07 Ekim 2015, Çarşamba 23:52:56

Temel Kotil'e Avusturya'dan 'liyakat nişanı'

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Avusturya Liyakat Nişanı'na layık görüldü.
  • "Bana göre, bu dünyadaki en önemli şey, insanları birleştirmeye hizmet etmektir" bu lafi diyen adam yonetimi boyunca hemsehrisi hamdi ile beraber, 10 bin civari calisani sirf iktidarin adamlarina,hemsehrilerine,es,dost,hismina,cemaatcilere yer acmak icin isten attirdi ya da zorla emekli ettirdi, insanlari"sizden,bizden,sucu,bucu,eski,yerli" diye ayirdi, milletin hakkini yedi, "havaciligi ise yeni aldigimiz genc arkadaslarla ogreniyoruz o yuzden bu sirkette eski hicbir sey gormek istemiyorum" dedi "yeni" personelin "eski" personele uyguladigi baski,tehdit ve mobbing tavan yapti! Allah'tan birlestirici ve ayristirici, ya oyle olmasaydi ne olurduk mazallah!
  • binlerce insanin hakkini yiyen,yandaslarina yer acmak icin isten attirip ocaklar sonduren,rizelileri ve torpillileri thy'na dolduran bu adama ancak ''kul hakki yeme sampiyonlugu ''odulu verilebilir bir de hamdi'ye tabii ki!
  • Insanlari birlestirmeye hizmet diyorsun dogru ancak sadece hemsehrilerini,yandaslarini,es,dost,hisimlarini,partililerini birlestiriyorsun digerlerini ayristiriyorsun , hizmetini ve kariyerini sevdigimin komik insani !
  • klaus kardes, gel bir de bize sor odul verdigin adamin ne muthis hizmetleri ve kariyeri oldugunu, biz de onun gibi sirita sirita anlatalim sana !
  • Kimbilir sana ne icin vermislerdir o nisani! Klaus efendi bir de temel'in muhtesem! basarilarindan ve kariyerinden bahsetmis ! Evet gercekten muhtesem, torpille diger hemsehrin hamdi ile beraber yonetime gel,genel mudur ol, sen ve hemsehrin doneminde 10 bin civari insan ya zorla emekli edilsin ya da isten atilsin, calisanlari ''eski,yeni,sizden,bizden,sucu,bucu''diye ayir, senden olmayanlara emir verdigin yoneticilerin ''mobbing'' yapsin, ''havaciligi ise yeni aldigimiz genc arkadaslarla internetten ogreniyoruz'' de onlari ise sok kimilerini hemen kimilerini 3-5 ayda mudur,baskan yap, ebola'ya'' onemli degil bulasinca olduruyor!'', Fransa'da ucagi daga carpan kaptan hakkinda''evli olsaydi bu olay olmazdi tum bekar kaptanlarin hemen evlenmeleri cok iyi olur!''gibi tarihe gecen laflari et, sonra kalk ''Bana göre, bu dünyadaki en önemli şey,insanları birleştirmeye hizmet etmektir'' gibi bir laf et! Iyi ki birlestiricisin ya ayristirici olsaydin! bu muhtesem hizmet ve kariyerin olur muydu?
  • TGS personelleri olarak biz de kendisine birşey takmak istiyoruz. Kanımızı emdiler. işe gelip gitmeye hiç heves kalmadı. Hakkımız olan sendika hakkını bize vermiyorlar. Devlet gözünü kapamış seyrediyor Geceleri 12 saatten fazla çalıştırıyorlar insanları, 8 saatten fazla çalışmanın yasak olduğunu bile bile
  • Hep güler, hep güler. Güllaç gibi tatlı CEO. İşleri de tatlı.
  • Seçimden sonra bu ekip gidici
  • ACIL VE EN YAKIN ZAMANINDA THY VIYANA MÜDÜRÜ DEGISTIRIN O ADAM BIZE BURADA O KADAR REZIL EDIYOR VE HERKES ONDAN SIKAYETCI ÖRNEK EUROTOURS´UN YÖNETIM KURULU BASKAN ONDAN INANILMAZ SIKAYETCI, VERKEHRSBÜRO NUN CEO SU IKI AY ÖNCE THY VIYANA MÜDÜR ILE IRTIBATI KESTI THY CORPORATE´LER QATAR VE EMIRATES E KACIYOR
  • TEMEL KOTIL HOCAMIZ DÜNYANIN EN BAŞARILI CEO' SUDUR. ALLAH YOLUNUZU AÇIK EYLESİN.

Liyakat nişanı, Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer tarafından Büyükelçilikte düzenlenen törenle, Kotil'e verildi.

Ankara'daki bazı diplomatik misyon temsilcileri ve diğer davetlilerin hazır bulunduğu törende Wölfer, Kotil'in, THY için yaptığı hizmetlerden ve kariyerinden övgüyle bahseden bir konuşma yaptı.

Kotil ise THY Genel Müdürlüğüne 2005'te başladığını hatırlatarak, bu nişanı almaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

Kurum olarak başarılı ve mutlu olmalarının ana nedeninin yolcuları sevmeleri olduğunu vurgulayan Kotil, şunları kaydetti:

"Bana göre, bu dünyadaki en önemli şey, insanları birleştirmeye hizmet etmektir. İnsanların güvenli ve kolay biçimde yolculuk etmesini sağlamak çok değerli. Biz bu konuda çok motiveyiz. Eski Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ın ve sonrasında diğer bakanlarımızla beraber Türkiye havacılık alanında büyüyor. Ama başarılı olmamızın ve benim son derece mutlu olmamın nedeni yolcuları sevmemizdir."

