09 Ağustos 2011, Salı 08:45:58

TEKNİSYENLİK KURS BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Nevşehir'de açılan ‘İstihdam Garantili Uçak Teknisyenliği Kursu’ için başvurular sürüyor. Müracaatlar 17 Ağustos 2011 tarihinde sona erecek.
  • kalifiyesiz eleman dediğin teknik eğitim fakültesi mezunu öğretmen arkadaşlardır.bu insanlar okudukları bölümün teorik derslerinin yanında pratik eğitimini de almış olup pedagoji görmüşlerdir.anlama ,anlatma ve teknik beceriye sahip insanlardır,ve işlerini başarıylada yerine getiriyorlar
  • EN AZ 6 AYDA 10,000 TL MASRAFIN OLUYOR BİRDE İŞİNİ BIRAKIP GİDİYORSAN 10,000 TL DE ORDAN OLYO SANA 20,000 TL BİRDE İŞ GARANTİN YOK....
  • BEN DE BÜTÜN MODÜLLERİMİ VERDİM BENİ ALMADILAR 3-4 TANE MODÜLÜ KALAN KİŞİLER GİRDİ İŞE . O KİŞİLERE O UÇAK TESLİM EDİLİRSE VAY HALİNE O UÇAĞIN. DÜŞER O UÇAK DÜŞER.
  • TEKNİK AŞ DEDİLER OLDU HABOM AŞ 3000 TL DEDİLER OLDU 1200TL MAAŞ İKRAMİYE DEDİLER İKRAMİYE YOK SOSYAL HAK DEDİLER HİÇBİR SOSYAL HAKKIN YOK SENDİKA HAKKIN YOK EN DÜŞÜK İŞÇİ STATÜSÜNDESİN. HİÇBİR HAKKIN YOK NOT: ARKADAŞLAR ARAŞTIRIN ÖYLE KARAR VERİN DİKKATLİ OLUN BEN VE ARKADAŞLARIM BUNLARI BİREBİR YAŞADI. SİZDE ÜZÜLMEYİN DÜNYANIZ KARARMASIN. İŞKUR DA BİR KAĞIT İMZALATIYOR HİÇ BİR HAK TA TALEP EDEMİYORSUNUZ......
  • ARKADAŞLAR BEN BU TYP YE İŞİMİ BIRAKIP GELDİM BÜTÜN MODÜLLERİMİ VERDİM. AMA EN SON MÜLAKAT DEYİP YAPTIKLARI HAKSIZLIKLA BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞLARIM İŞSİZ KALDILAR. HARCADIĞIMIZ O KADAR PARAYA MI YANALIM, EMEĞE Mİ ANALIM YOKSA BOŞA GEÇEN ZAMANAMI????
  • anlamadığınıza göre bir daha yazıyorum: Türkiye'de ara meslek sorunu var! Bu açığı yeni yeni açılan Meslek Yüksekokulları kapatmaya çalışıyor. Her yeni gelişmeye Muppet Show eleştirmenleri gibi aşırı tepkiyle karşılık veriyorsunuz. biraz yapıcı olmak gerek!
  • sorduğun sorunun sendeki cvb ı da muhtemeln sorn kadar komktir? sözkonusu olan uçak.muhtemeln szde o typ ci ark.lardansınız.size bşey dyen yok herkes ekmeğinin peşnde bu kadar hak istismarının old.bir ortamda farklı sesler illaki çıkacaktr.umarım yaptığınız uçaklar düşmez..!!
  • airporthaber yönetimine tepki koymak lazım.madem bu kadar karşı duruyordunuz bu kurs olaylarına , şimdi reklam niye yapıyorsunuz ? sonra uçak teknisyenliği için anca yazı yazarsınız.alttan desteklemek , açıktan da itiraz.Kime ne fayda ?
  • lütfen biraz araştırın, bilgi edinin, ondan sonra yazın! 4 yıl okuyanla 2 yıl okuyan aynı şartlarda çalışabilirler mi? mantık var akıl var insanda! Uçak teknisyenliği deyince ne anlıyorsunuz? ne kadar da boş yazan insan var, hayret ediyorum.. Uçağın altına 20-30 uçak mühendisi ya da Eskişehir'den mezun olmuş uçak teknisyenlerini koyarsanız maliyetleriniz artar. mecbursunuz bu iş için daha ucuza çalışabilecek personel almaya. peki kimi alacaksınız? sektörde uçak mühendisleri ve uçak teknisyenleri dışında kimler var? işte bunun cevabını da şimdi araştırın, sonra tekrar yazın. ve şu başlığınızı da değiştirin lütfen.
  • bizede ne düşer istikrar sürsün türkiye buyusun....işte zamanında biz neden nelere karsı çıktıgımızı şimdi daha ıyı anladınız mı umarım bu ınsanlar arasında oy verenlerde vardır onlarda okur bunları...
İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü ve Türk Hava Yolları ve Kapadokya Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik olarak Teknisyen Ön Eğitim Programı düzenlendi.

