22 Şubat 2011, Salı 09:11:58

"TEK RAKİBİM TÜRK HAVA YOLLARI"

Kobe Bryant'in geçtiğimiz günlerde tamamlanan THY için çektiği reklam filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.
  • Bazı kisilerde THY yine gaz yapmış. Kıskanmayın kardesim nazar etme ne olur çalış seninde olur.
  • thy zaten herşeyin maliyetini açıklıyordu ya sana bununda maliyetinin hesabını sana verecekti.madem çok merak ediyorsun yazılı dilekçe ver kamuoyunu aydınlatma bölümüne.Avanta payı varmıymışmış..Hırsız sana ben hırsızımmı diyecek? Saçma sapan yorumlar yazıp üstüne güldürüyorsun. Al Sana KANUN Madem Merak Ediyorsun SOR!!! Kanun Numarası: 4982 Kabul Tarihi: 9/10/2003 Yayımlandığı R.Gazete: Tarih: 24/10/2003 Sayı : 25269 Yayımlandığı Düstur: Tertip : 5 Cilt : 42 Sayfa
  • Boyle bir reklam esasinda o kadar pahali degil. LA deki ekip harici digerleri Londra ve Istanbuldan geliyor, onlarin ulasim ve konaklama masrafi, toplam 15-20 kisi en fazla 3-4 gun. Setler Londra'dan gelmis, kurulmus, 30 kisi x 4 hafta. Cekimler 1-2 gun, toplam 20 saat kadar, cunku Kobe'nin daha fazla vakti yoktur. 2-3 film kamerasi ile, digital degil film cekilmis, o bile olsa olsa $10000 extra. Butce olarak $1-1.5 milyon kadardir, eger sendikasiz bir cekimse daha da ucuzdur. THY'ye LAX hattinda basarilar. Acaba reklam, hat acilmadan once yayina girse daha iyi olmazmiydi?
  • Bu linkte de reklamın kendisi mevcut. İyi seyirler. Tebrikler THY. http://bit.ly/g5vJm6
  • diyelim ki 20-30 milyon dolar. ne değişecek öğrenince.üstüne bir bardak su içersin o kadar
  • kardeş bizde ne kadar olduğunu soruyoruz,hayırdır sana ne oluyor kaşın gözün oynuyor??? dürüst olan ,hak yememiş olan kısaca bu işten avanta parayı indirmeselerdi maliyeti açıklardı...hesap gizli kalem kalem kim kaç para yemiş bu reklam işinden belli...dingonun ahırı burası...hırsızlara geçit yok, açıklayın kim ne almışsa bu işten yok öyle deveyi hamuduyla götürmek...
  • Dünyanın heryerinde gösterilecekmiş; gidipte dandik reklamcıylamı anlaşılacaktı. Şirket hadi reklam filimi çekelim Kobe'yi oynatalımmı dedi arkadaşım yaa..İllaki bir fizibilite senaryo seçenekelri sunulmuştur..
  • BU REKLAM FİLMİNİN MALİYETİNİN AÇIKLANMASI NİYE BAZILARINI RAHATSIZ EDİYOR,NE DİYE HESAP SORANLARA SALDIRIYORLAR...YOKSA SÖYLENENLER DOĞRUMU FAHİŞ FİYATLARLA THY Yİ Mİ KANDIRIYORLAR ACABA...ARADA BAZI YÖNETİCİLER BÜYÜK MİKTARDA EL ALTINDAN KOMİSYONMU ALIYORLAR YOKSA...AÇIKLAYIN KURTULUN...YOKSA BÜYÜK ZAN ALTINDASINIZ...AMA AÇIKLAYAMAZSINIZ ...!?!?!?
  • ÇEKİLEN REKLAM FİLMİ İÇİN HARCANAN PARA İLE EN EZINDAN 3 OSCAR ALACAK HOLLYWOOD YAPIMI FİLM ÇEKİLİR DİYORLAR...BİRDE ŞU ARACI FİRMALARADA FAHİŞ RAKAMLAR ÖDENİYORMUŞ...ARADA BAYAGI Bİ YOLUNA BULANLAR OLUYORMUŞ DİYOR BAZI MÜNAFIK ŞİRKET İÇİ YÖNETİCİLER...EEE ARTIK MÜNAFIKLARI SUSTURMAK İÇİN KAÇ PARA HARCADIĞINIZI SÖYLERSENİZ...DİGER TÜRLÜ DEDİKODULAR FENA HALDE AYYUKA ÇIKTI...TABİKİİDE ORADA HIRSIZ YOK KİMSEDE YOLUNU BULMUYORDUR ZATEN...
  • haberde los angeles ta çekildi diye yazıyor. ne yapacaksın parasını. aklınız hep parada.karşınıza bir bina çıksa başlarsınız "yahu kaç paraya mal olmuştur burası,ne kadar çimento-kum-demir gitmiştir buraya"... ortaya atıyorsunuz kaç paradır diye. 50 kişi akşama kadar birbirini yiyor burada.

2 yıl boyunca Türk Hava Yolları'nın başta ABD olmak üzere dünyadaki marka elçisi olan Kobe Bryant'ın başrolünde yer aldığı reklam filmi, Los Angeles Southbay stüdyolarında yaklaşık 1200 metrekarelik bir stüdyoda çekildi.

3 ayrı dekorda Türk, Amerikan ve İngiliz ekiplerin katkılarıyla çekilen filmin yönetmenliğini Adidas, Mercedes, Hermes ve BMW gibi markaların uluslararası reklamlarını yöneten Laurence Dunmore yaptı.

