22 Mart 2011, Salı 14:08:55

TGS, BH AIRLINES'A HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Türkiye’nin önde gelen handling kuruluşu Turkish Ground Services (TGS), Bosna & Hersek Hava Yolları’na (B&H Airlines) yer hizmeti vermeye başladı.
  • kırmızı ablanın arkasında özel kalem şefi, pardon müdürü var dikkatli konuşun.adam müdürüm diye gidip rize gazetelerine demeç vermiş,inanmayan internetten arar bulur.ya bunu gariban memurunuz yapsa akşama eline fesihi verirsiniz
  • yeni başladık derken? tgs 1,5 yıllık şirket değil mi? çelebinin her türlü sistemini alıyorsunuz, yeter ki havaşın bir şeyini almayalım diye.ama işe geldi mi , çelebiden zerre destek alamıyorsunuz, kırmızı bayan da çelebide bir koltuk peşinde gece gündüz.ee tgs ye kim sahip çıkacak, siparişle bu eleştiriler çok,daha yeniyiz yazdıranlar mı?
  • etiketleri elle yazılmasının sebebi bizden kaynaklanmıyor arkadaşlar.. yeni gecilen sistenden kaynaklanıyor 1.2 tane basıyor daha sonra arıza veriyor yolcular beklemesın diye elle manuel olarak yazıyoruz. daha yeni başladık bu kadar eleştri fazla bence..bu yeni sistem THY'nın sisteninden farklı.
  • TGS iyi yolda diyen kardeşim! hangi yolda acaba taksi yolundamı? doğru yoldamı?
  • hala bagaj etiketleri tektek elle dolduruluyor bosna uçuşlarında.ve bütün terminal de bunu konuşuyor,tgs iyi yolda:)
  • o uçakta uçtum herşey manüele dönmüş,istanbulda bileti etiketi elle yazdılar.yahu kalemle uçuş kuponu mu doldurulur,bu nasıl iştir, hangi çağda hizmet veriliyor iş yapılıyor.kızdım dediler ki cita(ne demekse) kuruldu, o çalışmıyor,bunca zamandır nasıl bilgisayardan yapıyordunuz.afrikada bile elle doldurulan uçuş kartı kalmadı,thy alınca bosnayı kalitesi yükseltmiş gerçekten,tebrikler thy !!!
  • birebir airbosna kabin memurundan duyduğumu söylüyorum. millet 500 euro maaşı bile zor ve geç alıyor. bosnadan cph ve arlanda yaptım uçak hep boştu...
  • hayırlı olsun şirketimiz için.devamı gelecek.ben buna eminimm
  • en genc en kaliteli sirket tgs genislemesi lazim hayirli olsun
  • Güncel bir habere fii tarihinden bir resim olmuş mu şimdi? JLR uçağının güncel bir resmi bulunamaz mıydı? Bu arada BH Airlines'ta da işler iyi gitmiyor personel maaş alamazken yer hizmetlerinin ödemesi nasıl olacak acaba?
Her gün Saraybosna- İstanbul arasında karşılıklı sefer düzenleyen şirket, THY’den sonra TGS’nin hizmet verdiği ikinci bayrak taşıyıcı havayolu oldu.

Bu anlaşmayla birlikte TGS, hizmet verdiği havayolu sayısını 32’ye çıkarırken, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda THY dışında ilk kez bir şirkete handling hizmeti vermeye başladı.

TGS yöneticileri uçuş personelini çiçek ve çikolatayla uğurlarken, TGS’den hizmet almaya başlayan B&H’nin İstanbul İstasyon Başmüdürü Sadina Babiç de uğurlama sırasında hazır bulundu.





TGS, BH AIRLINES'A HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
kırmızı ablanın arkasında özel kalem şefi, pardon müdürü var dikkatli konuşun.adam müdürüm diye gidip rize gazetelerine demeç vermiş,inanmayan internetten arar bulur.ya bunu gariban memurunuz yapsa akşama eline fesihi verirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni başladık derken? tgs 1,5 yıllık şirket değil mi? çelebinin her türlü sistemini alıyorsunuz, yeter ki havaşın bir şeyini almayalım diye.ama işe geldi mi , çelebiden zerre destek alamıyorsunuz, kırmızı bayan da çelebide bir koltuk peşinde gece gündüz.ee tgs ye kim sahip çıkacak, siparişle bu eleştiriler çok,daha yeniyiz yazdıranlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
etiketleri elle yazılmasının sebebi bizden kaynaklanmıyor arkadaşlar.. yeni gecilen sistenden kaynaklanıyor 1.2 tane basıyor daha sonra arıza veriyor yolcular beklemesın diye elle manuel olarak yazıyoruz. daha yeni başladık bu kadar eleştri fazla bence..bu yeni sistem THY'nın sisteninden farklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS iyi yolda diyen kardeşim! hangi yolda acaba taksi yolundamı? doğru yoldamı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hala bagaj etiketleri tektek elle dolduruluyor bosna uçuşlarında.ve bütün terminal de bunu konuşuyor,tgs iyi yolda:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o uçakta uçtum herşey manüele dönmüş,istanbulda bileti etiketi elle yazdılar.yahu kalemle uçuş kuponu mu doldurulur,bu nasıl iştir, hangi çağda hizmet veriliyor iş yapılıyor.kızdım dediler ki cita(ne demekse) kuruldu, o çalışmıyor,bunca zamandır nasıl bilgisayardan yapıyordunuz.afrikada bile elle doldurulan uçuş kartı kalmadı,thy alınca bosnayı kalitesi yükseltmiş gerçekten,tebrikler thy !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
birebir airbosna kabin memurundan duyduğumu söylüyorum. millet 500 euro maaşı bile zor ve geç alıyor. bosnadan cph ve arlanda yaptım uçak hep boştu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayırlı olsun şirketimiz için.devamı gelecek.ben buna eminimm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en genc en kaliteli sirket tgs genislemesi lazim hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güncel bir habere fii tarihinden bir resim olmuş mu şimdi? JLR uçağının güncel bir resmi bulunamaz mıydı? Bu arada BH Airlines'ta da işler iyi gitmiyor personel maaş alamazken yer hizmetlerinin ödemesi nasıl olacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000