10 Mart 2014, Pazartesi 13:24:16

TEMEL KOTİL'İN LİDERLİĞİ TESCİLLENDİ

Havacılık endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Air Transport News Ödülleri'nde, "Yılın Lideri Ödülü"ne THY Genel Müdürü Temel Kotil layık görüldü
  • Bi tane'ye: Hiçbir insan 10 yıl bir makamda zorla, ıkına sıkıla oturmaz, oturtmazlar. Temel Kotil'in yanlış yaptığı işlerde olmuştur, ama THY'nin bu seviyelere gelmesinde, bu vizyonu oturtmasında en büyük pay sahiplerinden biride Kotil'dir. Temel bey 10 senedir o koltukta ve 4 tane YK başkanı eskitti. 4 farklı kişiyle bu kadar uzun süre çalışmakta ayrı bir meziyettir.
  • Allah daha buyuk basarilari nasib etsin.. Iyi ki varsin THY!!! Giremeyenler catlasin...
  • Vizyon sahibi ve beyefendidir, calisan olarak seviyoruz
  • İD ye: Basbakan bu ucuz numaralarla gaza gelmez. Basit kalmis senin propoganda. Ortaokul seviyesi diyebiliriz
  • Bir tane projesini açıklasın, ne yapmış; gerçekci olalım bu ödül ona değil THY'ye büyümesinden dolayı verildi oda hasbel kader, zorla, ıkına sıkıla o makamda olduğu için denk geldi. Bu kuruma kattığı bir proje, bir olumlu iş yoktur, varsa buyrun açıklayın.
  • bu ve benzerı ödüllerın her yıl verılmesı, şırketlerın ve onların yönetıcılerının uluslararası duzeyde daha ıyı ve daha rantabl hızmet sunabılmelerı acısından teşvık edıcı uygulamalardır. bu tur öduller ve beratlar , bı anlamda şırketlerın de sektör ıcındekı rekabetlerı acısından onları teşvık edıcı olması bakımından kamcılayıcı olmaktadır..bu anlamda sn. temel kotıl i kutlamak gerekır..onun nezdınde THY nın da gundeme gelmış olması şırket acısından da övünç kaYNAGI olmaktadır..
  • THY pastasından pay kapmak için verilmiş bir ödül...Liderlik kim temel kim? Temel ve öteki hemşehrisi sayesinde thy’de torpil,haksızlık,adaletsizlik,liyakate uymama, şucu bucu ve senden benden ayrımı, hemşehricilik,yandaşçılık tavan yaptı insanlar birbirine düşman oldu herkes çıkar,makam ve para peşinde koşuyor, yapılan yaptırılan torpillerin haddi hesabı yok her tarafı ödül olsa ne yazar !!!
  • Birazda THY-TGS arasındaki dengeyi sağlayabilse o zaman Avrupa değil dünyanın en iyisi oluruz. TGS ye biraz daha önem verseler, personel istihdamı konusunda hakedeni alıp insanlara eziyet etmeseler.
  • THY tarafından Air Transport News'e reklam bedeli veya bir başka ad altında ne kadar para ödenmiş öncelikle onu bilirsek ödülün değerini de anlamış olacağız. Anadoluda herşeyin bir karşılığı var maşallah. Buna; " Nekadar Ekmek Okadar Köfte" ödülü derler veya ver parayı al ödülü de derler ya artık kim hangisini tercih ederse.
  • Yüce mevlam verdikçe veriyor verdikçe veriyor maşallah :) Montajdır vallahi inanmam :) Pardon da hangi liderlikten bahsediliyor bu şirketin genel müdürü de, başkanı da, müdürü de Hamdi Bey'dir gerisi teferruattır! Çalışanları hemen aklına gelmiş??? Yersen tabii ama yemezler? Tören niye basına kapalı??? Bu ödül bize kaldığına göre bu kuruluşa da artık güvenmem!

Havacılık endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Air Transport News Ödülleri'nde, "Yılın Lideri Ödülü"ne THY Genel Müdürü Temel Kotil layık görüldü 

Ödül hakkında açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil; "Ödül, dünyada havacılık sektörünün en otoriter ödüllerinden biri. Bu ödül Türkiye, THY ve benim için çok önemli. Ödülü Türkiye, 30 bin çalışanımız ve THY yolcuları adına aldım" dedi.

