09 Şubat 2013, Cumartesi 22:53:04

TARTIŞILAN TASARIMCI HANİF'TEN AÇIKLAMA

Bugün sosyal medyayı çalkalayan THY'nin eskiz üniformaları hakkında, kıyafetlerin tasarımcısı Dİlek Hanif resmi internet sitesinden açıklama yayınladı. İşte Hanif'in açıklaması...
  • Bütün yorumları okudum ve maalesef Türkiye'deki fikir özgürlüğünün olmadığını gördüm. Maalesef üniformalarla ilgili çok az insan yorum yapmış. Nedense herkes AKP zihniyetinden bahsedip, Osmanlı Devletini yerden yere vuruyorlar, ayrıca bu yorumları yapan ve burada birbirleri ile tartışan kişiler kendilerini pilot olarak tanımlayan kişiler. O kadar akademi bitir gel insanların içerisinde kendini rezil et. Fikrinizi kimse kabul etmek zorunda değil, siz fikirlerinizi sadece uçak içerisinde kabul ettirebilirsiniz, şuna emin olun ki, uçak dışında sizi hiçbir memur önemsemiyor. Tasarımlar hakkındaki fikrim ise; herhangi bir acil durumda memurların hareket kabiliyetini sınırlandırmaması gerekiyor üniformaların ama yorumlarda bu konuya kimsenin değinmediğini görüyorum. Sadece böyle şuursuz insanlara kızıyorum.
  • Sn. Hanif elinize sağlık.Arkadaşlar nesini beğenmedi anlamadım.Türk kültürünü yansıtan kıyafetler olmalı.
  • sen baya ciddi bir calisma sonucu bunlari yaptiysan, modaciligi birak, akp dalkavuklugunda daha basarilisin.
  • Dilek Hanif'in verdiği cevap ahmak ıslatan cinsten. Kardeşim eğer ki sen o resimdeki kıyafetleri bir "Alternatif" olarak sunabilmiş isen zaten senden ne istendiği de bellidir. Gerçekten de özellikle sağ tarafta yer alan modelleri eğer ki sen bir modacı olarak önerebilmiş isen demek ki sallayarak, deneme-yamulma yöntemleri kullanarak moda yapıyorsun demektir. Yazık, çok yazık. Gülüyorum haline :):):)
  • Terbiyesizliğin anlamı yok esas sen hasdini bil. Uçağı da bu zihniyetle kullanıyorsan sen esas defol git.
  • Açıklaması, Mehter Takımı gibi sanki. İki adım ileri, bir adım geri. Dervişin fikri neyse, zikri de odur.
  • Siz Türkiye nin en iyi şekilde temsil edilmesini çok az da olsa önemsiyorsanız gerçekten, bırakın Thy ye filan üniforma tasarlamayı. Dünyaya bizi rezil edeceksiniz.
  • Aranizda Emirates havayollarinda kabin memuru olarak calisan var mi?
  • Bizde seni modacı zannediyorduk.dalkavukmuşsun
  • thy de cpt olarak duygularima tercuman olmussun kardesim eline saglik...

Dilek Hanif, bugün tartışılan THY'nin yeni kıyat tasarımları hakkında resmi internet sitesinden açıklama yayınladı.

İşte Hanif'in açıklaması;

THY İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

THY'nin hostes ve steward kostümlerine ilişkin bugün sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar ve ardından takipçilerimdem aldığım yorumların öncelikle beni üzdüğünü belirtmek isterim. Sizler de yakından takip ettiğiniz gibi Dilek Hanif olarak Türkiye'nin tanıtımına yönelik çok ciddi çalışmaların içerisinde yer alıyor ve ülkemizin en iyi şekilde temsil edilebilmesi için çok büyük uğraşlar veriyorum. Tasarımlarımı oluştururken gerek bireyler özelinde gerekse markalar için olsun her zaman o bireyin ya da markanın duruşu kimliği ve beklentileri de göz önüne alarak hareket ediyorum. Doğru tasarımı bulmak, en iyi sonuca ulaşmak üzere ciddi çaba gösteriyorum. THY kostümleri konusunda da aynı çaba içerisinde olduğumu bilmenizi isterim. Bu işbirliği kapsamında da farklı tarz ve renklerde onlarca alternatif üniforma tasarladık. Tasarımlar içerisinde pek çok renk, desen, kesim ve kumaş alternatifleri bulunuyor. Dolayısıyla Dilek Hanif markasına inanan herkesin sonucu bekleyerek yorum yapması beni mutlu eder.

Dilek Hanif.

TARTIŞILAN TASARIMCI HANİF'TEN AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Memur ~ 11 yıl önce
Bütün yorumları okudum ve maalesef Türkiye'deki fikir özgürlüğünün olmadığını gördüm. Maalesef üniformalarla ilgili çok az insan yorum yapmış. Nedense herkes AKP zihniyetinden bahsedip, Osmanlı Devletini yerden yere vuruyorlar, ayrıca bu yorumları yapan ve burada birbirleri ile tartışan kişiler kendilerini pilot olarak tanımlayan kişiler. O kadar akademi bitir gel insanların içerisinde kendini rezil et. Fikrinizi kimse kabul etmek zorunda değil, siz fikirlerinizi sadece uçak içerisinde kabul ettirebilirsiniz, şuna emin olun ki, uçak dışında sizi hiçbir memur önemsemiyor. Tasarımlar hakkındaki fikrim ise; herhangi bir acil durumda memurların hareket kabiliyetini sınırlandırmaması gerekiyor üniformaların ama yorumlarda bu konuya kimsenin değinmediğini görüyorum. Sadece böyle şuursuz insanlara kızıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Sn. Hanif elinize sağlık.Arkadaşlar nesini beğenmedi anlamadım.Türk kültürünü yansıtan kıyafetler olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km1 ~ 11 yıl önce
sen baya ciddi bir calisma sonucu bunlari yaptiysan, modaciligi birak, akp dalkavuklugunda daha basarilisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallamış... ~ 11 yıl önce
Dilek Hanif'in verdiği cevap ahmak ıslatan cinsten. Kardeşim eğer ki sen o resimdeki kıyafetleri bir "Alternatif" olarak sunabilmiş isen zaten senden ne istendiği de bellidir. Gerçekten de özellikle sağ tarafta yer alan modelleri eğer ki sen bir modacı olarak önerebilmiş isen demek ki sallayarak, deneme-yamulma yöntemleri kullanarak moda yapıyorsun demektir. Yazık, çok yazık. Gülüyorum haline :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy de fo ya... ~ 11 yıl önce
Terbiyesizliğin anlamı yok esas sen hasdini bil. Uçağı da bu zihniyetle kullanıyorsan sen esas defol git.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 11 yıl önce
Açıklaması, Mehter Takımı gibi sanki. İki adım ileri, bir adım geri. Dervişin fikri neyse, zikri de odur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanif´e ~ 11 yıl önce
Siz Türkiye nin en iyi şekilde temsil edilmesini çok az da olsa önemsiyorsanız gerçekten, bırakın Thy ye filan üniforma tasarlamayı. Dünyaya bizi rezil edeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap verin lutfen ~ 11 yıl önce
Aranizda Emirates havayollarinda kabin memuru olarak calisan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Angel ~ 11 yıl önce
Bizde seni modacı zannediyorduk.dalkavukmuşsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy de fo ya ~ 11 yıl önce
thy de cpt olarak duygularima tercuman olmussun kardesim eline saglik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000