20 Şubat 2015, Cuma 15:33:17

TALPA'DAN 'CED BİLET' DUYURUSU

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) emekli kapanların CED bilet alımıyla ilgili bir duyuruda bulundu.
  • Vay be pilotları çekemeyen ne kadar insancik varmis.
  • Buyumek zamani artik! Okuyunca kendimden utandim, keske memlekette kalip ciftci, coban kalaydim da boyle bir toplulugun bir bireyi olmayaydim! Her biri birbirinden kiymetli bir gurupken, birbirimize muhtacken, destek vermek saygi gostermek gerekirken,,,, olacak ismi! Utanin, ben utaniyorum su okuduklarimdan..
  • Talpa havanda su döver.. İnci dizer bade döver.. İpe un dizer... Toplantılarda Adana Kebab yer.. Gereksiz boş konuşmalar yapar... Herkesin bildiğini bir tek onlar biliyormuş gibi yapar.. Amerika'yı tekrar keşif eder.. Hemen ilgilenelim der... Penaltıdan topu taç a atar..
  • Talpa ne işe yarar diye soranlara Ben cevap vereyim.Talpa sadece para toplar okadar....TAV Otopark kartlarınıda sendika veya pilotlar aralarında organize edip biranönce talpadan kurtarıp kendileri organize etmelidir.Diğer havayolu dışındaki şirket çalışanları ayda 60 Tl ye otopark anlaşması yapmışlar. Thy kokpit kabinde böyle bir grup kurarak daha ucuza TAV ile anlaşabilirler...Bu herkesin yapabilecegi bir anlaşma Talpaya ihtiyaç yok...
  • Tenisyen. Kardesim. Birlik beraberlikicinde olmadinizmi her zaman kayiptasiniz. Pilotlar dernegi. Devamli. Toplanti yaparlar sosyay gorusme yerleri var PilotlarinDayanismasicok kuvvetli. Bunun icin su. Zamanda ucak teknisyenleri. Yuzde. Doksani. Universite mezunu. Ileriyi goren kisiler. Bilincli olarak Birlik olmaniz lazim. Sik sik toplanti. Yapmaniz lazim .
  • Ced bileti bukadar zorlastiriyorlar Her emekli olan Kardesimiz bu islemi biliyormu Daha bilgisayarin. Ipad in kulamasini bilyen binlercesi var. bu kadar. Ograstirmaya ne gerek. Ya hic vermeyin. Veya pas bileti gibi. Hak sahibi gelsin. Pas kesme burosunda normal ced i kesin. Boyle ograsmaya gerk yok . Neden. Zorlastiriyorlar. Aciklasinlarbizde bilelim. Su istimalmi var. eger boyle serefsizlik. Haram yeyicilik varsa Bir sey diyemem. Onu yapan. Allahtan cezasini bulsun. Insallah yetkililere sesleniyorum lutfen. Ced ide. Normal pass gibi. Hak sahibi rahatlikla kestirsin. Simdiden tesekur eder saygilar sunuyorum
  • Talpa, TAV otopark kart aidatlarını petrol fiyatına bağlamış. %50 zam neden? 50₺ di, 75₺ yapmışlar. Nereye gider bu paralar.
  • Boston a selamlar kardesim agzına saglık...
  • TALPA Türkiye havayolları pilotları derneği; Ya da ben öyle zannediyorum. Bu duyurunun başlığı sadece THY pilotlarını ilgilendiriyor . Emekli pilotlar diye yazmayın lütfen,!kime gönderiyorsanız ? Onun firmasını anons etmeniz lazım! Gene eskiye dönüp THY derneği olduysa bilelim .onun için senelerdir. Söylüyoruz ! Talpa yönetimine , hangi şirketten olursa olsun Emekli olmuş kişiler getirilmeli!!! Herhangi bir yere bağlı olduğu müddetce hiçbirşey yapamaz. Kanaryaya sevenler derneği olarak devam eder. Emekli kaptan pilot. Akın ŞANLITÜRK
  • Pilot kardeslerimize. Laf yok onlarda teknisyenlerle. Ograsmasinlar. Ben Makine muhendisiyim Fakat. Ucakta bil fil calismak ve ucagi cok iyi ogrene bilmem icin. Teknisyen kadrosunda calistim . Ve ucagin her tarafini inceliyen biriyim teknisyenlerin durumunu orda Durumunu. Yakinan biliyorum. Ucak teknisyenligi. Cok onemli. Baska tenisyenlige benzemez . Daha oncede. Bu koseye. Yazmistim. Ucak teknisyeni. Hem hocadirOgretir. Hemde. Fikren ve bedenen calisan kisidir. Bunu yalniz. Ucak teknisyenler icin Soyluyorum. Bostondan. Selam. Ve saygilar.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) emekli kapanların CED bilet alımıyla ilgili bir duyuruda bulundu.

CED bilet için TALPA'nın internet sitesi üzerinden işlem yapıldığı açıklanarak emekli pilotlara izlenecek yollar gösterildi.

TALPA'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sayın T.H.Y Emekli Üyelerimiz / Emekliler,

CED biletle ilgili yeni yönerge bildiğiniz gibi www.talpa.org internet sitesinde daha önce yayınlanmıştı. Son gelişmelerle CED bilet alımının daha kolaylaştırılması amacı ile işlemlerinizi internet üzerinden evinizden yapabilirsiniz. Bunun için takip edilecek usuller aşağıdaki gibidir :

1- http://www.emekli.thy.com sitesine girerek, emekli personel bilgi güncelleme formunu doldurup, http://www.emekli.thy.com adresine geri gönderiniz. Bilgileriniz güncellenecektir.