Çırağan Sarayı'nda dünya havacılık sektörünün üst düzey temsilcileri ve yöneticilerinin katılımıyla basına kapalı düzenlenen ödül töreninde, THY Genel Müdürü Kotil, ödülünü Air Transport News Genel Müdürü Dr. Kostas Iatrou'nun elinden aldı.

Kotil, ödül almasının onur verici olduğunu söyledi.

"Bu alanda otorite olduğumuzu dünya da onaylamış oldu"

Kotil, bu yılın başında 2 yıllığına Avrupa Havacılık Derneği Başkanlığı'na da seçildiğini dile getirerek, "Avrupa'daki havacılığı da biz kontrol ediyoruz. THY'nin 10 yıldır devam eden bir başarı trendi var. Ödülün bize verilmesinde bu durum da etkili oldu. Havacılık sektörü, dünyanın en önemli sektörlerinden biri çünkü insanları buluşturuyor" diye konuştu.

Kendi sektöründe dünyanın en iyi genel müdürü seçildiğini ilk duyduğunda heyecanlandığını anlatan Kotil, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Tabii ki hemen aklıma çalışanlarımız geldi. THY olarak çok iyi bir aileyiz. Genel müdür ile kabinde çalışan bir arkadaş veya teknik bölümlerde çalışan personellerimiz arasında fark yok. 10 yıllık bir çabamızın izlendiğini gördüm. Kendime 'Bu şirket için ne yaptım, neden bu ödül bize verildi?' diye sordum. İşimizi seviyoruz. İnsanları, yolcuları seviyoruz. Sevdiklerimizden dolayı bu ödülü vermişlerdir diye düşündüm. Çünkü ilk önce sevgi başlıyor, sonrasında çalışması geliyor. Ama sevgi olmazsa bu ödülü vermezlerdi diye aklıma geldi."

Kotil, ödülün kendilerine yeni sorumluluklar yüklediğini ifade ederek, ödülün sorumluluk yüklediği gibi fırsatlar da getirdiğini, bu alanda otorite olduklarını dünyanın da onaylamış olduğunu sözlerine ekledi.

 "2014 Air Transport News Ödülleri"

"2014 Air Transport News Ödülleri" kapsamında, "Yılın Bölgesel Uçak Üreticisi Ödülü"ne Bombardier", "Yılın Uçak Üreticisi Ödülü"ne Boeing, "Yılın Motor Üreticisi Ödülü"ne CFM, "Yılın Grubu Ödülü"ne Dnata, "Yılın Bilişim Şirketi Ödülü"ne Accelya, "Yılın Bakım, Onarım ve Operasyon Yönetimi Ödülü"ne Lufthansa Technik, "Yılın Havayolu Anlaşması Ödülü"ne Oneworld, "Yılın 10 milyon yolcuya kadar olan Havaalanı Ödülü"ne Londra City Havaalanı, "Yılın 10-30 milyon yolcusu olan Havaalanı Ödülü"ne Doha Uluslararası Havaalanı, "Yılın Havaalanı Ödülü"ne Dubai Uluslararası Havaalanı, "Yılın Hava Kargo Ödülü"ne Emirates, "Yılın Bölgesel Havaalanı Ödülü"ne Aegean Havayolları, "Yılın Hava Yolları Ödülü"ne Katar Hava Yolları, "Yılın Düşük Maliyetli Hava Yolları Ödülü"ne Norwegian, "George Iatrou Yaşamboyu Ödülü"ne ERA, "Yılın Kadını Ödülü"ne Atina Uluslararası Havaalanı Pazarlama ve İletişim Müdürü Ioanna Papadopoulou değer görüldü.

Geçen sene Kanada'nın ev sahipliği yaptığı ödül töreninde "Yılın Lideri Ödülü", Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu (ICAO) Genel Sekreteri Raymond Benjamin'a verilmişti.

