31 Mayıs 2011, Salı 13:00:00

TASSA'NIN EN MUTLU GÜNÜ!

TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan kültür sanat platformu TAV Galeri, Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA üyelerinin sefer yaptıkları yerlerde çektikleri fotoğraflara ev sahipliği yapıyor.
  • arkadaşlar emine hanımın yaptıklarından haberim var ama yaptığınız bazı yorumlar haksız en iyi ben bilirim emine hanımın geçmişini inanın bana ücret bölümü yani yer hizmetlerine geçmeden önce çok iyi ve çok sevilen bir hostesti kendisi ve ilk eşiyle evlenipte çocuğuna hamile kaldığı ve o yüzden uçmak istemediğinden yere geçti tabi sonrasını bilemem ama öncesini çok iyi bilirim saygılar.
  • Esas sana yazık, sizlere yazık! Zevki sefaya dalıp cenazesini ortada bıraktığın, adını sağdan soldan duyup öğrendiğin kabin memurunun kim olduğunu bilsen ne yazar? Utanmadan mahcubiyetten, komik duruma düşmekten bahsediyorsunuz birde. Nermin Şen'in kim olduğunu bilmediğini söyleyen yorumcuya laf atmadan önce dönüp bir ayna bakın ve ne halde olduğunuzu görün!
  • Hani öğretmen yapacaktınız biz emeklileri...güvenim sarsıldı. Gerçi yine de mahkemeye vermeyecektik biz bir kaç kişi ama yinede yakışmadı .Söylenenler ile gerçekleşenler birbirini tutmadı :(
  • Sizler (varsa) koltuklarınızı korumak için neler yapıyorsunuz acaba? eski eşin uygunsuz ca hareket etmesi emine hanımı bağlamaz. O şirkete neler kazandırıyor bunun için ona helal olsun. 5, yıldızıda Allahın izni ve Emine hanımın liderliğinde alıcaz inşallah.
  • EMİNE HN. MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUNUZ. İZZET BEYE DE KİLO VERMEK VE BABA OLMAK ÇOK YAKIŞMIŞ. ÇOK GÜZEL BİR RESİM.
  • Emine hanım hakkında bukadar mesnetsiz ve ucuz yorum yapanlar (birkaç kişiyi geçtiğini hiç sanmam), defalarca aynı uslupta çamur atıp lakalabalıkmış gibi görünmeye çalışanlar, ya kıskanç yada ÖZGÜVEN eksikliğinden muzdarip. Yada her ikisi birden.......Dedikodu değil iş ve proje üretin. Tasarruf önleyici faaliyetlerde bulunun. adam olun, hanımefendi olun.
  • Sifir temas sifir sorun diyen bir baskan, kilo sorunundan kabin memurlarinin ucusu kesildiginde roportaja gelen BBC yle konusmaktan kacan, korkak bir dernek baskani! Biz size ne diyelim Allah islah etsin
  • BIRAKIN SERGİYİ MERGİYİ YASASIZ ÇALIŞIYORSUNUZ,SÖMÜRÜLÜYORSUNUZ.HİÇ BİR HAKKINIZ HUKUKUNUZ YOK.BU ARADA KABİN MEMURLARI GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
  • Boşuna dememişler Emine Hanım Masumun AHINI ALMA diye.. Koca bir AH hep Üzerinizde.. Annenizin Sağlığı Dilerim İyidir!,Daha İyi Olacaktır!..
  • Ücret müdürlüğünden kabin başkanlığına giden yol... Sen senelerce uçma sonra bu koltuğa paraşütle in. Bu nasıl oluyor? Kabinden neden ayrılmış? Sonrasında aynı gerekçelerle yere geçmek isteyenlere neler yapmış? Airporthaber bunları da yayınlayabilirmi? Kabinde durum gerçekten elim...
TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yer alan kültür sanat platformu TAV Galeri, TASSA üyesi kabin memurlarının gerçekleştirdikleri seferlerde çektikleri çarpıcı karelerden oluşan ‘Welcome on Board’ başlıklı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Serginin açılışına, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, TASSA  Başkanı İzzet Levi, Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim ve fotoğrafçı kabin memurları katıldı.
 
Sergi açılışında konuşan TAV İstanbul Genel Müdürü Ünlü, “Öncelikle, tüm kabin memurlarının Dünya Kabin Memurları Günü’nü kutlarım. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan seyahat eden yolcularımızın ve yakınlarının keyifli vakit geçirmelerini sağlamak ve kültür-sanata destek vermek amacıyla hayata geçirdiğimiz TAV Galeri’de yine alternatif bir sergiyi ağırlıyoruz. 1965 yılında kabin memurları tarafından kurulan Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA üyeleri, dünyanın dört köşesinden ilginç kareleri bizlere taşıyorlar. Biz karada yolcularımızı mutlu etmek için en kaliteli hizmeti sunarken havada da kabin memurları aynı şekilde emek veriyor. Havacılığın gelişimine işbirliği içinde katkı sunduğumuz arkadaşlarımızın kaydettiği kareleri TAV Galeri’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. 
 
