18 Şubat 2010, Perşembe 10:08:50

TARKİM TAM GAZ

Tarkim Flight Academy öğrencileri için çalışmalarına devam ediyor.
  • Kimsenin morali bozulmasın, işler iyi. Pilot açığı sürüyor. Ancak Uçuş Okulları daha hassas davranmadığı sürece daha çoook insan mağdur olur, umutla boşuna bekler.
  • Cafe Tarkim yine GAZ vermiş.
  • iyi uçuşlar diliyorum. Dedikleri gibi bu iş para ile olmaz gerekli kalite varsa eğitimide alırsan işini bulur başlarsın. Hayatın boyunca baba parası yiyip vakıf okullarında naylon diploma aldıysan kimse sana iş vermez.
  • Arkadaslar pilotaj egitimi almak ayri pilot olmak ayri pilotaj egitimi herkez alabilir pilot olmak icin enaz 1500saat havayolunda ucmus atpl lisansini almis olan kisilere pilot deniyor lutfen karistirmayin ikisini.Bilgisayar kursuna giden evinde bilgisayar olan herkez bilgisayar muhendisi olarak ise girebiliyormu onun gibi dusunun.
  • Pilot olmak isteyen arkadaşlar aman dikkat. Bu eğitimi almış bir yakınınız veya arkadaşınıza kısacası güvendiğiniz birine danışarak gerçekçi bilgilerle girişimde bulunun ve sakın borçla bu işe kalkışmayın. Unutmayın ki burası Türkiye . Başarılar.
  • son dakika abd de texas ta uçak binaya çarptı 11eylül ün tekrarımı deniyor...
  • 3 arkadaşım ve onların aynı uçuş okullarından mezun olan arkadaşları ile toplam benim tanıdığım işssiz ATPL lisanslı kişi sayısı 14 kişi boşta ve hepsi Türkiyede ve yurt dışında birçok firmaya başvurdular ama sonuç negatif.... sektörde pilot fazlası var arkadaşlar aman dikkat ve havacılık çok iyi gitmiyor bu ülkede,amman amman...Sonra onlar gibi 12 aydır boşta gezer her ay krediyi nasıl ödeyeceğinizi düşünürsünüz.Oturup bir hesap yaparsanız herşey kağıt üstünde güzel çünkü inanmak istiyorsunuz inanıyorsunuz.. Biraz objektif bakarsanız gerçekleri görürsünüz...araştırmadan girmeyin amamman..
  • Bakan ...yalar demisti ama durum degismedi. Bir sirket Bristol bitirmis pilotu type rating yapmis bitirmismi alir? Veya Tarkim bitirmis pilotu ratingsismi? Hic yormayalim kendimisi sirketlere bakin ondan sonra kararinisi verin acaba yurdisinda egtiminisi alsaniz dahi iyi olurmu?Cok para ve garanti yok ve ikincisi TR passaportu ile avrupada calisamasiniz!!!!
  • Aman sivil pilot olmasın askerlere yer daraltmayalım dimi!!!!
  • sen hangi şirketin elemanısı bir söylede öğrenelim.....gençler sakin umut tacirlerine inanmayın...araştırmadan sakın ola sakın paranızı çöpe atayın....

Geçtiğimiz günlerde bünyesine kattığı uçaklarla uçak sayısını 11’e çıkaran Tarkim, bu uçakların 8’ini Adana’da 3’ünü de İstanbul’da konuşlandırarak eğitimlerine devam edecek, Adana’da uçak bakım hangarı, yönetim binası ve öğrenci binası için kullanılan 3 hangara ilave olarak DHMİ’den 1500 metrekarelik bir hangarı daha satın aldı.

İstanbul’da Hazarfen ve Çorlu Havalimanlarını kullanarak uçuş eğitimlerini veren Tarkim Havacılık öğrencileri için bir yeniliğe daha imza attı.

Çorlu Havalimanı ve Hezarfen Havaalanı’nı İstanbul base olarak kullanan Tarkim, öğrencilerin daha rahat ortamda eğitim almaları için Çorlu Havalimanı’nda DHMİ den bir ofis kiraladı. Çorlu Havaalanında THY Uçuş akademisinin de ofisi bulunuyor. Uçuş için havalimanına giden öğrencilerin dışarıda kalmamaları uçuş öncesi ve sonrası brifingi daha verimli yapabilmeleri için kiralanan ofiste ayrıca İstanbul teknik ekibi de bulunacak. Teknik ekip, uçak bakımlarının zaman kaybetmeden yapılmasını sağlayacak.

TARKİM TAM GAZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kimsenin morali bozulmasın, işler iyi. Pilot açığı sürüyor. Ancak Uçuş Okulları daha hassas davranmadığı sürece daha çoook insan mağdur olur, umutla boşuna bekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cafe Tarkim yine GAZ vermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi uçuşlar diliyorum. Dedikleri gibi bu iş para ile olmaz gerekli kalite varsa eğitimide alırsan işini bulur başlarsın. Hayatın boyunca baba parası yiyip vakıf okullarında naylon diploma aldıysan kimse sana iş vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar pilotaj egitimi almak ayri pilot olmak ayri pilotaj egitimi herkez alabilir pilot olmak icin enaz 1500saat havayolunda ucmus atpl lisansini almis olan kisilere pilot deniyor lutfen karistirmayin ikisini.Bilgisayar kursuna giden evinde bilgisayar olan herkez bilgisayar muhendisi olarak ise girebiliyormu onun gibi dusunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pilot olmak isteyen arkadaşlar aman dikkat. Bu eğitimi almış bir yakınınız veya arkadaşınıza kısacası güvendiğiniz birine danışarak gerçekçi bilgilerle girişimde bulunun ve sakın borçla bu işe kalkışmayın. Unutmayın ki burası Türkiye . Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
son dakika abd de texas ta uçak binaya çarptı 11eylül ün tekrarımı deniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3 arkadaşım ve onların aynı uçuş okullarından mezun olan arkadaşları ile toplam benim tanıdığım işssiz ATPL lisanslı kişi sayısı 14 kişi boşta ve hepsi Türkiyede ve yurt dışında birçok firmaya başvurdular ama sonuç negatif.... sektörde pilot fazlası var arkadaşlar aman dikkat ve havacılık çok iyi gitmiyor bu ülkede,amman amman...Sonra onlar gibi 12 aydır boşta gezer her ay krediyi nasıl ödeyeceğinizi düşünürsünüz.Oturup bir hesap yaparsanız herşey kağıt üstünde güzel çünkü inanmak istiyorsunuz inanıyorsunuz.. Biraz objektif bakarsanız gerçekleri görürsünüz...araştırmadan girmeyin amamman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakan ...yalar demisti ama durum degismedi. Bir sirket Bristol bitirmis pilotu type rating yapmis bitirmismi alir? Veya Tarkim bitirmis pilotu ratingsismi? Hic yormayalim kendimisi sirketlere bakin ondan sonra kararinisi verin acaba yurdisinda egtiminisi alsaniz dahi iyi olurmu?Cok para ve garanti yok ve ikincisi TR passaportu ile avrupada calisamasiniz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aman sivil pilot olmasın askerlere yer daraltmayalım dimi!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen hangi şirketin elemanısı bir söylede öğrenelim.....gençler sakin umut tacirlerine inanmayın...araştırmadan sakın ola sakın paranızı çöpe atayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000