23 Ocak 2011, Pazar 15:54:56

TEMEL KOTİL'İN MİSAFİRLERİ "ALİ GAFFAR"LAR

Diyarbakır'da şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla Diyarbakır’ın çeşitli bölgelerinde yaşayan “Ali Gaffar” isimli 101 çocuk Türk Hava Yolları’nın misafiri oldu.
  • tebrik ediyorum temel bey. cocuk sevmek ne buyuk bir haslet.
  • Genel müdürü taktir ediyorum güzel hareketler bunlar
  • dünyanın sayılı hava yolu şirketi gururumuz THY . nin böyle bir organizasyona imza atması bir şirket çalışanı olarak gurur duydum. sayın yöneticilerimize teşekkür ederim.... E.K
  • millet seni mecliste gormek istiyor sayin kotil !
  • ergenekon öldürdü
  • suikast halasır kim öldürttü devletmi pkk mı.
  • Gercekten cok tebrik ediyorum. Bir şirketin Genel Müdürü böyle olursa basaridan basariya kosmasi tesaduf olamaz...
Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik çerçevesinde bugün THY’e ait bir uçakla Diyarbakır’dan İstanbul’a gelen Ali Gaffar isimli 101 çocuk THY Genel Müdürü Temel Kotil ile birlikte sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltının ardından Kotil, çocuklarla birlikte THY Teknik A.Ş Hangar’ını gezdi. THY GneKotil, etkinlik çerçevesinde İstanbul’a gelen Ali Gaffar isimli 101 çocuğa çeşitli hediyeler verdi.

DOĞU BATI BİRLEŞMESİ GERÇEKLEŞTİ

Etkinlik ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, “ Bugün 101 Ali Gaffar’ı misafir ettik. THY olarak yılda 30 milyon misafirimiz oluyor. Bugün de Diyarbakır’dan Ali Gaffar’la doğu batı birleşmesi gerçekleşmiş oluyor. Ben çok duygulandım. Bizde bu küçük misafirlerimizi ağırladığımız için memnununuz”

DOSTLUK KÖPRÜSÜ OLUŞACAK
Ali Gaffar Okkan’ı ölüm yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliği İstanbul ayağı ile ilgili bilgi veren Diyarbakır Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız konuşmasında şunları söyledi.Kansız,Diyarbakır halkının çocuklarına Ali Gaffar ismini vererek vefalarını gösterdiklerini söyledi.Kansız şöyle konuştu,”Türk Hava Yolları’nın tesislerini gezmek üzere buraya geldik. Eski Diyarbakır Valimiz yeni İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret edeceğiz. İstanbul ziyaretinin ardından 101 tane Ali Gaffar’la Hendek’e götürerek, bir dostluk köprüsü oluşturmak istiyoruz. Bu dostluk ve kardeşlik projesinin kalıcı ve temelli yapmak istiyoruz.”

BARIŞIN ÇİMENTOSU OLACAK
Amaçlarının bu etkinlik kapsamında Diyarbakır’ın bir emniyet müdürünü nasıl sevdiğini göstermek olduğunu belirten Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “101 Ali Gaffar Türkiye’de barışın, kardeşliğin birliğimizin simgesi olacak. Bu Ali Gaffarlar inşallah bunun çimentosu olur” diye konuştu.



TEMEL KOTİL'İN MİSAFİRLERİ "ALİ GAFFAR"LAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
tebrik ediyorum temel bey. cocuk sevmek ne buyuk bir haslet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Genel müdürü taktir ediyorum güzel hareketler bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dünyanın sayılı hava yolu şirketi gururumuz THY . nin böyle bir organizasyona imza atması bir şirket çalışanı olarak gurur duydum. sayın yöneticilerimize teşekkür ederim.... E.K

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
millet seni mecliste gormek istiyor sayin kotil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ergenekon öldürdü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
suikast halasır kim öldürttü devletmi pkk mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gercekten cok tebrik ediyorum. Bir şirketin Genel Müdürü böyle olursa basaridan basariya kosmasi tesaduf olamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000