02 Ocak 2012, Pazartesi 09:52:45

TEKNİK A.Ş YÖNETİCİ FABRİKASI GİBİ...

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’den bir isim daha önemli bir kurumun başına getirildi. O isim kim, nereye atandı?
  • o yöneticilerin başkalarının hakları yenerek ve bunu da bilerek torpille işe alınıp mevki makam sahibi olsalar dahi de mi onlara söz söyletmeyeceksin ey yağcı yalaka???
  • biz yöneticilerimize ne kötü söz söyletiriz ne de kötü söylentilere izin veririz.. lütfen biraz saygılı olalım arkadaşım...ayıptır yaaa...hiç yakışmıyor size..
  • yalakalık ve hakaret dolu yorumlarını bırak adam ol,insan ol doğru düzgün yorum yaz kimse sana gerizekalı veya beyinsiz diye hitap etmiyor....airport haber uyarımızı dikkate aldı ve yorumunu kaldırdı teşekkürler...
  • şimdi belki daha az maaş alıyor ama thy de aldıkları ile iyi depolama yapmıştır merak etme sen !!!! sen de nemalanıyorsun ki ağzından salyalar akıyor!!!!
  • Meyve veren ağaç taşlanırmış her zaman.. Kim ne derse desin 10 numara yöneticiliği var Fuat Bey'in... Harp meydanlarında kahramanca savaşan Bozok Yaylası'nın evlatları VAROLUN...Gurur duyuyoruz...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Teknik A.Ş. yi Dünya markası yapmayı başaran yönetim ekibinin genel müdürden sonraki en güçlü ve vizyon sahibi yöneticisi, başarılarınızın devamını diliyoruz. Teknik A.Ş yi daha iyi durumlarda izlersiniz inşallah. AFAD ın sizin gibi geniş vizyonlu başkana ihtiyacı vardı, ayrılışınız bizim için buruk oldu, AFAD ve ülkemiz için hayırlı olsun. Sizi seviyoruz, çalışkan, enerjik yöneticimiz.
  • THY Tekniğe ne katmış ???? Özel söktörde hangi şirkette çalışmış???? (Bırakın yönetmeyi).
  • fuat bey'in yerine kim geldi?
  • Ist Newyork u 2 saatte giderim diyen ve bu konuda sistem dinamiklerini hice sayip,sistemi dağıtan ,gunün sonunda sistemi Newyork a 24 saatte gidemeyecek hale getiren ancak bunu da söyleyebilecek kimsenin kalmadığı bir ortam kazandıran basarilidir.
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’den bir isim daha devletin önemli kurumlarından birinin başına atandı. Uzun yıllar Teknik A.Ş’de görev yaptıktan sonra önce Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın sonda da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün başına getirilen Bilal Ekşi’den sonra 4 yıldan bu yana Teknik A.Ş'de görev yapan Dr. Fuat Oktay da, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na getirildi.

Halen Ejder Kaya’nın vekaleten yürüttüğü başkanlık koltuğuna 4 yıldan bu yana THY Teknik A.Ş’de görev yapan Dr. Fuat Oktay’ın atandığı bildirildi.

Özellikle Van depremi sonrasında gösterdiği üstün ve başarılı çalışmalarla ve Somali’de yürütülen kampanyalarla dikkat çeken Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD’ın başkanlık koltuğuna oturacak Oktay için Cuma günü Teknik A.Ş’de uğurlama töreni düzenlendi.

Törene THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir ile birlikte çok sayıda üst düzey mesai arkadaşı katıldı.

UZUN SÜRE ABD’DE GÖREV YAPMIŞTI
1964 Yozgat doğumlu olan Fuat Oktay, Çukurova Üniversitesi, İşletme bölümünü bitirdikten sonra yüksek lisans ve doktora çalışmaları için 1987-2003 yılları arasında ABD’de bulundu. 2002-2003 döneminde Wayne State Üniversitesi (WSU) İ.İ.B.F. İşletme Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak bulunan Oktay Türkiye’e döndüğünde Beykent Üniversitesi’nde çalışmaya başladı. Dekan yardımcılığı ve bölüm başkanlığı gibi görevlerde de bulunan Oktay, 2008 yılından bu yana THY Teknik A.Ş’de görev yapıyordu.



©AirportHaber.com ÖZEL
TEKNİK A.Ş YÖNETİCİ FABRİKASI GİBİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
o yöneticilerin başkalarının hakları yenerek ve bunu da bilerek torpille işe alınıp mevki makam sahibi olsalar dahi de mi onlara söz söyletmeyeceksin ey yağcı yalaka???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biz yöneticilerimize ne kötü söz söyletiriz ne de kötü söylentilere izin veririz.. lütfen biraz saygılı olalım arkadaşım...ayıptır yaaa...hiç yakışmıyor size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yalakalık ve hakaret dolu yorumlarını bırak adam ol,insan ol doğru düzgün yorum yaz kimse sana gerizekalı veya beyinsiz diye hitap etmiyor....airport haber uyarımızı dikkate aldı ve yorumunu kaldırdı teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
şimdi belki daha az maaş alıyor ama thy de aldıkları ile iyi depolama yapmıştır merak etme sen !!!! sen de nemalanıyorsun ki ağzından salyalar akıyor!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Meyve veren ağaç taşlanırmış her zaman.. Kim ne derse desin 10 numara yöneticiliği var Fuat Bey'in... Harp meydanlarında kahramanca savaşan Bozok Yaylası'nın evlatları VAROLUN...Gurur duyuyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Teknik A.Ş. yi Dünya markası yapmayı başaran yönetim ekibinin genel müdürden sonraki en güçlü ve vizyon sahibi yöneticisi, başarılarınızın devamını diliyoruz. Teknik A.Ş yi daha iyi durumlarda izlersiniz inşallah. AFAD ın sizin gibi geniş vizyonlu başkana ihtiyacı vardı, ayrılışınız bizim için buruk oldu, AFAD ve ülkemiz için hayırlı olsun. Sizi seviyoruz, çalışkan, enerjik yöneticimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY Tekniğe ne katmış ???? Özel söktörde hangi şirkette çalışmış???? (Bırakın yönetmeyi).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
fuat bey'in yerine kim geldi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ist Newyork u 2 saatte giderim diyen ve bu konuda sistem dinamiklerini hice sayip,sistemi dağıtan ,gunün sonunda sistemi Newyork a 24 saatte gidemeyecek hale getiren ancak bunu da söyleyebilecek kimsenin kalmadığı bir ortam kazandıran basarilidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000