30 Nisan 2013, Salı 08:05:21

TERCİHİM TABİİ Kİ THY...

NASA’nın Apollo 16 programı kapsamında, 1972 yılında Ay’a giden en genç astronot ünvanını taşıyan Charles Moss Duke, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret etti...

Duke’ün Vali Kıraç’ı ziyaretine eşi Dorothy Duke, Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler ile ESBAŞ Uzay Kampı Müdürü Scott Woodham da eşlik etti.

Astronot Duke, Türk havacılık sektörünün katettiği gelişmeden çok etkilendiğini belirterek, uçakla yolculukta tercihinin Türk Hava Yolları (THY) olduğunu açıkladı.

Oğlunun da pilot olduğunu kaydeden Duke, şöyle konuştu: “Özellikle Türk Hava Yolları ile uçuyoruz. Oğlum pilot ve THY'den çok övgüyle bahsediyor. Boeing 777’yi uçurabilen başarılı Türk pilotlarından bahsediyor. ESBAŞ’ta bulunduğumuz incelemelerde Türkiye’nin havacılık alanındaki gelişmelerinden etkilendim. Ben de havayolu uçuşlarında Türk Hava Yolları’nı tercih ediyorum.”

Astronot Duke, İzmir’de çok güzel ağırlandığını dile getirerek, İzmirli çocukların heyecan ve merak dolu sorularından da etkilendiğini söyledi.

TERCİHİM TABİİ Kİ THY...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000