20 Ocak 2016, Çarşamba 22:23:46

Temel Kotil en iyi performans gösteren Ceo seçildi

Harvard Business Review dergisi Türkiye'nin en iyi performans gösteren ceolarını seçti. Havacılık sektöründen THY Genel Müdürü Temel Kotil ve TAV Grubu Ceo'su Sani Şener de ödüle layık görüldü.
  • Siyasi ile özel sektörü karıştırmayalım. Siyasi gelir gider. İş yapsa da yapmasa da kalır. Mecburiyetten ödül vs verilir. Özel sektör öyle değildir. Başarırsan kazanırsın.
  • Temel bey'i tebrik ediyorum. THY için hayırlı olur inşallah
  • sani trabzonlu temel rizeli...ne karadenizmis be!
  • Kotil siyaseten tepeden inme geldi. O şekilde de gidecek. Şener tırnaklarıyla kazıyarak mücadele ile. Kotil rakipleriyle uğraşarak ve onların açıklarını arayarak ve siyasilere yakın durarak ve herkese mavi boncuk göstererek görevde kaldı. Şener ise başarı, karlılık ve büyüme ile. Bu liste sayfalarca yazılabilecek uzunlukta.......
  • her ikisinide kutluyorum başarılar diliyorum
  • o değil de sol iki yanda duran şahıslar fotoğraf çekilmek için ordaymış gibi bir hava içindeler. hele o kravatı olmayan kurtlar vadisi çekiminden çıkıp gelmiş gibi. yahu nedir bu bizim halkın azıcık bir yerlere geldiğinde girdiği hava!!!! mütevazi olmayı öğrenin kardeşim.......
  • Sani Şener alnının akıyla bu ödülü kazanmış tabrikler. Ya öteki Adam vıp de siyasetci uğurlamak, Meclis'te Vekilleri ziyaret ederekmi kazanmış bu ödülü. En iyi protokol uğurlayan ve karşılayan ödülünü birincilikle hakeder.
  • Sabah sabah güldürdün beni, daha yazmayı bilmiyor 380 747 diyor
  • İki milli gurur. Tebrikler.
  • Geçtiğimiz haftalarda Temel Kotil, Avusturya Liyakat Nişanı'na layık görülmüştü. Liyakat nişanı, Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer tarafından Büyükelçilikte düzenlenen törenle, Kotil'e verilmişti. Bir de üstüne bu ödül. Öncesi de var tabi. Bir Türk olarak gurur duyuyoruz.

Harvard Business Review dergisi Türkiye'nin en iyi performans gösteren yöneticilerini seçti. Bu akşam sahiplerini bulan ödülleri alan yöneticiler arasında havacılık camiasından da iki isim yer aldı.

En İyi Performans Gösteren CEO Birincilik Ödülü Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e verildi.

TAV Grubu Ceo'su Sani Şener de, düzenlenen törende "En İyi Performans Gösteren CEO Ulaştırma Alt Yapı ve Hizmet Sektörü Lideri" ödülünün sahibi oldu.



Temel Kotil en iyi performans gösteren Ceo seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Mix ~ 8 yıl önce
Siyasi ile özel sektörü karıştırmayalım. Siyasi gelir gider. İş yapsa da yapmasa da kalır. Mecburiyetten ödül vs verilir. Özel sektör öyle değildir. Başarırsan kazanırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 8 yıl önce
Temel bey'i tebrik ediyorum. THY için hayırlı olur inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
sani trabzonlu temel rizeli...ne karadenizmis be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fark ~ 8 yıl önce
Kotil siyaseten tepeden inme geldi. O şekilde de gidecek. Şener tırnaklarıyla kazıyarak mücadele ile. Kotil rakipleriyle uğraşarak ve onların açıklarını arayarak ve siyasilere yakın durarak ve herkese mavi boncuk göstererek görevde kaldı. Şener ise başarı, karlılık ve büyüme ile. Bu liste sayfalarca yazılabilecek uzunlukta.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1000ali ~ 8 yıl önce
her ikisinide kutluyorum başarılar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
o değil de sol iki yanda duran şahıslar fotoğraf çekilmek için ordaymış gibi bir hava içindeler. hele o kravatı olmayan kurtlar vadisi çekiminden çıkıp gelmiş gibi. yahu nedir bu bizim halkın azıcık bir yerlere geldiğinde girdiği hava!!!! mütevazi olmayı öğrenin kardeşim.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kravat ~ 8 yıl önce
Kravat takmak gavur işi de ondandır.
Protokol CEO'su ~ 8 yıl önce
Sani Şener alnının akıyla bu ödülü kazanmış tabrikler. Ya öteki Adam vıp de siyasetci uğurlamak, Meclis'te Vekilleri ziyaret ederekmi kazanmış bu ödülü. En iyi protokol uğurlayan ve karşılayan ödülünü birincilikle hakeder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP ~ 8 yıl önce
ne diyosun ya, sanki ödülü veren dediğin kiriterleri dikkate alıyor. siyasi bağlantılarının iyi olması seni niye rahatsız ediyor.
kriter ~ 8 yıl önce
Safinazın kocası bu ödülü fıkra dalında almış. Boş boş konuşmayalım .
Siyaset ~ 8 yıl önce
Siyasi olmasa hiç bir şey alamazdı. Kişisel ödül olamaz. Sani bey de sıkıntı yok.
Mukembel :) ~ 8 yıl önce
Sabah sabah güldürdün beni, daha yazmayı bilmiyor 380 747 diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ve SŞ ~ 8 yıl önce
İki milli gurur. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 8 yıl önce
Geçtiğimiz haftalarda Temel Kotil, Avusturya Liyakat Nişanı'na layık görülmüştü. Liyakat nişanı, Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer tarafından Büyükelçilikte düzenlenen törenle, Kotil'e verilmişti. Bir de üstüne bu ödül. Öncesi de var tabi. Bir Türk olarak gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
sen turksun de acaba yerli pilotlarin thy'de calismasini istemeyen bu odul alan zat turk mu?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000