28 Ocak 2015, Çarşamba 23:06:10

TEMEL KOTİL GİDİYOR İDDİASI!

Turkcell, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamayla Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in görevinden ayrıldığı duyurdu. Ciliv'in yerine THY Genel Müdürü Temel Kotil'in gelmesi bekleniyor.
  • turkcell den soğudum ha :)
  • taktınız temel abi temel abi insana deyil icraata bak temel abi gidince anlarsınız mumla nasıl aranıyor sanki şirketi batırmış bir genel müdürmüş gibi bahsediyorsunuz gitme kal temel abi yada millet vekili olarak gormek ısteriz hayırlısı ile
  • sayın genel müdürüm benim, eğer hani bunlar bir söylenti ya, giderseniz hani diyorum, personelinizden helallik isteyecek misiniz, sözüm aynı zamanda sayın yk başkanımıza ve de en muhterem hamdi ağamıza da, isteyecek misiniz gerçekten, ben hakkımı helal etmeyeceğim de, peşin olarak söyleyim dedim. kendi adıma bakın söylüyorum, sizlere bin dua edecek olan da var, bin beddua edecek olan da. birilerini haksız ve hukuksuz bir şekilde bildiğiniz usullerle ekmeğinden ederken, birilerine de yine bildiğiniz yöntemlerle yandaşlık yaptınız, bunu nasıl ayırd edeceksiniz yani siz değil de, hak vaki olunca, eninde sonunda olacak, bayağı zor olacak orada işler, karşılaşacağız, iki elim de yakanızda olacak. burada yapamadığımı umarım orada yaparım. hadi şimdi gidin, sırça köşklerinizde oturun muhteremler. beni ekmeğimden ettiniz, siz de iki dünyada rahat yüzü görmeyin, bu kadardır.
  • Sevgili unreal, din takıntısının sebebi sizlersiniz. Bugün tgs de dahi tk kadroluları ve taşeron çalışanlar mevcut iken ve tk kadrolular hadi cuma ya gidelim diyerek psikolojik baskı oluştururken dini konuları işe müdahil etmeyen biri en gerekli şeylerden biri olacaktır. Diğer yandan THY nin başına kim gelirse gelsin şirket büyüyecekti. Bunlar gerçek bir başarı sayılmaz. Tüm rakip şirketler benzer ölçülerde büyüyor ve herkes birbirini takip ediyor. Mecburen o istikamette yol alacaksın. Dünya ekonomileri her yönden büyüyor. Bırakta 2002 uçak sayısı ile bugünün uçağı aynı olmasın. Skytrax hariç hiç bir alanda, özellikle inovasyon da tek bir ödülün yok. Yer hizmetlerinde 1.300 liraya insan çalıştırarak 5 yıldız alamazsın. Sonra verilen raporlarda yer hizmetleri 3 yıldızda kalır ki bazı noktalarda 2 yıldızda kalmış durumdayız. Bu şirket tek bir insanla bir iki kişiyle değil 16.000 kişinin sırtında yükselmektedir ve trendleri takip ederek doğal olarak büyüme yolundadır. Sürekli uçak sayısı bilgileri vererek başarı da başarı diye övünmeyin. %55 ile 2.5 yıl çalışma planlası adaletli mi bunu da sorgulayın, kaç bin kişi kadrolularla aynı işi yaparak 1/3 ü kadar maaş alıyor bunları da yazın. El insaf!
  • Giderse cok büyük bir ihtimalle COSKUN KİLİC geçecektir yerine
  • demeyin öyle demeyin, yapmayın.
  • Temel Bey RIZE Milletvekilliği şimdiden hayırlı olsun ...
  • Mustafa usta geliyor...
  • GELEN GİDENİ ARATMASIN DA.
  • Türkcell de bol para alan,kocasından boşanmış şıptırıkları düzeltir.giyiminie kuşamına dikkat ettirir.türkcelle ahlak gelir,ahlak.Dört gözle bekliyoruz Temel bey.

Turkcell, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamayla Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in görevinden ayrıldığı duyurdu.

Kamuoyunu Aydınlatma platformu'na yapılan açıklama şöyle:

"9 Ocak 2007'de Turkcell Genel Müdürü olarak atanan Süreyya Ciliv, 31 Ocak 2015 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı almıştır.

Süreyya Ciliv görevinden ayrılma kararı ile ilgili olarak "Turkcell'de geçirdiğim sekiz yılda bilgiyle, teknolojiyle, inovasyonla, ve güçlü takım oyunuyla müşterilerimize, milletimize, sektöre ve hissedarlarımıza değer yaratmak için çalıştık. Bu yolculukta bize inanan ve eşlik eden tüm takım arkadaşlarıma, müşterilerimize, bayilerimize, tedarikçilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Emanet aldığım bayrağı teslim ederken birlikte çalıştığımız bu güçlü ekibin Turkcell'i daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum." dedi.

Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Akça "Turkcell olarak Sayın Süreyya Ciliv'in Genel Müdürlüğü döneminde birçok ilke ve başarılara imza attık. Sayın Ciliv, şirketimizin bir GSM şirketinden, bugün Türkiye'nin ve bölgenin önemli iletişim ve teknoloji şirketine dönüşümüne liderlik etmiştir. Kendisine bugüne dek sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz."  diye belirtti.

Turkcell Yönetim Kurulu, Turkcell Genel Müdürlüğü görevine halihazırda Teknoloji Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz'ün mevcut görevine ek olarak vekalet etmesine karar vermiştir. Ayrıca, yeni Turkcell Genel Müdürü atama sürecini başlatmıştır."

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Süreyya Ciliv'den boşalan  Turkcell Genel Müdürlüğü koltuğuna THY Genel Müdürü Temel Kotil'in getirileceği belirtiliyor.

TEMEL KOTİL GİDİYOR İDDİASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Pamuk ~ 9 yıl önce
turkcell den soğudum ha :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlısı ~ 9 yıl önce
taktınız temel abi temel abi insana deyil icraata bak temel abi gidince anlarsınız mumla nasıl aranıyor sanki şirketi batırmış bir genel müdürmüş gibi bahsediyorsunuz gitme kal temel abi yada millet vekili olarak gormek ısteriz hayırlısı ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emri hak... ~ 9 yıl önce
sayın genel müdürüm benim, eğer hani bunlar bir söylenti ya, giderseniz hani diyorum, personelinizden helallik isteyecek misiniz, sözüm aynı zamanda sayın yk başkanımıza ve de en muhterem hamdi ağamıza da, isteyecek misiniz gerçekten, ben hakkımı helal etmeyeceğim de, peşin olarak söyleyim dedim. kendi adıma bakın söylüyorum, sizlere bin dua edecek olan da var, bin beddua edecek olan da. birilerini haksız ve hukuksuz bir şekilde bildiğiniz usullerle ekmeğinden ederken, birilerine de yine bildiğiniz yöntemlerle yandaşlık yaptınız, bunu nasıl ayırd edeceksiniz yani siz değil de, hak vaki olunca, eninde sonunda olacak, bayağı zor olacak orada işler, karşılaşacağız, iki elim de yakanızda olacak. burada yapamadığımı umarım orada yaparım. hadi şimdi gidin, sırça köşklerinizde oturun muhteremler. beni ekmeğimden ettiniz, siz de iki dünyada rahat yüzü görmeyin, bu kadardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevgili unreal, din takıntısının sebebi sizlersiniz. Bugün tgs de dahi tk kadroluları ve taşeron çalışanlar mevcut iken ve tk kadrolular hadi cuma ya gidelim diyerek psikolojik baskı oluştururken dini konuları işe müdahil etmeyen biri en gerekli şeylerden biri olacaktır. Diğer yandan THY nin başına kim gelirse gelsin şirket büyüyecekti. Bunlar gerçek bir başarı sayılmaz. Tüm rakip şirketler benzer ölçülerde büyüyor ve herkes birbirini takip ediyor. Mecburen o istikamette yol alacaksın. Dünya ekonomileri her yönden büyüyor. Bırakta 2002 uçak sayısı ile bugünün uçağı aynı olmasın. Skytrax hariç hiç bir alanda, özellikle inovasyon da tek bir ödülün yok. Yer hizmetlerinde 1.300 liraya insan çalıştırarak 5 yıldız alamazsın. Sonra verilen raporlarda yer hizmetleri 3 yıldızda kalır ki bazı noktalarda 2 yıldızda kalmış durumdayız. Bu şirket tek bir insanla bir iki kişiyle değil 16.000 kişinin sırtında yükselmektedir ve trendleri takip ederek doğal olarak büyüme yolundadır. Sürekli uçak sayısı bilgileri vererek başarı da başarı diye övünmeyin. %55 ile 2.5 yıl çalışma planlası adaletli mi bunu da sorgulayın, kaç bin kişi kadrolularla aynı işi yaparak 1/3 ü kadar maaş alıyor bunları da yazın. El insaf!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birdost ~ 9 yıl önce
Giderse cok büyük bir ihtimalle COSKUN KİLİC geçecektir yerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ck ~ 9 yıl önce
Allah korusun
ceo ~ 9 yıl önce
demeyin öyle demeyin, yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Temel Bey RIZE Milletvekilliği şimdiden hayırlı olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mustafa usta geliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMAN ~ 9 yıl önce
GELEN GİDENİ ARATMASIN DA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necati ~ 9 yıl önce
Türkcell de bol para alan,kocasından boşanmış şıptırıkları düzeltir.giyiminie kuşamına dikkat ettirir.türkcelle ahlak gelir,ahlak.Dört gözle bekliyoruz Temel bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
necati kim ~ 9 yıl önce
ahlak düzeltmek temel kotil e mi kalmış, nasıl düzelttiklerini de biliriz. hem sana ne milletin ahlakından, soran mı oldu, sen kendi ahlakına bak. gittiğinde sana kendini soracaklar, senden mi şefaat dileyecekler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000