12 Nisan 2014, Cumartesi 09:40:04

TEKNİK A.Ş GENEL MÜDÜRÜ İSMAİL DEMİR NEREYE ATANDI?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'na THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir atandı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Yıldız Savaşları başlasın
  • Bu göreve atanmasında Numan Kurtulmuş etkili olduğu söylenmekdedir. Doğruluk derecesi varmı? AKP genel başkanlığına hazırlanan Kurtulmuş partideki etkinliğini göstermeye başladımı?
  • Prof. ünvanını hangi Ünv.'de aldı Temel Kotil neden o Ünvana ulaşamadı, Cemaat bağlantıları daha etkilimi? Yanında çalışanlara görev verip kurumlar hakkında araştırma yapıp bunu kullanmış olabilirmi?
  • TEKNIK AŞ. ye ASKERIYEDEN EMEKLI ALBAYLARI AVANTADAN BASKAN YAPIP HER AY 30.00 BIN TL MAAS ALAN KISILERLE TEKNIK NEREYE GIDEBILIR ISMAILAGA CEMATININ GENEL MUD.den KURTULUYOR BUNDAN SONRA YONETICILIGI BILEN BIRI GELIR DE INSALLAH TEKNIGIN DEGERI ARTAR.
  • Sayın yorumcular THY AO VE THY TEKNİK AŞ. Tarihinde öz oğluna kurumun genel md.ü anlaşma yaparak başka firma üzerinde çıkar sağladımı? BU ANLAŞMAYI İMZALAYARAK TARİHE GEÇMİŞTİR.?
  • Elazığdan ya kız alacan ya adam . Ne kadar Elazığlı kardeşim varsa hepsini çok severim. Umarım hayırlı olur kardeşim.
  • teknigi üç parçaya ayırıp denetlemelerde dünyaya rezil eden simdide tek parça altında toplama çabasındaki sn yöneticimiz hiçbir başarısızlık ödülsüz kalmaz dercesine ödül almıştır kendi adına hayırlı olsun...
  • Başbakan a da bin türlü iftira edilmesi ile aynı mantıkta şimdi de İsmail Beye iftira ediyorsunuz. Kimlerin çanına ve kirli ilişkilerine ot tıkandı ise onlar iftiranın önünde gidiyor. Aynen Başbakan- Aydın Doğan ilişkisi gibi. Çıkarları kesilenler buna sebep olanlara saldırıyor.
  • TT Hakkımı helal etmiyorum,yalan yanlış bir çok bilgi ile muhterem çok yanlış kararlar aldı .

Geçtiğimiz günlerde 10 yıldır Savunma Sanayii Müsteşarlığı görevini yürüten Murad Bayar'ın görevden alınması ile boşalan Müsteşarlık görevine beklenen atama yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Müsteşarlık görevine Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Demir getirildi.

İSMAİL DEMİR KİMDİR?
1960 yılında Elazığ'da doğan Demir, 1982 yılında İTÜ'den Uçak Mühendisi olarak mezun oldu. Uludağ ve İstanbul Teknik Üniversiteleri'nde 2 yıl Araştırma görevliliği sonrasında ABD'ye Yüksek Lisans ve Doktora öğrenimi için gitti. 1992'den 2003 yılına kadar Suudi Arabistan, ABD ve Kanada'da çeşitli üniversite ve araştırma kurumlarında görev yaptı. 1997'de Uçak Elemanları ve Malzemesi dalında Doçentlik ünvanı aldı. 2003 yılı sonunda Eğitim Başkanı olarak Turkish Technic'de göreve başladı. Demir, evli ve dört çocuk babası. 

