02 Mart 2009, Pazartesi 13:37:44

TEMEL KOTİL KAZAZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Amsterdam'daki uçak kazasında yaralanan Türkleri hastanede ziyaret etti.
  • Temel gn md yrd olarak kalsaydın, şimdide teknik aş ye gn md olurdun. Candan-Hamdi seni kullandı. Seni THY ye alan arkdaşına kazık attın ve onun koltuğuna oturdun, gn md oldun. Bu kadar tepkiyi çekiyorsun, emin ol bunlar birilerinin ahındandır. Emin ol bugün ayağını kaydırdıkların, hiç adam yerine koymadıkların, gitsin diye yolunu yaptıklarından helallik al. Önüne gelene yalan söyledin, aldattın, atlattın. Yoksa sen bu kadar emeklerinle bu hale düşmeye layık değildin. Değdimi Temel. Tepkilere bakıyorum ve haline üzülüyorum. İnsanlar sana o kadar tepkililerki fırsatları olsa bir bardak suda boğacaklar seni. Değil Amsterdama aya bile gitsen boş. Tez elden kötülük yaptıklarından helallik iste. Yoksa işin gerçekten zor.
  • ÜÇÜNDEN BİRİ GİTTİ GİDİYOR NAFİLE KÜREK...
  • kapasite meselesi bu
  • Taş düşmüyor ama dikkat uçak düşebilir,düştüğüyle kalabilir, yürekler yanabilir,olay o haliyle kapanabilir!
  • Yoruma bak THY 'nin bugünlere gelmesinde Kotil'in payı büyükmüş. Gülerim ben buna:))))
  • Temel kotil kadar başınıza taş düşsün emi Hamdi 'ye kızan da , Candan'a kızan da , AKP'ye kızan da , sokaktaki çöpçüye kızan da hırsını Temel Kotil'den çıkartıyor.. Yahu gözünüz bu kadar mı körleşti ? Gelişmeleri hiç mi göremiyorsunuz ? Üstelik pek çok sorumluluğu yüklediğimiz bu şahsın yaptırım gücü de sınırlı. Bu sınırlı yetkileriyle bile yapılamaz denenleri yaptı. THY 'nın bugününde de büyük payı vardır.
  • ADAMAIN SURATINDA MEYMENET YOKKİ.BUNLARI HOCALAR ÖZEL YETİŞTİRİP PİYASAYA SALDILAR HERHELDE. YOKSA ZAMANINDA CAMİLERDE KAFA SALLAMAKTANMI(HUUUCULAR GİBİ)BEYİNLERİ YOKMUŞ GİBİ GÖRÜNTÜ VERİYORLAR. ANLAYAMADIM BİR TÜRLÜ AYDINLATIN BENİ...
  • Airporthaber ,genel müdürün bu güzel resimlerini (güven verici,problem çözücü,dik duruşlu ) nerden buluyorsunuz yaa?,bu da birçeşit gizli tepki olsa gerek :)
  • Rahim Er beyin oğlu Cüneyt'e ve diğer yaralılara Allahtan şifalar diliyorum. Temel Bey doğru yapmıştır. Ancak turist Hamdi de ziyarette bulundu mu merak ettim.
  • Çatla da patla, son yıllarda enfes bir yükseliş trendinde THY. Yanına Avrupalıları, bilhassa Hollandalıları da al, kıskan, gıpta et ve izlemeye devam et. Bu kadar hazımsızlık orta ve uzun vadede ruh sağlığını tehdit edebilir, benden tavsiyesi, kafana bu kadar takma...

25 Şubat'taki uçak kazasında ağır yaralananlardan birisi de Gazeteci Yazar Rahim Er'in oğlu Cüneyt Er'di. Kazada ilk 6 ağır yaralı arasında bulunan ve Hollanda Başbakanı Balkenende'nin talimatı ile Amsterdam AMC (Acedemic Medical Center) Araştırma hastanesine kaldırılan Cüneyt Er'i Kotil de ziyaret etti.

Gazeteci Yazar Rahim Er, Temel Kotil'in kendisini ve oğlunu ziyaret etmesinden dolayı son derece memnun olduklarını söyledi. Rahim Er, "Oğlum Cüneyt'in yoğun bakımdaki durumu devam ediyor. Yurt içinden ve yurt dışından onlarca kişi ziyaret ediyor. Bunların başında THY Genel Müdürü Temel Kotil Beyefendi de oldu. Biz gerçekten çok memnun olduk. Bu ziyaretten bizlerle yakından ilgilenmesi bizi son derece memnun etti" diye konuştu.

