23 Şubat 2013, Cumartesi 14:44:27

TGS ÇALIŞANINA KÜFÜR EDİNCE...

Türk Hava Yolları uçağı ile gittiği Makedonya’nın Üsküp kentinde havaalanından tekrar Türkiye’ye gönderilen Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı ile Atatürk Havalimanı’ndaki TGS çalışanı sille tokat kavga etti.
  • AK partili bir belediye ama Kemal ÖZENÇ bürokrat bir başkan ayrıca Kemal bey yakından tanıdığım bir başkan gayet sakin bir insan olayı duyduğumda şok oldum başkan nasıl karışmış diye ve yanındaki bayan eşi oluyor arkadaşlar densiz yorum yapan kişiler var burda.
  • Sayın şahit olan arkadaş, sen bu kadar olaya yakın olduğunu söylüyorsunda. Niye olayı ters anlatıyorsun. Bu senin kurum iç dayanışma yapman senin vicdanını ne kadar rahatlatıyor, gece yatarken bu gördüğün olayı bir daha düşün , sanada eşinin yanında birinden yumruk yediğini düşün ve bu sayfaya o yumruk atan şahsa söyleyeceğin kelimeleri buraya yaz . Yazık ve çok yazık bende hizmet sektöründe çalışan olarak bu sayfada ki yorumlara bakınca ne kadar kötü bir şirket yönetimi var ve ne kadar kalitesiz elemanlar dolu .....
  • NE OLUP BİTTİĞİNİ BİLMEDEN ABUK SABUK YORUM YAZANLAR SİZE DİYORUM. BAŞKAN YARDIMCISI HAKKINDA ATIP TUTUYORSUNUZ. OLAYLAR OLURKEN ORDAMIYDINIZ? YANINDAKİNİN EŞİ OLDUĞUNU HİÇMİ DÜŞÜNMEDİNİZ? TGS ÇALIŞANININDA SİZİN GİBİ AHLAKSIZCA DÜŞÜNÜP ADAMIN EŞİNE ASILDIĞINI, OLAYIN BAŞLANGIÇ SEBEBİNİN BU OLDUGUNU BİLMEZSİNİZ TABİ. İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ YORUM YAZIN SİZ. SİZİN EŞİNİZE, KIZINIZA BİRİLERİ ASILSA SİZ NE YAPARSINIZ ACABA?
  • Filden kamera kayıtlarını kontrol edin ve sonra yorum yapın...... Akıllı insanlar bunu yapar.
  • kolaysa gazi osman paşa belediyesinin sitesine yapın yorumlarınızı da erhan başkan uksunda bakın nasıl verecek ya cezasını yada cevabını ben yazıyorum sizide bekliyorum
  • yanılmıyorsam 2003 2004 yılları idi sanırım oradakiler bunu çok iyi hatırlayacaklardır bir yolcu hizmetleri görevlisi kontuar işlemi sırasında bir akp milletvekili ile fazla bagaj ücreti konulu bir tartışmadan dolayı hakkında soruşturma açılmış ve iş akdi sona erdirilmişti yine orada başka bir personel de kendisi hakkında ahlaksızca yapılan suçlamalara karşı çıktığı için bir sene içinde on sefer ceza verilmek sureti ile işinden atılmıştı bu isimleri hatırlarmısınız ya da bu olayları; yani haklı olmak yetmiyor anlayacağınız.
  • Yorumlara inanamıyorum. Tgs ci arkadaşımıza geçmiş olsun. olayı tam bilmesemde hergün yaşadıklarımızdan az çok tahmin edebiliyorum. İNAD olup gelen yolcu zaten sinirli tepkilidir ve arrival daki arkadaşlar bunları çok yaşıyorlar küfür falan gırla gider yine aynısı olmuştur büyük ihtimal ama iş yolcu personele fiziksel müdehalede bulunursa kimsenin de eli armut toplamaz karşılık alır kişi kendini korur. Bazı yorumcular yok yolcuya vurulmaz falan demişte arkadaşım hukuk bana kendimi koruma hakkı veriyor sen neden bahsediyorsun adam bana tekme tokat girişirken personel sadece maaşlı eleman olduğu için dayak mı yemeli elbet kendini koruyacak ve orantılı karşılık verecek nefs-i müdafa nedir öğrenin lütfen.
  • Bu küfür eden vatandaş madem okadar haklı niye gittiği ülkede küfür hakaret edememiş acaba merak ettim aa unutmusum adamdan kan alırlar kan bı daha uçağa binemez kötü anıları yüzünden ama geldi TR ye nasılsa çiftlik küfür kıyamet aha sana cevap arkadas iyi yapmış o seviyeye inip aynı dilde cevap vermemiş anlayacağı dilde konuşmuş :)
  • burnu mu kırılmış keşke biryerleri daha kırılsaydı yandaş truzm in
  • vaaaayyyy bir belediye başkan yardımcısı....... acaba hangi partiden.... yanında da Lİliaaaa adında sekreteri mi acabaaaaa..... e ne işler vardı üsküp te....... def edildiklerine göre devlet işleri değil demek kiiiiiiii.... daha başkan bile değilsin, yardımcısısın bide havalara bak işte böyle yaparlar layık olanı.

