23 Şubat 2010, Salı 15:05:55

TEMEL KOTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Sunexpress Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla Cumartesi günü medyanın karşısına çıkacak.
  • \"VIP YOLCUSUYUM\" DIYE ŞİKAYETTE BULUNAN KİŞİ BİRAZ DAHA VİP \'E YAKIŞIR BİR TÜRKÇEYLE YAZSAYDI EN AZINDAN DAHA İNANDIRICI OLABİLİRDİ...
  • Aynen yorum doğrudur. Bunlar bademlerin son çırpınışları... Az kaldı
  • Doğrusu Temel bey in dönemindeki THY başarısını kimse yadırgayamaz. Eski Sun personeli olarak benim merak ettiğim yeni başkanları Türk tescilli bir şirkette yabancı hegemonyasını en azından frenliyebilecek mi?Yabancı kokpit ve kabin personelinin imtiyazlı hakları karşısında kendi vatandaşının hakkını savunabilecek mi? Kabin ve kokpit personelini en zor prosedürlerle seçmesine rağmen piyasadaki tüm şirketlere göre yerlerde sürünen gelirlerini en az %20- 30 arttırabilecek mi? THY geçme konusunda önlerindeki engelli kaldırarak kariyer gelişimlerinin önünü açacak ve bayrak taşımalarına izin verebilecek mi? Olumlu düşünelim ve hadi hayırlısı diyelim!!!
  • neye, nereye az kaldı?... seçimlerde görüşelim kardeşim... :)
  • Bakın bıyıkları böyle kestirin,eşiniz türbanlı olsun,terlikle hacdan dönün,Akp sizi fişlememiş olsun ve Akp'ye oy vermediğiniz için kanı bozuk olanlardan olmayın sizde herhangi bir yerde görev alırsınız.Böyle olanlar az kaldı faydalanın bu nimetlerden.
  • bu nasıl bir ilişkidir! vergilerimizle beslenen bir şirketin genel müdürü, her ne kadar ortaklık gibi görünse de yabancı destekli özel bir şirkete, yönetim kurulu başkanı oluyor.... allah diğer özel şirketlere sabır versin...
  • Umuyorum Sunexpress'te CEO gorevinde bulunurken firmaya ve kendine katma deger yaratir. Ileride THY'de de CEO olacagini ongoruyorum, hic olmazsa yeni denemelerini Sunexpress'te yapar. THY 300 ucaklik filoya gidiyor, saka degil, firmanin en ufak hatasinin bedeli hepimizin cebinden cikacak. Hayirlisi olsun, ne diyelim.
  • VİP yolcusu olarak yazan vatandaş VİP'e laik bir Türkçe kullansa ne güzel olur.
  • Sn KOTIL,Yurtdisinda bir memura kac sef dusuyor acaba?
  • Sn Kotil ben VIP yocusuyum.Sabiha gökçen havaalanı Vıpte yer hizmetlerini yürüten personelin THY bağlı olması daha profosyonel hizmet verme kaanatindeyim.Sanırım İSG yer hizmetlerini veriyor Yer hizmetleri personeli saygısız ve amatör her uçuşumda sorun yaşiyorum. Ya bagaç çok geç gelir. bazen karşılamada zorluk çekiyorlar 15 dk yağmurda uçak altında beklettiler bazen karşılanamıyorum Thy uçuş yapıtyorum ..Sizden ricam İSG GN MD. görüşüp oradaki yer hizmetleri personelinideğiştirmenizi rica ediyorum sorun yaşamaktan bıktık..Amiral arkadaşımda aynı sorunlarla karşılanmakta söylediğimizde İSG yer hizmetleri personeli bize ukala davranıyorlar saygılar i.c

THY ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in Candan Karlıtekin’den boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine THY Genel Müdürü Temel Kotil getirildi.

2009 yılında başarılı grafiğini sürdüren Sunexpress Havayolları, 2009’da elde ettiği sonuçları paylaşmak, 2010 yılı hedefleriyle, yurtiçi ve yurtdışında uçacağı yeni hatları açıklamak amacıyla 27 Şubat Cumartesi günü saat 16:00’da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Sunexpress’in toplantısı alışık olduğumuz gibi bir otelde değil THY Genel Müdürlük binası VIP Salonu’nda yapılacak.

