16 Mayıs 2011, Pazartesi 11:30:55

TGS MALAYSIA AIRLINES'I DA KAPTI!

Türkiye'nin önemli yer hizmetleri kuruluşlarından biri olan TGS Malezya Havayolları'nın yer hizmetlerini almayı başardı.
  • Tgs nin şuan 5 kişi yaptığı boardingi Tk personeli tekbaşına yapıyordu. Bu şirket Tgs ile büyümedi arkadaş. Şirket 305 milyon dolar zarar ettiyse. Okyanus ötesindeki yandaşların okul yaptığı yerlere 5 yolcuyla 10 yolcuyla giden hatlar açtığı için zarar etti. İşi bil, içeriği öğren ondan sonra konuş boş konuşma. Thy 2000-2003 deki krizde tarihinin en büyük karlarını yaptı. Ozaman Tgs yoktu. Konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun sen anca tıkla sitelerin reytingi artsın.
  • ya boş işler bunlar seçimi bekleyin ondan sonra görüceksiniz kimler kovulacak kimler kalakacaqk maaşlar ne olcak ozaman kalmak isteyen de bu şartlar olsunda kalayım diyecek ama nafile akıllı olunda işinizi yapın dışarda işsizlik var.
  • Hayırlı olsun inş... Ama şirkette kazan kaynamak üzere haziranda iyi bir iyileştirme olmazsa çekip gidecek en az 300- 400 adam var yönetim bir an önce beklentileri karşılama yoluna gitmeli yoksa durum vahim gibi
  • vicdanı olanlara sesleniyoruz zam vermediniz, temmuzda yapacağınız zammı geriye dönük yapacak mısınız yoksa bir zamla 2,5 sene mi çakacaksınız bize.müdürler 5,5 maaş alıyor en lüks telefonlar araçlar akşam evlerine bırakıyor,hergün birinde kahvaltı,abiler ablalar olmuşlar,laylaylom bütün gün,ne iş yapıyorlar işleri memurlar şefler yürütüyor.mehmet şişman genel müdür göreve geldiğinde ,genel müdürümüzün talimatı var maaşları thy gibi yapacağız çok yakında, emeklerinizin karşılığını alacaksınız diye heryerde gezmedi mi.buna şahit olan en az 100 insan vardır,e hani nerede.teknik %11 zam aldı,temmuzda bize altında verirseniz sendikalaşıp 6 ay sonra sizden hem zam hem pas alacağız.bu da son uyarı.her hazırlık tamam.şaka zannedenler kabus görecek
  • TGS'de çalışan çok zeki çocuklar var ama malesef sayıları çok az..dış hatlarda mesela ingilizce bilen yok gibi bir şey her ekipte belki 1 tane personel var o kadar...yani tarzanca ile o kadar yolcuyu nasıl idare ediyorlar hayret!!
  • sizin sabah 8den12 ye kadar hizmet verdiğiniz uçak sayısını 8 çarp bizim çalıştığımız hizmet verdiğimiz uçak sayısını elde edersen hatta daha fazlası bunu siz bırakın yapabilmeyi deneyemessiniz bile aklınıza gelse bile korkup kaçarsınız sizin zihniyetinizle uğraşıyıruz az kaldınız ama tek tek biz kovuyoruz siz alıyorsunuz aynı yere doldumu orası anlaki artık TGS ozaman TGS
  • size laf attığım yok sizin bişey topladığınızda yok sözümona bi eleman yazmış otobus çarpar pusback çarpar diye bunları yapan havaşcı elemanlar yalanmı niye zoruna gitti.
  • yavuz abi yine yaptin yapacagini...helal olsun.
  • Tgs de calisanlar havastakilerin yarisi kadar bile ingilizce bilmiyor nasil olcak bu is?????
  • KEŞKE BAŞLIĞI İLE YAZAN ARKADAŞIM, SENIN DERDIN MI HAVASLA. HAVASTAN GECEN INSANLAR OLMASAYDI NICEYDI KIMBILIR HALINIZ.... INSANLARA CAMUR ATACAĞINIZA SAYGI GOSTERMESINI BILIN. SIZIN KURTULMAK ISTEDIKLARINIZ SIZIN ARKANIZI TOPLAYANLAR. BEN TGSYE BASARILAR DILIYORUM UMARIN NICE MILLI HAVAYOLLARI ILE ANLASMA YAPAR.
Yeni olmasına karşın kısa sürede hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen TGS (Turkish Ground Services), dünyanın önemli havayolu şirketlerinden biri olan Malezya Havayolları ile yeni bir anlaşma yaparak yer hizmetlerini işletme hakkını elde etti.