EASA kurallarıyla uyumlu bu program kapsamında, başvuru yapan teknisyen adayları, yapılacak değerlendirmenin ardından HABOM A.Ş.'deki çalışmalarda doğrudan yer alabilecek yetkinlik düzeyine gelecek şekilde 6 ay süreyle eğitimden geçirilecek. Eğitimlerin teorik bölümü Nevşehir'de Kapadokya Meslek Yüksek Okulu’nda uygulama bölümü ise İstanbul'da THY tesislerinde yapılacak. Havacılık sektöründe geçerli dilin İngilizce olması nedeniyle programda adayların ayrıca iyi derecede İngilizce okuma/anlama yeterliliği kazanmaları sağlanacak.

Yazılı ve sözlü sınavlar neticesinde programa başlamaya hak kazanan adaylar, program boyunca İş-Kur tarafından belirlenen oranda maddi yardım alacak ve sosyal güvenlik kapsamında bulunacaklar.

Programı başarı ile bitiren adayların en az yüzde 20'si Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi A.Ş. (HABOM) tarafından istihdam edilecek.
TEKNİSYENLİK KURS BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
kalifiyesiz eleman dediğin teknik eğitim fakültesi mezunu öğretmen arkadaşlardır.bu insanlar okudukları bölümün teorik derslerinin yanında pratik eğitimini de almış olup pedagoji görmüşlerdir.anlama ,anlatma ve teknik beceriye sahip insanlardır,ve işlerini başarıylada yerine getiriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EN AZ 6 AYDA 10,000 TL MASRAFIN OLUYOR BİRDE İŞİNİ BIRAKIP GİDİYORSAN 10,000 TL DE ORDAN OLYO SANA 20,000 TL BİRDE İŞ GARANTİN YOK....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BEN DE BÜTÜN MODÜLLERİMİ VERDİM BENİ ALMADILAR 3-4 TANE MODÜLÜ KALAN KİŞİLER GİRDİ İŞE . O KİŞİLERE O UÇAK TESLİM EDİLİRSE VAY HALİNE O UÇAĞIN. DÜŞER O UÇAK DÜŞER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TEKNİK AŞ DEDİLER OLDU HABOM AŞ 3000 TL DEDİLER OLDU 1200TL MAAŞ İKRAMİYE DEDİLER İKRAMİYE YOK SOSYAL HAK DEDİLER HİÇBİR SOSYAL HAKKIN YOK SENDİKA HAKKIN YOK EN DÜŞÜK İŞÇİ STATÜSÜNDESİN. HİÇBİR HAKKIN YOK NOT: ARKADAŞLAR ARAŞTIRIN ÖYLE KARAR VERİN DİKKATLİ OLUN BEN VE ARKADAŞLARIM BUNLARI BİREBİR YAŞADI. SİZDE ÜZÜLMEYİN DÜNYANIZ KARARMASIN. İŞKUR DA BİR KAĞIT İMZALATIYOR HİÇ BİR HAK TA TALEP EDEMİYORSUNUZ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADAŞLAR BEN BU TYP YE İŞİMİ BIRAKIP GELDİM BÜTÜN MODÜLLERİMİ VERDİM. AMA EN SON MÜLAKAT DEYİP YAPTIKLARI HAKSIZLIKLA BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞLARIM İŞSİZ KALDILAR. HARCADIĞIMIZ O KADAR PARAYA MI YANALIM, EMEĞE Mİ ANALIM YOKSA BOŞA GEÇEN ZAMANAMI????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anlamadığınıza göre bir daha yazıyorum: Türkiye'de ara meslek sorunu var! Bu açığı yeni yeni açılan Meslek Yüksekokulları kapatmaya çalışıyor. Her yeni gelişmeye Muppet Show eleştirmenleri gibi aşırı tepkiyle karşılık veriyorsunuz. biraz yapıcı olmak gerek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sorduğun sorunun sendeki cvb ı da muhtemeln sorn kadar komktir? sözkonusu olan uçak.muhtemeln szde o typ ci ark.lardansınız.size bşey dyen yok herkes ekmeğinin peşnde bu kadar hak istismarının old.bir ortamda farklı sesler illaki çıkacaktr.umarım yaptığınız uçaklar düşmez..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
airporthaber yönetimine tepki koymak lazım.madem bu kadar karşı duruyordunuz bu kurs olaylarına , şimdi reklam niye yapıyorsunuz ? sonra uçak teknisyenliği için anca yazı yazarsınız.alttan desteklemek , açıktan da itiraz.Kime ne fayda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lütfen biraz araştırın, bilgi edinin, ondan sonra yazın! 4 yıl okuyanla 2 yıl okuyan aynı şartlarda çalışabilirler mi? mantık var akıl var insanda! Uçak teknisyenliği deyince ne anlıyorsunuz? ne kadar da boş yazan insan var, hayret ediyorum.. Uçağın altına 20-30 uçak mühendisi ya da Eskişehir'den mezun olmuş uçak teknisyenlerini koyarsanız maliyetleriniz artar. mecbursunuz bu iş için daha ucuza çalışabilecek personel almaya. peki kimi alacaksınız? sektörde uçak mühendisleri ve uçak teknisyenleri dışında kimler var? işte bunun cevabını da şimdi araştırın, sonra tekrar yazın. ve şu başlığınızı da değiştirin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizede ne düşer istikrar sürsün türkiye buyusun....işte zamanında biz neden nelere karsı çıktıgımızı şimdi daha ıyı anladınız mı umarım bu ınsanlar arasında oy verenlerde vardır onlarda okur bunları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000