14 Eylül 2021, Salı 23:07:30

TGS aracı THY uçağına çarptı

TGS yer hizmetleri şirketine ait bir aracın THY uçağına çarptığı öğrenildi.
  • İkim kelime edemeyen adam bu adama merdiven gösterirse öğretirse sonuç kaza Herşeyin başı eğitim
  • Teknik ucakmi üretiyor bir vida sıkmaktan acizler dünya para alıyorlar tgs li onların yarısını alamıyor iş yükü tgsde utanmadan tgs yi eleştiriyor kavat bagaji temizliği herboku yapacaksanız
  • Kral 2023 te giden sen olmada aman dikkat :)
  • Teknik hayirdir bir kuyruk acinmi varda habire bisiler yaziyon tgs hakkinda 4 tane 12 saat takviye gel gecikmelerde vs seylerde yolcuyla muhatap ol goreyim ozman seni ucak gelisden gidisine kadar herşeyiyle ilgileniyoruz ozaman bu kdar yogun mesai yazmasinlar birde ciftlerimizi versin ler her sey cok pahali artik kafamiz borclarimizda
  • İstanbul havalimanı kaza ortalaması diğer havalimanlarıyla kıyaslandığında ortalamanın çok altında. handling şirketleri olarak bakarsak ise tgs kaza sayısı ve ortalaması diğer handling şirketlerinin ortalamalarından çok daha düşük. bir kaza haberi duyup felaket tellallığı yapan arkadaşlar okumalı
  • Daha once Kuslar gelip carpmisti bu ucaga bence Dinayet gelsin bir kursun doksun
  • İnsan ve zaman faktörü. İnsanın olduğu ve zamanla yarışılan heryerde olabilecek şeyler bunlar. Kimse suçlu aramasın.Bir daha tekrar etmemesi için önlemler illaki alınır. Geçmiş olsun tekrar.
  • Yorumların hepsini okudum herkes birbirine laf sokuyor ramp demek kolay iş demek değil bir yandan zamanla yarış bir yandan şef baskısı ha şef derken parantez açalım operasyonda alt yapısı gerçekten eskilere dayanan parmakla zor göstere bileceğiniz şefler var bu işler amcayla dayıyla millet vekiliyle olmuyor olmazda bir avuç unun varsa değirmenciye vereceksin lodercini merdivencini cobüs konvor ring ambulif VS bunları posta başları ve eğitimci personel seçecek adamcılık değil geçmiş olsun.
  • Kasitli, Thy'in imajina zarar vermek için çarpmiştir
  • Şu sektörde aldığı parayı hak eden 2 grup var biri kokpit diğeri de teknik. Diğerleri ya story atar ya da böyle uçaklara zarar verir. Bence zararı maaşından keserek karşılasın bi daha böyle bi kaza yaşamayız.

TGS yer hizmetleri şirketine ait bir aracın THY uçağına çarptığı öğrenildi.

İstanbul Havalimanı'nda gerçekleşen olay THY'nin Budapeşte seferi öncesinde yaşandı. Turkish Ground Services'e (TGS) ait merdiven aracı, TK1037 sefer sayısı ile İstanbul-Budapeşte seferine hazırlanan THY'nin TC-JLS kuyruk tescilli Airbus A319 tipi uçağına yanaşmaya çalıştı. 

Bu sırada TGS aracının THY uçağının kanadına çarptığı öğrenildi. Uçağın kanadında hasar meydana gelirken, kontrole alınan uçak seferden çekildi. 

Yolcular başka bir uçakla Budapeşte'ye gönderildi. 

©AirportHaber ÖZEL

TGS aracı THY uçağına çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Charlie Papa ~ 2 yıl önce
İkim kelime edemeyen adam bu adama merdiven gösterirse öğretirse sonuç kaza Herşeyin başı eğitim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remeo1 ~ 2 yıl önce
Teknik ucakmi üretiyor bir vida sıkmaktan acizler dünya para alıyorlar tgs li onların yarısını alamıyor iş yükü tgsde utanmadan tgs yi eleştiriyor kavat bagaji temizliği herboku yapacaksanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şef ~ 3 yıl önce
Kral 2023 te giden sen olmada aman dikkat :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Teknik hayirdir bir kuyruk acinmi varda habire bisiler yaziyon tgs hakkinda 4 tane 12 saat takviye gel gecikmelerde vs seylerde yolcuyla muhatap ol goreyim ozman seni ucak gelisden gidisine kadar herşeyiyle ilgileniyoruz ozaman bu kdar yogun mesai yazmasinlar birde ciftlerimizi versin ler her sey cok pahali artik kafamiz borclarimizda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert ~ 3 yıl önce
İstanbul havalimanı kaza ortalaması diğer havalimanlarıyla kıyaslandığında ortalamanın çok altında. handling şirketleri olarak bakarsak ise tgs kaza sayısı ve ortalaması diğer handling şirketlerinin ortalamalarından çok daha düşük. bir kaza haberi duyup felaket tellallığı yapan arkadaşlar okumalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha once ~ 3 yıl önce
Daha once Kuslar gelip carpmisti bu ucaga bence Dinayet gelsin bir kursun doksun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş Olsun ~ 3 yıl önce
İnsan ve zaman faktörü. İnsanın olduğu ve zamanla yarışılan heryerde olabilecek şeyler bunlar. Kimse suçlu aramasın.Bir daha tekrar etmemesi için önlemler illaki alınır. Geçmiş olsun tekrar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 3 yıl önce
Yorumların hepsini okudum herkes birbirine laf sokuyor ramp demek kolay iş demek değil bir yandan zamanla yarış bir yandan şef baskısı ha şef derken parantez açalım operasyonda alt yapısı gerçekten eskilere dayanan parmakla zor göstere bileceğiniz şefler var bu işler amcayla dayıyla millet vekiliyle olmuyor olmazda bir avuç unun varsa değirmenciye vereceksin lodercini merdivencini cobüs konvor ring ambulif VS bunları posta başları ve eğitimci personel seçecek adamcılık değil geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 3 yıl önce
Kasitli, Thy'in imajina zarar vermek için çarpmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delta1 ~ 3 yıl önce
Şu sektörde aldığı parayı hak eden 2 grup var biri kokpit diğeri de teknik. Diğerleri ya story atar ya da böyle uçaklara zarar verir. Bence zararı maaşından keserek karşılasın bi daha böyle bi kaza yaşamayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alpha Mike Kilo ~ 3 yıl önce
Hadi ordan, o ucagi yolcularla kargoyla doldurmak icin bir dolu insan calisiyor. Bu kadar egoist bir bicimde dusunceni dile getiremessin sen!
imkansız ~ 3 yıl önce
ömrü boyunca çalışsa o tamir ücretini ödeyemez muhtemelen
Gunes ~ 3 yıl önce
Sana boş konusman için para mı veriyorlar
Uçurursun ~ 3 yıl önce
Uçurursun kokpit teknik uçakları yaparsınız yolculara servisi.
Delta1’den Uçurursun’a cevap ~ 3 yıl önce
Servisi de sen yaparsın demiş, Alt tarafı tea or coffee? Diye soruyorsunuz :) yaparım ne var ki bunda çıkış kapılarını gösterip çay vermekte, gerçekten zor iş :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000