16 Eylül 2011, Cuma 16:15:50

"TEKLİF GÖTÜRDÜK AMA KABUL EDİLMEDİ"

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Somali'ye yardım göndermekte zorlandıklarını, havayolu şirketlerinin uçak vermeyi reddettiğini bildirdi.
  • cevaba değil SORU'ya bakmak lazım .. Gazeteden okuduğuma göre gazeteci NEDEN YERLİ HAVAYOLLARIMIZ DURURKEN YABANCI UÇAKLARI TERCİH ETTİNİZ diyordu.. yani başkan kimseyi kimseye şikayet etmiyor yalnızca nedeni açıklıyordu..
  • Şimdi Diyanet kendine bir uçak alır :)
  • Şimdi tabi thy ve diğer yerli ve yabancı havayolları neden uçumayı reddettiler ücretini ödeyeceğiz demenize rağmen: 1. sebep havaalanında güvenlik sorunu olabilir, yeterli derecede ekipman olmayabilir ayrıca ve diğer bazı sebeplerden dolayı havayolları somaliye uçmaya hayır dediler ayrıca sigorta sebeplerinden dolayıda olabilir.. rus uçakları her yere uçarlar buraya da uçmuşlardır onlar için düz bir yol olsun inerler taşılar cargoyu..
  • somaliye yardım için THY yi sanki kabahat yapmış gibi halka şikayet etmek , nasıl bir mantık dır bu ya ?
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Somali'ye yardım göndermek için THY başta olmak üzere bazı havayolu şirketlerine teklif götürdüklerini ancak olumlu yanıt alamadıklarını ifade etti.

Türk Hava Yolları ve diğer şirketlere konu ile ilgili teklifte bulundukları ve olumlu yanıt alamadıklarını belirten Görmez, 'Hem THY hem dünyanın diğer havayolları Mogadişu Havaalanı'na inme konusunda sıkıntılar yaşadıkları için bizim teklifimizi kabul etmediler. Biz ancak eski Rus uçaklarıyla anlaşabildik. Kiraladığımız uçak 5 sefer yaparak yardımları yerine ulaştırdı" dedi.
"TEKLİF GÖTÜRDÜK AMA KABUL EDİLMEDİ"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
cevaba değil SORU'ya bakmak lazım .. Gazeteden okuduğuma göre gazeteci NEDEN YERLİ HAVAYOLLARIMIZ DURURKEN YABANCI UÇAKLARI TERCİH ETTİNİZ diyordu.. yani başkan kimseyi kimseye şikayet etmiyor yalnızca nedeni açıklıyordu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şimdi Diyanet kendine bir uçak alır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şimdi tabi thy ve diğer yerli ve yabancı havayolları neden uçumayı reddettiler ücretini ödeyeceğiz demenize rağmen: 1. sebep havaalanında güvenlik sorunu olabilir, yeterli derecede ekipman olmayabilir ayrıca ve diğer bazı sebeplerden dolayı havayolları somaliye uçmaya hayır dediler ayrıca sigorta sebeplerinden dolayıda olabilir.. rus uçakları her yere uçarlar buraya da uçmuşlardır onlar için düz bir yol olsun inerler taşılar cargoyu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
somaliye yardım için THY yi sanki kabahat yapmış gibi halka şikayet etmek , nasıl bir mantık dır bu ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000