Atatürk Havalimanı’nda tartışan Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Özenç ile TGS yer hizmetleri görevlisi O.Ç, tekme tokat birbirine girdi.

Özenç, yanında bulunan Lilia Babrenka ile birlikte Üsküp'e gitti. Ancak yanında bulunan Babrenka sınırdışı edildi. Özenç, Babrenka ile birlikte İstanbul'a geri dönme kararı aldı. İstanbul’a indikten sonra TGS çalışanı O.Ç ile önce sözlü olarak tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi ve Özenç'in küfür etmesi üzerine sözlü atışma sille tokat kavgaya döndü.

Atatürk Havalimanı’nda birbirine giren Özenç ve O.Ç’yi, polis güçlükle ayırdı. Kavga sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Özenç'in burnu kırıldı, hastaneye götürüldü.

TGS çalışanı O.Ç'nin ise Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü bildirildi.

Bu arada Kemal Özenç'in, sınırdışı edildiği Üsküp'te de olay çıkardığı, Atatürk Havalimanı'nda da oldukça sinirli davranışlar sergilediği kaydedildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

TGS ÇALIŞANINA KÜFÜR EDİNCE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

HoB ~ 10 yıl önce
AK partili bir belediye ama Kemal ÖZENÇ bürokrat bir başkan ayrıca Kemal bey yakından tanıdığım bir başkan gayet sakin bir insan olayı duyduğumda şok oldum başkan nasıl karışmış diye ve yanındaki bayan eşi oluyor arkadaşlar densiz yorum yapan kişiler var burda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 11 yıl önce
Sayın şahit olan arkadaş, sen bu kadar olaya yakın olduğunu söylüyorsunda. Niye olayı ters anlatıyorsun. Bu senin kurum iç dayanışma yapman senin vicdanını ne kadar rahatlatıyor, gece yatarken bu gördüğün olayı bir daha düşün , sanada eşinin yanında birinden yumruk yediğini düşün ve bu sayfaya o yumruk atan şahsa söyleyeceğin kelimeleri buraya yaz . Yazık ve çok yazık bende hizmet sektöründe çalışan olarak bu sayfada ki yorumlara bakınca ne kadar kötü bir şirket yönetimi var ve ne kadar kalitesiz elemanlar dolu .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TERBİYESİZLER ~ 11 yıl önce
NE OLUP BİTTİĞİNİ BİLMEDEN ABUK SABUK YORUM YAZANLAR SİZE DİYORUM. BAŞKAN YARDIMCISI HAKKINDA ATIP TUTUYORSUNUZ. OLAYLAR OLURKEN ORDAMIYDINIZ? YANINDAKİNİN EŞİ OLDUĞUNU HİÇMİ DÜŞÜNMEDİNİZ? TGS ÇALIŞANININDA SİZİN GİBİ AHLAKSIZCA DÜŞÜNÜP ADAMIN EŞİNE ASILDIĞINI, OLAYIN BAŞLANGIÇ SEBEBİNİN BU OLDUGUNU BİLMEZSİNİZ TABİ. İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ YORUM YAZIN SİZ. SİZİN EŞİNİZE, KIZINIZA BİRİLERİ ASILSA SİZ NE YAPARSINIZ ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şahit ~ 11 yıl önce
yalanın iftiranın bini bi para Allaha havale ediyorum,ben ordaydım böyle bişey olmadı şahış ettiği küfür ve hakaretlerin bedelini mahkemede verir artık...
Müşteki ~ 11 yıl önce
