22 Şubat 2011, Salı 13:50:59

TGS yöneticileri Antalya'da buluştu

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services'ın (TGS) altı istasyonunda görev yapan tüm yöneticileri “Yıllık Değerlendirme Toplantısı” için Antalya'da buluştu.
  • Gereksizsiniz,personeli essek gibi çalıştırır,mesai parasida vermeyen ac gözlü canavarsiniz tüm yoneticiler,birgun arkanıza baka baka,o koltuktan tek tek ineceksiniz.hakkimi helal etmiyorum Tgs Antalya istasyonuna.universite mezunu olmayan,dil bilmeyen,türkceyi bile zor bir araya getirip yolcuya laf anlatan şefler secersiniz.ayni kendiniz gibi..:)))
  • Ben de TGS çalışanı olarak söyleyeceğim bir kaç cümle var. TGS dedikleri gibi referans olarak girme şansınızın olmadığı bir kurum ve insaların dirayetle başvurmaya çalışmalarını hala anlamakta zorluk cekiyorum. YH Memuru olarak asgari ücretin biraz üzerinde maaş alıyoruz ve limanda mola yemek bilmeden çalıştırılıyoruz. Sürekli azar işitiyoruz, ekipler arasındaki iletişimsizlik nedeniyle her gün farklı kurallar icat edip yolculara dert anlatmaya çalışyoruz, sözleşme olacak zam olacak dediler halen ortada somut bir gelişme yok, çalışanlar bilir roaming olarak görev yapan arkadaşlar şeflerden aldıkları bir iki yetkiyle ali kıran başkesen oluyorlar, daha geçtiğimiz ay 700 kişi işten çıkarıldı acaba nedeni ne diye araştıran eden yok. Sağlıcakla
  • yönetim bu toplantıda değişikliğe karar verdi herhalde!
  • hakikaten can sıkıcı birisiniz. Tıpkı chp gibisiniz. derdiniz üzüm yemek değil. bağcıyı onun cocuklarını üzümü alanları satanlatı yiyenleri tepelemek. TGS yardım kampanyasıda başlattı. şanlıurfada bir okulun kütüphanesi için. şimdi hrkt ramp yolcu hizmetleri,idari işler birlikte topluyorlar. sen şimdi katkıdamı bulunacaksın yoksa buna da çamur atacakmısın merak ediyorum. TGS dünyada bir ilkmi yaptı 1 yıllık değerlendirme toplantısı yapmakla!. bu hezeyanınız nedendir.
  • Tgs Antalya toplantısına neden bu kadar takıldınız anlayamadım? Şirket 1. yılını değerlendirme toplantısı yaptı,bundan daha doğal bir şey olamaz. Arkadaşımızın birisi TGS'nin hazır müşteriye hitap ettğini yazmış.Diğer handling firmaları ,havayolu şirketleri olmadan mı kuruldu ? diye sormak lazım. Arkadaşlar yorumlarınızı akıl,izan perspektifinden geçirdikten sonra,klavyelerin düğmesine basarak yazınız.Selamlar.
  • Yaptıkları işler yazdıkları Türkçe gibiyse TGS de durum vahim demektir.
  • Biraz olsun doğru Türkçeyle yazmaya çalışalım. Bence TGS orada burada toplantılar yapacağına personeline Türkçe dersleri vermeli.
  • Bu tgs amma battı birilerine. kaç yıldır buralardayım ne firmalar ne şirketler geldi geçti. TGs ye akp li diyenlere sormak lazım. havaalnına işe girmek için azmı ankara sokaklarında vekil peşine düştüler. kim sınavla girmiş. ayrıca burasını arpalığa cevirmedilermi. birilerinin bacanakları burayı batma noktasına getirmedimi.THY bedava ya azdaha özelleşmeyecekmiydi. Akp işinizi kurtarda tk ve teknik personeli. akp boing isatın almaya çalıuşıyor. aptalca ideolojileriniz çöpte yerini aldı sıra sşzdemi yoksa değişme direnmeyei bırakacakmısınız
  • mıckey mouse Arkadaşım belliki sen çok çizgi film izliyosun eğer seçimden sonra bu yöneticilerimiz işten ayrılamzsa sen işi bırakıcakmısın belliki bişeyler seni rahatsız etmiş senin yerinde olsam bişeyleri bilmeden konuşmazdım tabi alışmışınız salla başı almaaşı hoşunuza gidiyodu dimi Allah dürüst olanın yanındadır seçimden sonrada yorumlarını bekliyorum iyi çalışmalar...
  • sizleri yürekten kutluyorum başarılanızın devamını dılıyorum ...muhteşemsiniz...... Dunyanın en buyuk yer hizmetleri firmasi...ve gün geçtikçe buyuyen bir aşkla......

