15 Aralık 2008, Pazartesi 08:05:49

"THK'ya kırmızı kart!"

Sabah Ankara yazarlarından Ersin Ramoğlu, kurban bayramında kurban derilerini toplamakla yetkili kurum olan THK'yı sert bir dille eleştirmiş...
  • iyi ama arkadaş da zaten yazmış bu arada , belki de farkında olmadan, THK yetişemiyor diye....sonra da yetişemiyor diyenlere eleştirmeyelim diyor.. bu ne lahana...
  • yazdığımız yorumları lütfen aktarın. kısıtlama olmasın tarafsız olduğunuzu anlıyalım
  • Sabah gazetesinden başka ne beklenebilir ki ?
  • Black_StaR'ı yorumundan dolayı kutluyorum. İlk bayramda gönüllülerden biri ben olacağım.
  • Herkes saldırıyor THK'ya. Ben bayramda 3 gün THK adına çalışan gönüllülerden biriyim. Şehirdışında öğrenci olarak okumama rağmen 3gün büyüklerimin yanında olmayıp sabah 8- akşam 6 arası hiç durmadan deri topladım. Çünkü o kadar çok adam eksiği varki..Bütün gün koşuşturup durmamıza rağmen yinede yetişemedik. Zaten katılanların çoğu günlük verilen 40 ytl için gelmişlerdi. Yani THK kendisine ekonomi yaratmaya çalışırken derilerden gönüllülerin eksikliğinden dolayı kan kaybediyor birde adam gücü sağlamak için. Herkes önce eleştireceğine cocuğunu, yeğenini , torununu hatta kendini gönüllü olarak deri toplama işinde çalıştırsın. Oturduğunuz yerden konuşması kolay. Birşeyler bekliyorsanız sizde birşeyler katmalısınız. Yoksa kurbanın derisini herkes veriyor zaten!
  • Şimdi THK na saldırmak moda.Modaya uymak lazım.Yazarımız bu yazıyı yazmasa dili şişerdi.

Ülke genelinde kurban derisini toplayan tek yetkili kurum olan Türk Hava Kurumu (THK) ilgilileri galiba bayram tatiline çıkmışlardı.

Valiler vatandaşlardan kestikleri kurbanın derisini THK’ya vermelerini isteyen açıklamalar yapmışlardı yapmasına ama derileri toplayacak THK görevlisi ortada yoktu.

Anlayacağınız THK, vatandaşın kestiği kurbanın derisini almak için çaba göstermedi. Örneğin Adana’dan bu konuda o kadar çok şikayet geldi ki anlatamam… Duyup gördüklerimizden sonra THY yetkililerine kırmızı kart gösteriyor ve diyoruz ki; “Deri toplamak için yetkiyi elinize alıyorsunuz ama görevinizi yapmıyorsunuz. Elin oğlu adamlarını kurban kesilen her yere dikmişken siz neredesiniz? Lütfen bu işi gerçekten yapacaklara teslim edin”.


Ersin Ramoğlu
Sabah

"THK'ya kırmızı kart!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Rumuz ~ 15 yıl önce
iyi ama arkadaş da zaten yazmış bu arada , belki de farkında olmadan, THK yetişemiyor diye....sonra da yetişemiyor diyenlere eleştirmeyelim diyor.. bu ne lahana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 15 yıl önce
yazdığımız yorumları lütfen aktarın. kısıtlama olmasın tarafsız olduğunuzu anlıyalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurban ~ 15 yıl önce
Sabah gazetesinden başka ne beklenebilir ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bambus ~ 15 yıl önce
Black_StaR'ı yorumundan dolayı kutluyorum. İlk bayramda gönüllülerden biri ben olacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
::[Black_StaR]:: ~ 15 yıl önce
Herkes saldırıyor THK'ya. Ben bayramda 3 gün THK adına çalışan gönüllülerden biriyim. Şehirdışında öğrenci olarak okumama rağmen 3gün büyüklerimin yanında olmayıp sabah 8- akşam 6 arası hiç durmadan deri topladım. Çünkü o kadar çok adam eksiği varki..Bütün gün koşuşturup durmamıza rağmen yinede yetişemedik. Zaten katılanların çoğu günlük verilen 40 ytl için gelmişlerdi. Yani THK kendisine ekonomi yaratmaya çalışırken derilerden gönüllülerin eksikliğinden dolayı kan kaybediyor birde adam gücü sağlamak için. Herkes önce eleştireceğine cocuğunu, yeğenini , torununu hatta kendini gönüllü olarak deri toplama işinde çalıştırsın. Oturduğunuz yerden konuşması kolay. Birşeyler bekliyorsanız sizde birşeyler katmalısınız. Yoksa kurbanın derisini herkes veriyor zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demirkuş ~ 15 yıl önce
Şimdi THK na saldırmak moda.Modaya uymak lazım.Yazarımız bu yazıyı yazmasa dili şişerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000