyor.

Şirketin iflası sonrası havayolunda bulunan uçakları Leasing firmalarına gönderen Thomas Cook, uçakları elden çıkarmaya devam ediyor. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre: Thomas Cook, filosunda bulunan uçaklardan bir kısmını Çin merkezli ICBC Financial Leasing'e gönderdi. Türk Hava Yolları da 4 adet Airbus A321-211 tipi yolcu uçağını kiralamak için ICBC'e resmi teklifini yaptı.

Uçakların THY'ye geçmesi için görüşmelerin sürdüğü ve kısa bir süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

©AirportHaber

Thomas Cook'un A321'lerini THY istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Murat ~ 4 yıl önce
Damacana müdürleri cok nede olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 4 yıl önce
THY dünyanın. Sayılı firması olmuş bu sığırlar hala aniriyor
Aykut yildiz ~ 4 yıl önce
Dostum şu sacma sapan mualif ve at gözlükleriyle hayata bakmaktan vaz geçin yani konuyu bu şekle nasil bağladın gerçekten anlaşılmaz pes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Siz önce emekçilerin sırtından para kazandığınız tüm işçilerin hakkını verin isterseniz UFO alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dsf34 ~ 4 yıl önce
Yeni 321. Çok güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fethiye li ~ 4 yıl önce
Türk Otel lerimize borcuna mahsup alın uçakları 7 punt a müşteriyi konaklattı 7.8.9.... Ayların konaklama üçretini Tam ödeme zananı 10_10-2019 1hafta önce Şirket battı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 4 yıl önce
Kardesim cok dogru bir yorum.Benim anlamadigim Devletin bu THY icinde olup bitenden haberi yokmu? Bu THY ye kimse el atmayacakmi, hainleri temizlemeyecekmi? Bayrak tasiyici sirketi Yunanli eski savas pilotlari tasiyor,taa Fasdan kabin memuru aliyor,sanki turklere kiran girdi.Allah THY yonetimini islah eylesin.Allah birgunde sizden doganlari daha kotu durumda kosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Buraya yaziyorum:bu ucaklari alman issiz pilotlarida alirsa THY o zanan Condor bu ucaklari satar ve THY de kirmizi hali sererek kabul eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaf varlıklar ~ 4 yıl önce
Bu muhalif zırvalarıda iyice baydı arkadaş. Aynı şeyleri papağan gibi tekralamaktan bıkmadınız. He canım uçaklar eski, yöneticiler menfaat peşinde. 2002 de sıradan bir havayolu şirketi olan THY, şuan kaç yüz tane uçağıyla dünya devleri ile rekabet halinde. Ama bizim muhalifimiz işine gelmeyenleri asla görmez tabii ki. Bilinmesini de istemez. İş gücü yalan propagandadır çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk nın ~ 4 yıl önce
Yapması gerekenler bellidir.Uçak falan alması gerekmiyor.İlk olarak kâr edemediği hatları kapatması gerekiyor.Ardından kabin maaşlarını %20 kokpit maaşlarını da %10 a kadar azaltması gerekiyor.Devamında ne kadar fazlalık personeli varsa çıkartması ve yerine bu işi gerçekten para için değilde istediği için yapan insanları alsn.Sonra kâr nasıl yapılır izleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kadar uçağa ne kadar pilot? ~ 4 yıl önce
Pilot alımı ve ihtiyacı kaç yıl daha devam eder acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000