14 Mayıs tarihinde varılan anlaşmada TGS, haftada 3 gün Kuala Lumpur- İstanbul arasında karşılıklı sefer düzenleyen Malezya Havayolları ile birlikte toplamdaki müşteri sayısını 34'e çıkardı.

Bu arada Malezya Havayolları TGS'nin yer hizmetlerini aldığı 3. milli havayolu şirketi oldu. Bilindiği gibi TGS, THY ve B & H Airlines'ın da yer hizmetleri hakkını elinde bulunduruyordu.
TGS MALAYSIA AIRLINES'I DA KAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
Tgs nin şuan 5 kişi yaptığı boardingi Tk personeli tekbaşına yapıyordu. Bu şirket Tgs ile büyümedi arkadaş. Şirket 305 milyon dolar zarar ettiyse. Okyanus ötesindeki yandaşların okul yaptığı yerlere 5 yolcuyla 10 yolcuyla giden hatlar açtığı için zarar etti. İşi bil, içeriği öğren ondan sonra konuş boş konuşma. Thy 2000-2003 deki krizde tarihinin en büyük karlarını yaptı. Ozaman Tgs yoktu. Konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun sen anca tıkla sitelerin reytingi artsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya boş işler bunlar seçimi bekleyin ondan sonra görüceksiniz kimler kovulacak kimler kalakacaqk maaşlar ne olcak ozaman kalmak isteyen de bu şartlar olsunda kalayım diyecek ama nafile akıllı olunda işinizi yapın dışarda işsizlik var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı olsun inş... Ama şirkette kazan kaynamak üzere haziranda iyi bir iyileştirme olmazsa çekip gidecek en az 300- 400 adam var yönetim bir an önce beklentileri karşılama yoluna gitmeli yoksa durum vahim gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vicdanı olanlara sesleniyoruz zam vermediniz, temmuzda yapacağınız zammı geriye dönük yapacak mısınız yoksa bir zamla 2,5 sene mi çakacaksınız bize.müdürler 5,5 maaş alıyor en lüks telefonlar araçlar akşam evlerine bırakıyor,hergün birinde kahvaltı,abiler ablalar olmuşlar,laylaylom bütün gün,ne iş yapıyorlar işleri memurlar şefler yürütüyor.mehmet şişman genel müdür göreve geldiğinde ,genel müdürümüzün talimatı var maaşları thy gibi yapacağız çok yakında, emeklerinizin karşılığını alacaksınız diye heryerde gezmedi mi.buna şahit olan en az 100 insan vardır,e hani nerede.teknik %11 zam aldı,temmuzda bize altında verirseniz sendikalaşıp 6 ay sonra sizden hem zam hem pas alacağız.bu da son uyarı.her hazırlık tamam.şaka zannedenler kabus görecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS'de çalışan çok zeki çocuklar var ama malesef sayıları çok az..dış hatlarda mesela ingilizce bilen yok gibi bir şey her ekipte belki 1 tane personel var o kadar...yani tarzanca ile o kadar yolcuyu nasıl idare ediyorlar hayret!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sizin sabah 8den12 ye kadar hizmet verdiğiniz uçak sayısını 8 çarp bizim çalıştığımız hizmet verdiğimiz uçak sayısını elde edersen hatta daha fazlası bunu siz bırakın yapabilmeyi deneyemessiniz bile aklınıza gelse bile korkup kaçarsınız sizin zihniyetinizle uğraşıyıruz az kaldınız ama tek tek biz kovuyoruz siz alıyorsunuz aynı yere doldumu orası anlaki artık TGS ozaman TGS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
size laf attığım yok sizin bişey topladığınızda yok sözümona bi eleman yazmış otobus çarpar pusback çarpar diye bunları yapan havaşcı elemanlar yalanmı niye zoruna gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yavuz abi yine yaptin yapacagini...helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tgs de calisanlar havastakilerin yarisi kadar bile ingilizce bilmiyor nasil olcak bu is?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KEŞKE BAŞLIĞI İLE YAZAN ARKADAŞIM, SENIN DERDIN MI HAVASLA. HAVASTAN GECEN INSANLAR OLMASAYDI NICEYDI KIMBILIR HALINIZ.... INSANLARA CAMUR ATACAĞINIZA SAYGI GOSTERMESINI BILIN. SIZIN KURTULMAK ISTEDIKLARINIZ SIZIN ARKANIZI TOPLAYANLAR. BEN TGSYE BASARILAR DILIYORUM UMARIN NICE MILLI HAVAYOLLARI ILE ANLASMA YAPAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000