Belek’te bir otelde düzenlenen ve iki gün süren toplantıda, TGS’ nin geçmiş bir yılı değerlendirilirken, gelecek dönemde nelerin yapılması gerektiği konuşuldu. Antalya’daki buluşmaya moderatör ve konuşmacı olarak katılan Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik de gözlemlerini ve tecrübelerini TGS’lilerle paylaştı.

Kuruluşunun üzerinden bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen 300 bine yakın frekansa hizmet vererek büyük başarıya imza atan TGS’nin tüm yöneticileri geride bırakılan yılı değerlendirmek amacıyla Antalya’da buluştu. 18- 19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen ve TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik’in başkanlık ettiği toplantıya, Genel Müdür Yardımcıları Kartal Özçakır ve Uğur Aksoy’un yanı sıra, 6 istasyonun başmüdürü ve 70’in üzerinde TGS yöneticisi katıldı. Belek Sirene Golf Hotel’deki buluşmanın açış konuşmasını yapan TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik, TGS’nin başarısı adına neler yapılabileceğini yüz yüze görüşmek, fikir alışverişinde bulunmak ve bir ekip ruhunun temellerini atmak amacıyla bir araya gelindiğini söyledi. 2011’in tasarruf ve verimlilik yılı olarak belirlendiğine dikkat çeken Özçelik, “Farklı şehirlerde görev yapan idarecilerimizin bir araya gelerek tanışması, kaynaşması, deneyimlerini ve sorunlarını paylaşmaları son derece önem verdiğim bir husus. Bu tür toplantıların kurum kültürünün oluşmasına ve sürdürülmesine azami ölçüde katkı sağladığı, yürütülen işlerde de verimliliği artırdığı kanaatindeyim” dedi. Son derece keyifli ve verimli geçtiği gözlenen toplantıdan arta kalan zamanlarda TGS’li yöneticiler, bol bol sohbet edip, çeşitli spor aktivitelerine katıldı.

Tecrübeli Gazeteci ‘moderatör’ olarak katıldı

Geniş bir ilgi alanına sahip olan ve havacılık konusunda kaleme aldığı yazılarla tanınan Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik, TGS Basın Müşavirliği’nin davetlisi olarak ‘Yıllık Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Organizasyon boyunca moderatörlük yapan ve havacılık konusunda yaşadığı tecrübeleri paylaşan Gazeteci ve Programcı Hakan Çelik, TGS’li yöneticilerle iki gün boyunca sohbet etti.

Posta Gazetesi yazarı Hakan Çelik, daha önce birkaç defa TGS aleyhinde yazılar kaleme almış, 'TGS böyle devam ederse THY'nin başını derde sokacak" başlıklı yazısıyla tepki toplamıştı.