Müzikleri, Hollanda Amsterdam'da Massive Music tarafınca hazırlanan filmde yaklaşık 215 kişi görev aldı.

Kobe Bryant'ın rol aldığı Türk Hava Yolları reklam filmi, ilk önce Amerika ve Uzakdoğu'da, ardından uçulan 80'den fazla ülkede, uluslararası televizyon kanallarında ve sinemalarda izleyici ile buluşacak. Kobe ayrıca ilan tahtaları, dergi, dijital ortam gibi birçok farklı mecrada da Türk Hava Yolları'nın reklamlarında boy gösterecek.

"TEK RAKİBİM TÜRK HAVA YOLLARI"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bazı kisilerde THY yine gaz yapmış. Kıskanmayın kardesim nazar etme ne olur çalış seninde olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy zaten herşeyin maliyetini açıklıyordu ya sana bununda maliyetinin hesabını sana verecekti.madem çok merak ediyorsun yazılı dilekçe ver kamuoyunu aydınlatma bölümüne.Avanta payı varmıymışmış..Hırsız sana ben hırsızımmı diyecek? Saçma sapan yorumlar yazıp üstüne güldürüyorsun. Al Sana KANUN Madem Merak Ediyorsun SOR!!! Kanun Numarası: 4982 Kabul Tarihi: 9/10/2003 Yayımlandığı R.Gazete: Tarih: 24/10/2003 Sayı : 25269 Yayımlandığı Düstur: Tertip : 5 Cilt : 42 Sayfa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Boyle bir reklam esasinda o kadar pahali degil. LA deki ekip harici digerleri Londra ve Istanbuldan geliyor, onlarin ulasim ve konaklama masrafi, toplam 15-20 kisi en fazla 3-4 gun. Setler Londra'dan gelmis, kurulmus, 30 kisi x 4 hafta. Cekimler 1-2 gun, toplam 20 saat kadar, cunku Kobe'nin daha fazla vakti yoktur. 2-3 film kamerasi ile, digital degil film cekilmis, o bile olsa olsa $10000 extra. Butce olarak $1-1.5 milyon kadardir, eger sendikasiz bir cekimse daha da ucuzdur. THY'ye LAX hattinda basarilar. Acaba reklam, hat acilmadan once yayina girse daha iyi olmazmiydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu linkte de reklamın kendisi mevcut. İyi seyirler. Tebrikler THY. http://bit.ly/g5vJm6

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
diyelim ki 20-30 milyon dolar. ne değişecek öğrenince.üstüne bir bardak su içersin o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardeş bizde ne kadar olduğunu soruyoruz,hayırdır sana ne oluyor kaşın gözün oynuyor??? dürüst olan ,hak yememiş olan kısaca bu işten avanta parayı indirmeselerdi maliyeti açıklardı...hesap gizli kalem kalem kim kaç para yemiş bu reklam işinden belli...dingonun ahırı burası...hırsızlara geçit yok, açıklayın kim ne almışsa bu işten yok öyle deveyi hamuduyla götürmek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dünyanın heryerinde gösterilecekmiş; gidipte dandik reklamcıylamı anlaşılacaktı. Şirket hadi reklam filimi çekelim Kobe'yi oynatalımmı dedi arkadaşım yaa..İllaki bir fizibilite senaryo seçenekelri sunulmuştur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU REKLAM FİLMİNİN MALİYETİNİN AÇIKLANMASI NİYE BAZILARINI RAHATSIZ EDİYOR,NE DİYE HESAP SORANLARA SALDIRIYORLAR...YOKSA SÖYLENENLER DOĞRUMU FAHİŞ FİYATLARLA THY Yİ Mİ KANDIRIYORLAR ACABA...ARADA BAZI YÖNETİCİLER BÜYÜK MİKTARDA EL ALTINDAN KOMİSYONMU ALIYORLAR YOKSA...AÇIKLAYIN KURTULUN...YOKSA BÜYÜK ZAN ALTINDASINIZ...AMA AÇIKLAYAMAZSINIZ ...!?!?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÇEKİLEN REKLAM FİLMİ İÇİN HARCANAN PARA İLE EN EZINDAN 3 OSCAR ALACAK HOLLYWOOD YAPIMI FİLM ÇEKİLİR DİYORLAR...BİRDE ŞU ARACI FİRMALARADA FAHİŞ RAKAMLAR ÖDENİYORMUŞ...ARADA BAYAGI Bİ YOLUNA BULANLAR OLUYORMUŞ DİYOR BAZI MÜNAFIK ŞİRKET İÇİ YÖNETİCİLER...EEE ARTIK MÜNAFIKLARI SUSTURMAK İÇİN KAÇ PARA HARCADIĞINIZI SÖYLERSENİZ...DİGER TÜRLÜ DEDİKODULAR FENA HALDE AYYUKA ÇIKTI...TABİKİİDE ORADA HIRSIZ YOK KİMSEDE YOLUNU BULMUYORDUR ZATEN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haberde los angeles ta çekildi diye yazıyor. ne yapacaksın parasını. aklınız hep parada.karşınıza bir bina çıksa başlarsınız "yahu kaç paraya mal olmuştur burası,ne kadar çimento-kum-demir gitmiştir buraya"... ortaya atıyorsunuz kaç paradır diye. 50 kişi akşama kadar birbirini yiyor burada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000