Olay sırasında TGS çalışanının Kemal Özenç`in eşine bir saldırısı ya da söylemi olmamıştır. Kemal Özenç`in kendisine fiili saldırıda bulunmuştur. Küfür olayı, TGS çalışanının fiili müdahalesinden sonra gerçekleşmiştir. Ancak haberde önce küfür olduğu yazıldığından yanlış bilgi verilmektedir. Kamera kayıtları incelenmeli ve bu haber düzeltilmelidir.
Mücteki ~ 11 yıl önce
Filden kamera kayıtlarını kontrol edin ve sonra yorum yapın...... Akıllı insanlar bunu yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gıoplu ~ 11 yıl önce
kolaysa gazi osman paşa belediyesinin sitesine yapın yorumlarınızı da erhan başkan uksunda bakın nasıl verecek ya cezasını yada cevabını ben yazıyorum sizide bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 11 yıl önce
yanılmıyorsam 2003 2004 yılları idi sanırım oradakiler bunu çok iyi hatırlayacaklardır bir yolcu hizmetleri görevlisi kontuar işlemi sırasında bir akp milletvekili ile fazla bagaj ücreti konulu bir tartışmadan dolayı hakkında soruşturma açılmış ve iş akdi sona erdirilmişti yine orada başka bir personel de kendisi hakkında ahlaksızca yapılan suçlamalara karşı çıktığı için bir sene içinde on sefer ceza verilmek sureti ile işinden atılmıştı bu isimleri hatırlarmısınız ya da bu olayları; yani haklı olmak yetmiyor anlayacağınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chs trafik ~ 11 yıl önce
Yorumlara inanamıyorum. Tgs ci arkadaşımıza geçmiş olsun. olayı tam bilmesemde hergün yaşadıklarımızdan az çok tahmin edebiliyorum. İNAD olup gelen yolcu zaten sinirli tepkilidir ve arrival daki arkadaşlar bunları çok yaşıyorlar küfür falan gırla gider yine aynısı olmuştur büyük ihtimal ama iş yolcu personele fiziksel müdehalede bulunursa kimsenin de eli armut toplamaz karşılık alır kişi kendini korur. Bazı yorumcular yok yolcuya vurulmaz falan demişte arkadaşım hukuk bana kendimi koruma hakkı veriyor sen neden bahsediyorsun adam bana tekme tokat girişirken personel sadece maaşlı eleman olduğu için dayak mı yemeli elbet kendini koruyacak ve orantılı karşılık verecek nefs-i müdafa nedir öğrenin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzzzzz ~ 11 yıl önce
Bu küfür eden vatandaş madem okadar haklı niye gittiği ülkede küfür hakaret edememiş acaba merak ettim aa unutmusum adamdan kan alırlar kan bı daha uçağa binemez kötü anıları yüzünden ama geldi TR ye nasılsa çiftlik küfür kıyamet aha sana cevap arkadas iyi yapmış o seviyeye inip aynı dilde cevap vermemiş anlayacağı dilde konuşmuş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ulusalcı ~ 11 yıl önce
burnu mu kırılmış keşke biryerleri daha kırılsaydı yandaş truzm in

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim/rumuz ~ 11 yıl önce
vaaaayyyy bir belediye başkan yardımcısı....... acaba hangi partiden.... yanında da Lİliaaaa adında sekreteri mi acabaaaaa..... e ne işler vardı üsküp te....... def edildiklerine göre devlet işleri değil demek kiiiiiiii.... daha başkan bile değilsin, yardımcısısın bide havalara bak işte böyle yaparlar layık olanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000