TEKNİK A.Ş GENEL MÜDÜRÜ İSMAİL DEMİR NEREYE ATANDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

sbs ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yıldız Savaşları başlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MT ~ 10 yıl önce
Bu göreve atanmasında Numan Kurtulmuş etkili olduğu söylenmekdedir. Doğruluk derecesi varmı? AKP genel başkanlığına hazırlanan Kurtulmuş partideki etkinliğini göstermeye başladımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şİ ~ 10 yıl önce
Prof. ünvanını hangi Ünv.'de aldı Temel Kotil neden o Ünvana ulaşamadı, Cemaat bağlantıları daha etkilimi? Yanında çalışanlara görev verip kurumlar hakkında araştırma yapıp bunu kullanmış olabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEK.DEGERI ~ 10 yıl önce
TEKNIK AŞ. ye ASKERIYEDEN EMEKLI ALBAYLARI AVANTADAN BASKAN YAPIP HER AY 30.00 BIN TL MAAS ALAN KISILERLE TEKNIK NEREYE GIDEBILIR ISMAILAGA CEMATININ GENEL MUD.den KURTULUYOR BUNDAN SONRA YONETICILIGI BILEN BIRI GELIR DE INSALLAH TEKNIGIN DEGERI ARTAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SS ~ 10 yıl önce
Sayın yorumcular THY AO VE THY TEKNİK AŞ. Tarihinde öz oğluna kurumun genel md.ü anlaşma yaparak başka firma üzerinde çıkar sağladımı? BU ANLAŞMAYI İMZALAYARAK TARİHE GEÇMİŞTİR.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dxb ~ 10 yıl önce
Elazığdan ya kız alacan ya adam . Ne kadar Elazığlı kardeşim varsa hepsini çok severim. Umarım hayırlı olur kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 10 yıl önce
teknigi üç parçaya ayırıp denetlemelerde dünyaya rezil eden simdide tek parça altında toplama çabasındaki sn yöneticimiz hiçbir başarısızlık ödülsüz kalmaz dercesine ödül almıştır kendi adına hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başbakan ~ 10 yıl önce
Başbakan a da bin türlü iftira edilmesi ile aynı mantıkta şimdi de İsmail Beye iftira ediyorsunuz. Kimlerin çanına ve kirli ilişkilerine ot tıkandı ise onlar iftiranın önünde gidiyor. Aynen Başbakan- Aydın Doğan ilişkisi gibi. Çıkarları kesilenler buna sebep olanlara saldırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basbakan yazana ~ 10 yıl önce
brown nose sen bana bunların cevabını ver. 1- o gelmeden önce thy teknikte ölümlü bir iş kazası yaşandı mı? 2- bu kazaya neden olan taşeronlaşma illeti kimin zamanında ortaya çıktı? 3- işine, iş arkadaşına, büyüklerine içinden söven aynı işi yapanlar arasında huzursuzluğa yol açan habom kimin zamanında kuruldu? 4- o gelmeden önce yapılamayan şu anda capability list'de yer alan kaç iş var? 5- thy teknik tarihinde en çok işten ayrılma kimin zamanında oldu? 6- şu anda en güçlü teknik birimin pegasusta olmasına kim sebep oldu? 7- thy teknik tarihinde kimin zamanında en fazla sayıda yetişmiş uçak teknisyeni işten ayrılıp yurtdışında ve yurtiçindeki diğer şirketlere geçiş yaptı? 8- easa denetlemelerinde kimin zamanında tosladık? 9- oturmus vardiya sistemini değiştirerek uçak teknisyenlerini saat gece 4 de yollara düşürerek gasp olaylarına maruz bırakılmasına kim sebep oldu?
geç bunları ~ 10 yıl önce
kardeşim madem bu akp çok yahudi düşmanı neden koskoca thy hala maaşını yapı krediden alıyor. ziraat bankası halkbank vb dururken neden hala koç grubunun bankasına trilyonlar kazandırılıyor.. bana cevap ver bakalım..
te ~ 10 yıl önce
yaw he he...
habomcu ~ 10 yıl önce
yapıkredi diyen arkadaş, sözleşme süresinin dolması bekleniyor. Yoksa MNG kökenlileri ve MNG tarafına geçişi yapılan habomlu arkadaşlar Vakıfbank'tan maaşlarını alıyorlar. MNG Teknik alınmadan başka bir bankayla çalışılıyordu.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TT Hakkımı helal etmiyorum,yalan yanlış bir çok bilgi ile muhterem çok yanlış kararlar aldı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000