TEMEL KOTİL'İN LİDERLİĞİ TESCİLLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi tane'ye: Hiçbir insan 10 yıl bir makamda zorla, ıkına sıkıla oturmaz, oturtmazlar. Temel Kotil'in yanlış yaptığı işlerde olmuştur, ama THY'nin bu seviyelere gelmesinde, bu vizyonu oturtmasında en büyük pay sahiplerinden biride Kotil'dir. Temel bey 10 senedir o koltukta ve 4 tane YK başkanı eskitti. 4 farklı kişiyle bu kadar uzun süre çalışmakta ayrı bir meziyettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah daha buyuk basarilari nasib etsin.. Iyi ki varsin THY!!! Giremeyenler catlasin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyon ~ 10 yıl önce
Vizyon sahibi ve beyefendidir, calisan olarak seviyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İD ye: Basbakan bu ucuz numaralarla gaza gelmez. Basit kalmis senin propoganda. Ortaokul seviyesi diyebiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir tane ~ 10 yıl önce
Bir tane projesini açıklasın, ne yapmış; gerçekci olalım bu ödül ona değil THY'ye büyümesinden dolayı verildi oda hasbel kader, zorla, ıkına sıkıla o makamda olduğu için denk geldi. Bu kuruma kattığı bir proje, bir olumlu iş yoktur, varsa buyrun açıklayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ınsaf yahu ~ 10 yıl önce
thy kendi kendine mi buyudu 10 yılda? bu buyumeyi kimin yaptığını zannediyorsun?
cvp ~ 10 yıl önce
15 bin tl yetkisi olan bir genel müdürden bahsediyorsun bu yetkiylemi yaptı bu büyümeyi, bu büyümenin kimin ve kimlerin eseri olduğunu gayet iyi biliniyor. Bahsettiğin şahsiyet thy'deki tüm projelere muahlifti. O yüzden icra kurulu oluşturuldu. Senin Genel Müdürcüğün sadece koltuk dolduruyor anlıyacağın
erdınc durmazer ~ 10 yıl önce
bu ve benzerı ödüllerın her yıl verılmesı, şırketlerın ve onların yönetıcılerının uluslararası duzeyde daha ıyı ve daha rantabl hızmet sunabılmelerı acısından teşvık edıcı uygulamalardır. bu tur öduller ve beratlar , bı anlamda şırketlerın de sektör ıcındekı rekabetlerı acısından onları teşvık edıcı olması bakımından kamcılayıcı olmaktadır..bu anlamda sn. temel kotıl i kutlamak gerekır..onun nezdınde THY nın da gundeme gelmış olması şırket acısından da övünç kaYNAGI olmaktadır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra !!! ~ 10 yıl önce
THY pastasından pay kapmak için verilmiş bir ödül...Liderlik kim temel kim? Temel ve öteki hemşehrisi sayesinde thy’de torpil,haksızlık,adaletsizlik,liyakate uymama, şucu bucu ve senden benden ayrımı, hemşehricilik,yandaşçılık tavan yaptı insanlar birbirine düşman oldu herkes çıkar,makam ve para peşinde koşuyor, yapılan yaptırılan torpillerin haddi hesabı yok her tarafı ödül olsa ne yazar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birazda THY-TGS arasındaki dengeyi sağlayabilse o zaman Avrupa değil dünyanın en iyisi oluruz. TGS ye biraz daha önem verseler, personel istihdamı konusunda hakedeni alıp insanlara eziyet etmeseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamlar ~ 10 yıl önce
THY tarafından Air Transport News'e reklam bedeli veya bir başka ad altında ne kadar para ödenmiş öncelikle onu bilirsek ödülün değerini de anlamış olacağız. Anadoluda herşeyin bir karşılığı var maşallah. Buna; " Nekadar Ekmek Okadar Köfte" ödülü derler veya ver parayı al ödülü de derler ya artık kim hangisini tercih ederse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
General ~ 10 yıl önce
Yüce mevlam verdikçe veriyor verdikçe veriyor maşallah :) Montajdır vallahi inanmam :) Pardon da hangi liderlikten bahsediliyor bu şirketin genel müdürü de, başkanı da, müdürü de Hamdi Bey'dir gerisi teferruattır! Çalışanları hemen aklına gelmiş??? Yersen tabii ama yemezler? Tören niye basına kapalı??? Bu ödül bize kaldığına göre bu kuruluşa da artık güvenmem!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000