 

TGS yöneticileri Antalya'da buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Gereksizsiniz,personeli essek gibi çalıştırır,mesai parasida vermeyen ac gözlü canavarsiniz tüm yoneticiler,birgun arkanıza baka baka,o koltuktan tek tek ineceksiniz.hakkimi helal etmiyorum Tgs Antalya istasyonuna.universite mezunu olmayan,dil bilmeyen,türkceyi bile zor bir araya getirip yolcuya laf anlatan şefler secersiniz.ayni kendiniz gibi..:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de TGS çalışanı olarak söyleyeceğim bir kaç cümle var. TGS dedikleri gibi referans olarak girme şansınızın olmadığı bir kurum ve insaların dirayetle başvurmaya çalışmalarını hala anlamakta zorluk cekiyorum. YH Memuru olarak asgari ücretin biraz üzerinde maaş alıyoruz ve limanda mola yemek bilmeden çalıştırılıyoruz. Sürekli azar işitiyoruz, ekipler arasındaki iletişimsizlik nedeniyle her gün farklı kurallar icat edip yolculara dert anlatmaya çalışyoruz, sözleşme olacak zam olacak dediler halen ortada somut bir gelişme yok, çalışanlar bilir roaming olarak görev yapan arkadaşlar şeflerden aldıkları bir iki yetkiyle ali kıran başkesen oluyorlar, daha geçtiğimiz ay 700 kişi işten çıkarıldı acaba nedeni ne diye araştıran eden yok. Sağlıcakla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yönetim bu toplantıda değişikliğe karar verdi herhalde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hakikaten can sıkıcı birisiniz. Tıpkı chp gibisiniz. derdiniz üzüm yemek değil. bağcıyı onun cocuklarını üzümü alanları satanlatı yiyenleri tepelemek. TGS yardım kampanyasıda başlattı. şanlıurfada bir okulun kütüphanesi için. şimdi hrkt ramp yolcu hizmetleri,idari işler birlikte topluyorlar. sen şimdi katkıdamı bulunacaksın yoksa buna da çamur atacakmısın merak ediyorum. TGS dünyada bir ilkmi yaptı 1 yıllık değerlendirme toplantısı yapmakla!. bu hezeyanınız nedendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tgs Antalya toplantısına neden bu kadar takıldınız anlayamadım? Şirket 1. yılını değerlendirme toplantısı yaptı,bundan daha doğal bir şey olamaz. Arkadaşımızın birisi TGS'nin hazır müşteriye hitap ettğini yazmış.Diğer handling firmaları ,havayolu şirketleri olmadan mı kuruldu ? diye sormak lazım. Arkadaşlar yorumlarınızı akıl,izan perspektifinden geçirdikten sonra,klavyelerin düğmesine basarak yazınız.Selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yaptıkları işler yazdıkları Türkçe gibiyse TGS de durum vahim demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biraz olsun doğru Türkçeyle yazmaya çalışalım. Bence TGS orada burada toplantılar yapacağına personeline Türkçe dersleri vermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tgs amma battı birilerine. kaç yıldır buralardayım ne firmalar ne şirketler geldi geçti. TGs ye akp li diyenlere sormak lazım. havaalnına işe girmek için azmı ankara sokaklarında vekil peşine düştüler. kim sınavla girmiş. ayrıca burasını arpalığa cevirmedilermi. birilerinin bacanakları burayı batma noktasına getirmedimi.THY bedava ya azdaha özelleşmeyecekmiydi. Akp işinizi kurtarda tk ve teknik personeli. akp boing isatın almaya çalıuşıyor. aptalca ideolojileriniz çöpte yerini aldı sıra sşzdemi yoksa değişme direnmeyei bırakacakmısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mıckey mouse Arkadaşım belliki sen çok çizgi film izliyosun eğer seçimden sonra bu yöneticilerimiz işten ayrılamzsa sen işi bırakıcakmısın belliki bişeyler seni rahatsız etmiş senin yerinde olsam bişeyleri bilmeden konuşmazdım tabi alışmışınız salla başı almaaşı hoşunuza gidiyodu dimi Allah dürüst olanın yanındadır seçimden sonrada yorumlarını bekliyorum iyi çalışmalar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sizleri yürekten kutluyorum başarılanızın devamını dılıyorum ...muhteşemsiniz...... Dunyanın en buyuk yer hizmetleri firmasi...ve gün geçtikçe buyuyen bir aşkla......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000