Toplantıya ev sahipliğini ise Sunexpress Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla Temel Kotil yapacak.

SunExpress’in, İstanbul’un tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, Türk ve Alman sanatçıların özgün tasarımıyla boyanan “İstanbul” temalı uçağıyla ilgili ayrıntıların da paylaşılacağı toplantıya,  Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve SunExpress’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Temel Kotil’in yanı sıra SunExpress Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi Stefan Lauer, SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger ve Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say da katılacak.

TEMEL KOTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
\"VIP YOLCUSUYUM\" DIYE ŞİKAYETTE BULUNAN KİŞİ BİRAZ DAHA VİP \'E YAKIŞIR BİR TÜRKÇEYLE YAZSAYDI EN AZINDAN DAHA İNANDIRICI OLABİLİRDİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynen yorum doğrudur. Bunlar bademlerin son çırpınışları... Az kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doğrusu Temel bey in dönemindeki THY başarısını kimse yadırgayamaz. Eski Sun personeli olarak benim merak ettiğim yeni başkanları Türk tescilli bir şirkette yabancı hegemonyasını en azından frenliyebilecek mi?Yabancı kokpit ve kabin personelinin imtiyazlı hakları karşısında kendi vatandaşının hakkını savunabilecek mi? Kabin ve kokpit personelini en zor prosedürlerle seçmesine rağmen piyasadaki tüm şirketlere göre yerlerde sürünen gelirlerini en az %20- 30 arttırabilecek mi? THY geçme konusunda önlerindeki engelli kaldırarak kariyer gelişimlerinin önünü açacak ve bayrak taşımalarına izin verebilecek mi? Olumlu düşünelim ve hadi hayırlısı diyelim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neye, nereye az kaldı?... seçimlerde görüşelim kardeşim... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakın bıyıkları böyle kestirin,eşiniz türbanlı olsun,terlikle hacdan dönün,Akp sizi fişlememiş olsun ve Akp'ye oy vermediğiniz için kanı bozuk olanlardan olmayın sizde herhangi bir yerde görev alırsınız.Böyle olanlar az kaldı faydalanın bu nimetlerden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu nasıl bir ilişkidir! vergilerimizle beslenen bir şirketin genel müdürü, her ne kadar ortaklık gibi görünse de yabancı destekli özel bir şirkete, yönetim kurulu başkanı oluyor.... allah diğer özel şirketlere sabır versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umuyorum Sunexpress'te CEO gorevinde bulunurken firmaya ve kendine katma deger yaratir. Ileride THY'de de CEO olacagini ongoruyorum, hic olmazsa yeni denemelerini Sunexpress'te yapar. THY 300 ucaklik filoya gidiyor, saka degil, firmanin en ufak hatasinin bedeli hepimizin cebinden cikacak. Hayirlisi olsun, ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VİP yolcusu olarak yazan vatandaş VİP'e laik bir Türkçe kullansa ne güzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn KOTIL,Yurtdisinda bir memura kac sef dusuyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Kotil ben VIP yocusuyum.Sabiha gökçen havaalanı Vıpte yer hizmetlerini yürüten personelin THY bağlı olması daha profosyonel hizmet verme kaanatindeyim.Sanırım İSG yer hizmetlerini veriyor Yer hizmetleri personeli saygısız ve amatör her uçuşumda sorun yaşiyorum. Ya bagaç çok geç gelir. bazen karşılamada zorluk çekiyorlar 15 dk yağmurda uçak altında beklettiler bazen karşılanamıyorum Thy uçuş yapıtyorum ..Sizden ricam İSG GN MD. görüşüp oradaki yer hizmetleri personelinideğiştirmenizi rica ediyorum sorun yaşamaktan bıktık..Amiral arkadaşımda aynı sorunlarla karşılanmakta söylediğimizde İSG yer hizmetleri personeli bize ukala davranıyorlar saygılar i.c

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000