TASSA Başkanı Levi ise, “Türkiye’de faal olarak çalışan kabin memurlarını temsil eden tek dernek olma özelliğini taşıyan TASSA olarak hazırladığımız ‘Welcome on Board’ sergisini bugün TAV Galeri’de ziyarete açmaktan duyduğumuz heyecanı ifade etmek isterim. Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ilk kabin memurlarından Nermin Şen’e ithaf ettiğimiz bu sergi ile fotoğraf sanatıyla ilgilenen kabin memurlarının eserlerini kamuoyuna duyurmak ve derneğimiz üyesi olan veya olmayan tüm kabin memurlarının dikkatini çekerek sanata olan ilgiyi artırmayı amaçladık. Fotoğraf gönüllüsü kabin memuru üyelerimizin fotoğrafları ile TAV Galeri ziyaretçilerine farklı dünyaların kapılarını açıyor, onları fotoğrafların dünyasında hiç görmedikleri kültürlere yapacakları farklı bir yolculuğa davet ediyoruz. Bu vesileyle, her yıl 31 Mayıs’ta kutlanan tüm kabin memurlarının Dünya Kabin Memurları Günü’nü de ayrıca kutluyorum” dedi.

Sergiye katılanlar arasında bulunan THY Kabin Memurları Başkanı Emine Lim ise, böyle bir etkinlikten dolayı TASSA'ya teşekkür etti.
 
Bir ay boyunca açık kalacak ‘Welcome on Board’ sergisinde, dünyanın farklı köşelerinden 70 fotoğraf bulunuyor. 







 
TASSA'NIN EN MUTLU GÜNÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar emine hanımın yaptıklarından haberim var ama yaptığınız bazı yorumlar haksız en iyi ben bilirim emine hanımın geçmişini inanın bana ücret bölümü yani yer hizmetlerine geçmeden önce çok iyi ve çok sevilen bir hostesti kendisi ve ilk eşiyle evlenipte çocuğuna hamile kaldığı ve o yüzden uçmak istemediğinden yere geçti tabi sonrasını bilemem ama öncesini çok iyi bilirim saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Esas sana yazık, sizlere yazık! Zevki sefaya dalıp cenazesini ortada bıraktığın, adını sağdan soldan duyup öğrendiğin kabin memurunun kim olduğunu bilsen ne yazar? Utanmadan mahcubiyetten, komik duruma düşmekten bahsediyorsunuz birde. Nermin Şen'in kim olduğunu bilmediğini söyleyen yorumcuya laf atmadan önce dönüp bir ayna bakın ve ne halde olduğunuzu görün!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hani öğretmen yapacaktınız biz emeklileri...güvenim sarsıldı. Gerçi yine de mahkemeye vermeyecektik biz bir kaç kişi ama yinede yakışmadı .Söylenenler ile gerçekleşenler birbirini tutmadı :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizler (varsa) koltuklarınızı korumak için neler yapıyorsunuz acaba? eski eşin uygunsuz ca hareket etmesi emine hanımı bağlamaz. O şirkete neler kazandırıyor bunun için ona helal olsun. 5, yıldızıda Allahın izni ve Emine hanımın liderliğinde alıcaz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EMİNE HN. MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUNUZ. İZZET BEYE DE KİLO VERMEK VE BABA OLMAK ÇOK YAKIŞMIŞ. ÇOK GÜZEL BİR RESİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emine hanım hakkında bukadar mesnetsiz ve ucuz yorum yapanlar (birkaç kişiyi geçtiğini hiç sanmam), defalarca aynı uslupta çamur atıp lakalabalıkmış gibi görünmeye çalışanlar, ya kıskanç yada ÖZGÜVEN eksikliğinden muzdarip. Yada her ikisi birden.......Dedikodu değil iş ve proje üretin. Tasarruf önleyici faaliyetlerde bulunun. adam olun, hanımefendi olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sifir temas sifir sorun diyen bir baskan, kilo sorunundan kabin memurlarinin ucusu kesildiginde roportaja gelen BBC yle konusmaktan kacan, korkak bir dernek baskani! Biz size ne diyelim Allah islah etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BIRAKIN SERGİYİ MERGİYİ YASASIZ ÇALIŞIYORSUNUZ,SÖMÜRÜLÜYORSUNUZ.HİÇ BİR HAKKINIZ HUKUKUNUZ YOK.BU ARADA KABİN MEMURLARI GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Boşuna dememişler Emine Hanım Masumun AHINI ALMA diye.. Koca bir AH hep Üzerinizde.. Annenizin Sağlığı Dilerim İyidir!,Daha İyi Olacaktır!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ücret müdürlüğünden kabin başkanlığına giden yol... Sen senelerce uçma sonra bu koltuğa paraşütle in. Bu nasıl oluyor? Kabinden neden ayrılmış? Sonrasında aynı gerekçelerle yere geçmek isteyenlere neler yapmış? Airporthaber bunları da yayınlayabilirmi? Kabinde durum gerçekten elim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000