14 Ağustos 2014, Perşembe 00:30:14

TEMEL KOTİL SİYASET TURUNDA!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, geçtiğimiz hafta sonu yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de rekor sayıda oy alması sonrası bu kente ziyaret düzenledi. Kotil, AK Parti İl-İlçe başkanları ve Rize Belediye Başkanı'nı ziyaret etti.
  • yahu thy ye fotokopi çeken eleman olmak için girmek için araya torpil koyarlar adam koyarlar yeterki thy gireyim başka dertleri olmaz.. sonrada girerler sonrada dertlernirler bu hep böyledir biliriz duyariz..klasiktir bu durum.
  • THY yi RİZE liler DHMİ yi de ERZİNCAN lılar doldurdu. bak yaa , Nüfus kağıdımız değiştirelim olsun beyaaavvv
  • ahlaksızca attıklarınız bir tarafa, zorla emekli ettiğiniz personellere bir teşekkür bile edemeyin, önünüze gelene uçak maketi dağıtın, hediyelere boğun... utanmamak böyle bir şeydir işte... siz hesap vermeyeceğinizi mi sanıyorsunuz, veriyorsunuz bile, farkında değilsiniz...
  • Şu memleketin haline bak
  • thy nin yeni yön kurulu bşk belli oldu topçu emekli:) bizde artık bşk oluruz inş
  • Sayın Temel Kotil, uzun burunlu Rizelileri THY ve TGS ye doldurdunuz. Lise mezunlarını TGS ye alıp üniversite mezunu beni niye işe almıyorsunuz? Neden CV değerlendirilmiyor? AKPli artis vekil mi tanımak gerekiyor?
  • Torpil var dediğimizde çemkiren tipler bu fotoğrafları görmüştür umarım?
  • Sevindim, inşallah olur, kadro değişikliğine ihtiyaç var, tek lider tek yönetim, iki farklı düşünce şirketi felakete götürür benim tercihim Hamdi Beyin kalması.
  • tarafsız yönetim..torpilsiz iş gücü!!!
  • topçu mesajı almıştır 2-3 hafta içinde paket olur bide yeni koltuklarımıza geceriz:) bye byee

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, geçtiğimiz Pazar günü yapılan referandumla 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'ye ziyarette bulundu.

Kotil, 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor oy katılımı yapan Erdoğan'ın baba ocağı Rize'deki AK Parti, İl Başkanlığını, Merkez İlçe Başkanlığı ve Rize Belediyesi'ne sürpriz bir seyahat edüzenledi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil'i, Rize il Başkanı Hikmet Ayar'ın şehir dışında olmasından dolayı teşkilattan sorumlu il başkan yardımcısı Avukat Harun Mertoğlu karşıladı.

Kotil ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Rize'nin cumhurbaşkanlığı seçiminde elde etmiş olduğu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; " Rize ve Rizeliler kendisine yakışanı yaparak halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği ana baba ocağında verdi. 10 Ağustos seçimlerinde Rizeli kendisine yakışanı yapmıştır" dedi.

Harun Mertoğlu ise Kotil'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "12 yıldır başbakanlık yapan dünya lideri bir Rizeliye, sayın başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en büyük desteği vermenin gururunu yaşıyoruz. Tüm Rizeliler olarak elde etmiş olduğumuz Türkiye birinciliği göğsümüzü kabartıyor" dedi.

THY Genel Müdürü Kotil ziyareti sırasında Mertoğlu'na bir de uçak maketi hediye ederek, "30 Marttan sonra 10 Ağustos'ta da Türkiye birincisi olan Rize artık uçuşa geçti. Biz de kendilerine uçak maketi hediye ederek tekrar tebrik ediyoruz" dedi.

Avukat Harun Mertoğlu da Rize'ye yapılacak olan havalimanına THY uçaklarının inmesi temennisinde bulundu.











TEMEL KOTİL SİYASET TURUNDA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

camaroth ~ 10 yıl önce
yahu thy ye fotokopi çeken eleman olmak için girmek için araya torpil koyarlar adam koyarlar yeterki thy gireyim başka dertleri olmaz.. sonrada girerler sonrada dertlernirler bu hep böyledir biliriz duyariz..klasiktir bu durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 10 yıl önce
THY yi RİZE liler DHMİ yi de ERZİNCAN lılar doldurdu. bak yaa , Nüfus kağıdımız değiştirelim olsun beyaaavvv

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
ahlaksızca attıklarınız bir tarafa, zorla emekli ettiğiniz personellere bir teşekkür bile edemeyin, önünüze gelene uçak maketi dağıtın, hediyelere boğun... utanmamak böyle bir şeydir işte... siz hesap vermeyeceğinizi mi sanıyorsunuz, veriyorsunuz bile, farkında değilsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu memleketin haline bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni başkan ~ 10 yıl önce
thy nin yeni yön kurulu bşk belli oldu topçu emekli:) bizde artık bşk oluruz inş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur Genç ~ 10 yıl önce
Sayın Temel Kotil, uzun burunlu Rizelileri THY ve TGS ye doldurdunuz. Lise mezunlarını TGS ye alıp üniversite mezunu beni niye işe almıyorsunuz? Neden CV değerlendirilmiyor? AKPli artis vekil mi tanımak gerekiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaaa ~ 10 yıl önce
şimdiye kadar sizinkiler doldurdu buraları eskısehırlıler bursalılar tekırdağlılar..birazda rizeliler doldursun..yok oyle yağmaa...
seared ~ 10 yıl önce
Torpil var dediğimizde çemkiren tipler bu fotoğrafları görmüştür umarım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ? ~ 10 yıl önce
türkiyede torpilsiz bişey olmaz dostumm ama unutma torpilsiz de hhiiiçç bişey olmaz :):):):)
çok ~ 10 yıl önce
Sevindim, inşallah olur, kadro değişikliğine ihtiyaç var, tek lider tek yönetim, iki farklı düşünce şirketi felakete götürür benim tercihim Hamdi Beyin kalması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peehh! ~ 10 yıl önce
tarafsız yönetim..torpilsiz iş gücü!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slm ~ 10 yıl önce
topçu mesajı almıştır 2-3 hafta içinde paket olur bide yeni koltuklarımıza geceriz:) bye byee

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000