Kotil konuşmasında, THY görevlilerinin, zor durumda kalan yolculara yakın ilgi gösterdiklerine dair bazı örnekler de anlattı.

Temel Kotil'e Avusturya'dan 'liyakat nişanı'

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

odul alana bak ! ~ 9 yıl önce
"Bana göre, bu dünyadaki en önemli şey, insanları birleştirmeye hizmet etmektir" bu lafi diyen adam yonetimi boyunca hemsehrisi hamdi ile beraber, 10 bin civari calisani sirf iktidarin adamlarina,hemsehrilerine,es,dost,hismina,cemaatcilere yer acmak icin isten attirdi ya da zorla emekli ettirdi, insanlari"sizden,bizden,sucu,bucu,eski,yerli" diye ayirdi, milletin hakkini yedi, "havaciligi ise yeni aldigimiz genc arkadaslarla ogreniyoruz o yuzden bu sirkette eski hicbir sey gormek istemiyorum" dedi "yeni" personelin "eski" personele uyguladigi baski,tehdit ve mobbing tavan yapti! Allah'tan birlestirici ve ayristirici, ya oyle olmasaydi ne olurduk mazallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
odul ~ 9 yıl önce
binlerce insanin hakkini yiyen,yandaslarina yer acmak icin isten attirip ocaklar sonduren,rizelileri ve torpillileri thy'na dolduran bu adama ancak ''kul hakki yeme sampiyonlugu ''odulu verilebilir bir de hamdi'ye tabii ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birlestirici ~ 9 yıl önce
Insanlari birlestirmeye hizmet diyorsun dogru ancak sadece hemsehrilerini,yandaslarini,es,dost,hisimlarini,partililerini birlestiriyorsun digerlerini ayristiriyorsun , hizmetini ve kariyerini sevdigimin komik insani !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klaussss ~ 9 yıl önce
klaus kardes, gel bir de bize sor odul verdigin adamin ne muthis hizmetleri ve kariyeri oldugunu, biz de onun gibi sirita sirita anlatalim sana !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herseyin palavra ~ 9 yıl önce
Kimbilir sana ne icin vermislerdir o nisani! Klaus efendi bir de temel'in muhtesem! basarilarindan ve kariyerinden bahsetmis ! Evet gercekten muhtesem, torpille diger hemsehrin hamdi ile beraber yonetime gel,genel mudur ol, sen ve hemsehrin doneminde 10 bin civari insan ya zorla emekli edilsin ya da isten atilsin, calisanlari ''eski,yeni,sizden,bizden,sucu,bucu''diye ayir, senden olmayanlara emir verdigin yoneticilerin ''mobbing'' yapsin, ''havaciligi ise yeni aldigimiz genc arkadaslarla internetten ogreniyoruz'' de onlari ise sok kimilerini hemen kimilerini 3-5 ayda mudur,baskan yap, ebola'ya'' onemli degil bulasinca olduruyor!'', Fransa'da ucagi daga carpan kaptan hakkinda''evli olsaydi bu olay olmazdi tum bekar kaptanlarin hemen evlenmeleri cok iyi olur!''gibi tarihe gecen laflari et, sonra kalk ''Bana göre, bu dünyadaki en önemli şey,insanları birleştirmeye hizmet etmektir'' gibi bir laf et! Iyi ki birlestiricisin ya ayristirici olsaydin! bu muhtesem hizmet ve kariyerin olur muydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS personeli ~ 9 yıl önce
TGS personelleri olarak biz de kendisine birşey takmak istiyoruz. Kanımızı emdiler. işe gelip gitmeye hiç heves kalmadı. Hakkımız olan sendika hakkını bize vermiyorlar. Devlet gözünü kapamış seyrediyor Geceleri 12 saatten fazla çalıştırıyorlar insanları, 8 saatten fazla çalışmanın yasak olduğunu bile bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
siz de birlik olun gereken ne ise onu yapin! birlik olamadiginiz muddetce daha cok ezilirsiniz,hakkiniz yenir daha cok soylenirsiniz!
Gülen CEO ~ 9 yıl önce
Hep güler, hep güler. Güllaç gibi tatlı CEO. İşleri de tatlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşallah ~ 9 yıl önce
Seçimden sonra bu ekip gidici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gidici ~ 9 yıl önce
Yıllardır gidici deyip duruyorsun. Hiç bir şey elde edemedin. Edemeyeceksin.
Cane ~ 9 yıl önce
ACIL VE EN YAKIN ZAMANINDA THY VIYANA MÜDÜRÜ DEGISTIRIN O ADAM BIZE BURADA O KADAR REZIL EDIYOR VE HERKES ONDAN SIKAYETCI ÖRNEK EUROTOURS´UN YÖNETIM KURULU BASKAN ONDAN INANILMAZ SIKAYETCI, VERKEHRSBÜRO NUN CEO SU IKI AY ÖNCE THY VIYANA MÜDÜR ILE IRTIBATI KESTI THY CORPORATE´LER QATAR VE EMIRATES E KACIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YILDIZ ~ 9 yıl önce
TEMEL KOTIL HOCAMIZ DÜNYANIN EN BAŞARILI CEO' SUDUR. ALLAH YOLUNUZU AÇIK EYLESİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Hangi camiidesin? Adres ver geliyorum.
?'ne ~ 9 yıl önce
Üny. öğrenciler akademisyenlere hocam diye hitap eder. Belli ki üniversitede eğitim almamışsın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000