02 Haziran 2015, Salı 11:50:38

Temel Kotil Kaybetti...

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, AirportHaber Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ali KIDIK hakkında bir köşe yazısında kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile dava açmıştı. Bakırköy 53. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava beraatla sonuçlandı. İşte detaylar.
  • Temel Kotil personeline inisiyatif kullanın derken,bir taraftan da inisiyatif kullandı diye personelinin iş akdinin feshine imza atar.
  • kaybedeceği zaten dava dilekçesinden de belli idi, yazmıştık o zaman, bu dilekçeyi hukuk öğrencisi bile yazmaz diye. tebrikler ali kıdık a, hadi temel kotil, açıkla.
  • sayın ali kıdık yazdıklarınızda a dan z ye haklısınız.temel kotille yaptığım görüşme sonrasında ben de aynı izlenimi edinmiştim.doğru tespit tebrikler.
  • güne nasıl zevkli başladım anlatamam :)
  • Beter ol Takunyacı seni
  • Hukumetin yorungesindesin airport
  • Panik oldum bi an basliktan nabionuz bilodir.
  • bu demektir ki, artık THY de görünen zulmün adı Temel Kotil dir, bu tescil edilmiştir. sağolasın Ali Kıdık... anladınız mı Temelim Kotilim... demek ki neymiş...
  • Kaybedecegi bir dava daha var ki bu kez sanik olarak cikacak adalet onune
  • Hadi opusun de barisin

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, AirportHaber Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ali KIDIK hakkında bir köşe yazısında kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile dava açmıştı. Bakırköy Asliye 53. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava beraatla sonuçlandı. 

“THY’de görünmeyen zulmün adı Temel” başlığı altında yazdığı köşe yazısında THY Genel Müdürü Temel Kotil’i eleştiren Airporthaber Genel Yayın Yönetmeni Ali KIDIK, Temel Kotil tarafından mahkemeye verilmişti.

Cumhuriyet Savcılığı’na hitaben yazılan suç duyurusu dilekçesinde Ali KIDIK’ın adını bile Halil Gıdık diye yazarak büyük bir gaf yapan Temel Kotil’in açtığı dava bugün sonuçlandı.

Davaya Temel Kotil’in avukatı Hacı Dursun Kızıltan ile Ali KIDIK avukatı Hasan Vural katıldı. Kotil’in avukatı Kızıltan, “Fitne, fücur” kelimesinin gündelik yaşamda ve dini argümanda Temel Kotil’i küçük düşürdüğünü söyleyerek Ali KIDIK’ın cezalandırılmasını istedi.

Ali KIDIK’ın avukatı Hasan Vural ise, Temel Kotil’in THY gibi dünya markası bir havayolu şirketinin genel müdürü olduğunu, yazılan köşe yazısında kurumun daha iyi yönetilmesini, görülen aksaklıkların düzeltilmesine yönelik eleştiriler olduğunu söyleyerek “ AİHM içtihatları dikkate alındığında eleştirinin okşayıcı olamayacağı yeri geldiğinde yıkıcı olacağı vurgulanmaktadır” diyerek beraat istedi.

Mahkeme başkanı yapılan savunmalardan sonra Ali KIDIK’ın beraatına karar verdi.

İŞTE ALİ KIDIK’ın o yazısı... TIKLAYINIZ...

Temel Kotil Kaybetti...

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

grlrmn ~ 9 yıl önce
Temel Kotil personeline inisiyatif kullanın derken,bir taraftan da inisiyatif kullandı diye personelinin iş akdinin feshine imza atar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
kaybedeceği zaten dava dilekçesinden de belli idi, yazmıştık o zaman, bu dilekçeyi hukuk öğrencisi bile yazmaz diye. tebrikler ali kıdık a, hadi temel kotil, açıkla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 9 yıl önce
sayın ali kıdık yazdıklarınızda a dan z ye haklısınız.temel kotille yaptığım görüşme sonrasında ben de aynı izlenimi edinmiştim.doğru tespit tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pamuk ~ 9 yıl önce
güne nasıl zevkli başladım anlatamam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beter ol Takunyacı seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hukumetin yorungesindesin airport

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heyecan ~ 9 yıl önce
Panik oldum bi an basliktan nabionuz bilodir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOTİL ~ 9 yıl önce
bu demektir ki, artık THY de görünen zulmün adı Temel Kotil dir, bu tescil edilmiştir. sağolasın Ali Kıdık... anladınız mı Temelim Kotilim... demek ki neymiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaybedecegi bir dava daha var ki bu kez sanik olarak cikacak adalet onune

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hadi opusun de barisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000