Amsterdam'da kriz masası sorumlusu ve Haarlemmermeer Belediye Başkanı Theo Weterings, Hollandalı yetkililerle THY Genel Müdürü Temel Kotil'in kazayla ilgili kendilerinden bilgi aldıklarını söyledi.

Bu arada kazada THY Tekirdağ uçağının ineceği Polderbaan pisti dün gece saat 23.00 itibari ile açıldı. Bugün uçaklar piste inmeye başladı. Kaza yerindeki incelemeler sürüyor. Uçağın motor bölümü incelemelerinin tamamlandığı ve motorların branda ile kapatıldığı görüldü.

Uçak enkazının bugün akşamdan sonra kaldırılmasının gündemde olduğu belirtildi. Konuyla ilgili kara kutu incelemelerinin ve teknik analizlerin kısa zamanda tamamlanıp açıklanacağı kaydediliyor.

TEMEL KOTİL KAZAZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
Temel gn md yrd olarak kalsaydın, şimdide teknik aş ye gn md olurdun. Candan-Hamdi seni kullandı. Seni THY ye alan arkdaşına kazık attın ve onun koltuğuna oturdun, gn md oldun. Bu kadar tepkiyi çekiyorsun, emin ol bunlar birilerinin ahındandır. Emin ol bugün ayağını kaydırdıkların, hiç adam yerine koymadıkların, gitsin diye yolunu yaptıklarından helallik al. Önüne gelene yalan söyledin, aldattın, atlattın. Yoksa sen bu kadar emeklerinle bu hale düşmeye layık değildin. Değdimi Temel. Tepkilere bakıyorum ve haline üzülüyorum. İnsanlar sana o kadar tepkililerki fırsatları olsa bir bardak suda boğacaklar seni. Değil Amsterdama aya bile gitsen boş. Tez elden kötülük yaptıklarından helallik iste. Yoksa işin gerçekten zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÜÇÜNDEN BİRİ GİTTİ GİDİYOR NAFİLE KÜREK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kapasite meselesi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Taş düşmüyor ama dikkat uçak düşebilir,düştüğüyle kalabilir, yürekler yanabilir,olay o haliyle kapanabilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yoruma bak THY 'nin bugünlere gelmesinde Kotil'in payı büyükmüş. Gülerim ben buna:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Temel kotil kadar başınıza taş düşsün emi Hamdi 'ye kızan da , Candan'a kızan da , AKP'ye kızan da , sokaktaki çöpçüye kızan da hırsını Temel Kotil'den çıkartıyor.. Yahu gözünüz bu kadar mı körleşti ? Gelişmeleri hiç mi göremiyorsunuz ? Üstelik pek çok sorumluluğu yüklediğimiz bu şahsın yaptırım gücü de sınırlı. Bu sınırlı yetkileriyle bile yapılamaz denenleri yaptı. THY 'nın bugününde de büyük payı vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ADAMAIN SURATINDA MEYMENET YOKKİ.BUNLARI HOCALAR ÖZEL YETİŞTİRİP PİYASAYA SALDILAR HERHELDE. YOKSA ZAMANINDA CAMİLERDE KAFA SALLAMAKTANMI(HUUUCULAR GİBİ)BEYİNLERİ YOKMUŞ GİBİ GÖRÜNTÜ VERİYORLAR. ANLAYAMADIM BİR TÜRLÜ AYDINLATIN BENİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airporthaber ,genel müdürün bu güzel resimlerini (güven verici,problem çözücü,dik duruşlu ) nerden buluyorsunuz yaa?,bu da birçeşit gizli tepki olsa gerek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rahim Er beyin oğlu Cüneyt'e ve diğer yaralılara Allahtan şifalar diliyorum. Temel Bey doğru yapmıştır. Ancak turist Hamdi de ziyarette bulundu mu merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çatla da patla, son yıllarda enfes bir yükseliş trendinde THY. Yanına Avrupalıları, bilhassa Hollandalıları da al, kıskan, gıpta et ve izlemeye devam et. Bu kadar hazımsızlık orta ve uzun vadede ruh sağlığını tehdit edebilir, benden tavsiyesi, kafana bu kadar takma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000