2- Cep telefonunuza ŞİFRE YAZIP 8490’a SMS gönderdiğinizde şifre cebinize gelecektir.

3- Bu şifre ile webpass.thy.com adresine girerek CED biletlerinizi alabilirsiniz.

CED bilet için soru ve sorunlarınız için ; [email protected] adresini ; şifre ile ilgili bir problem ile karşılamanız durumunda 0-212-463 63 63 / 44444 TURUNCU HAT Yardım Masası size yardımcı olacaktır.

Bilgilerinize sunar, iyi günlerde, güzel uçuşlar dileriz.

TALPA'DAN 'CED BİLET' DUYURUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vay be pilotları çekemeyen ne kadar insancik varmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone a ~ 9 yıl önce
vay be ne kadar küçük şeylere tenezzül eden pilotçuklar varmış
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Buyumek zamani artik! Okuyunca kendimden utandim, keske memlekette kalip ciftci, coban kalaydim da boyle bir toplulugun bir bireyi olmayaydim! Her biri birbirinden kiymetli bir gurupken, birbirimize muhtacken, destek vermek saygi gostermek gerekirken,,,, olacak ismi! Utanin, ben utaniyorum su okuduklarimdan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TALPA ~ 9 yıl önce
Talpa havanda su döver.. İnci dizer bade döver.. İpe un dizer... Toplantılarda Adana Kebab yer.. Gereksiz boş konuşmalar yapar... Herkesin bildiğini bir tek onlar biliyormuş gibi yapar.. Amerika'yı tekrar keşif eder.. Hemen ilgilenelim der... Penaltıdan topu taç a atar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TALPA hakkında ~ 9 yıl önce
Talpa ne işe yarar diye soranlara Ben cevap vereyim.Talpa sadece para toplar okadar....TAV Otopark kartlarınıda sendika veya pilotlar aralarında organize edip biranönce talpadan kurtarıp kendileri organize etmelidir.Diğer havayolu dışındaki şirket çalışanları ayda 60 Tl ye otopark anlaşması yapmışlar. Thy kokpit kabinde böyle bir grup kurarak daha ucuza TAV ile anlaşabilirler...Bu herkesin yapabilecegi bir anlaşma Talpaya ihtiyaç yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tenisyen. Kardesim. Birlik beraberlikicinde olmadinizmi her zaman kayiptasiniz. Pilotlar dernegi. Devamli. Toplanti yaparlar sosyay gorusme yerleri var PilotlarinDayanismasicok kuvvetli. Bunun icin su. Zamanda ucak teknisyenleri. Yuzde. Doksani. Universite mezunu. Ileriyi goren kisiler. Bilincli olarak Birlik olmaniz lazim. Sik sik toplanti. Yapmaniz lazim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ced bileti bukadar zorlastiriyorlar Her emekli olan Kardesimiz bu islemi biliyormu Daha bilgisayarin. Ipad in kulamasini bilyen binlercesi var. bu kadar. Ograstirmaya ne gerek. Ya hic vermeyin. Veya pas bileti gibi. Hak sahibi gelsin. Pas kesme burosunda normal ced i kesin. Boyle ograsmaya gerk yok . Neden. Zorlastiriyorlar. Aciklasinlarbizde bilelim. Su istimalmi var. eger boyle serefsizlik. Haram yeyicilik varsa Bir sey diyemem. Onu yapan. Allahtan cezasini bulsun. Insallah yetkililere sesleniyorum lutfen. Ced ide. Normal pass gibi. Hak sahibi rahatlikla kestirsin. Simdiden tesekur eder saygilar sunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Talpa, TAV otopark kart aidatlarını petrol fiyatına bağlamış. %50 zam neden? 50₺ di, 75₺ yapmışlar. Nereye gider bu paralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 9 yıl önce
Boston a selamlar kardesim agzına saglık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TALPA Türkiye havayolları pilotları derneği; Ya da ben öyle zannediyorum. Bu duyurunun başlığı sadece THY pilotlarını ilgilendiriyor . Emekli pilotlar diye yazmayın lütfen,!kime gönderiyorsanız ? Onun firmasını anons etmeniz lazım! Gene eskiye dönüp THY derneği olduysa bilelim .onun için senelerdir. Söylüyoruz ! Talpa yönetimine , hangi şirketten olursa olsun Emekli olmuş kişiler getirilmeli!!! Herhangi bir yere bağlı olduğu müddetce hiçbirşey yapamaz. Kanaryaya sevenler derneği olarak devam eder. Emekli kaptan pilot. Akın ŞANLITÜRK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pilot kardeslerimize. Laf yok onlarda teknisyenlerle. Ograsmasinlar. Ben Makine muhendisiyim Fakat. Ucakta bil fil calismak ve ucagi cok iyi ogrene bilmem icin. Teknisyen kadrosunda calistim . Ve ucagin her tarafini inceliyen biriyim teknisyenlerin durumunu orda Durumunu. Yakinan biliyorum. Ucak teknisyenligi. Cok onemli. Baska tenisyenlige benzemez . Daha oncede. Bu koseye. Yazmistim. Ucak teknisyeni. Hem hocadirOgretir. Hemde. Fikren ve bedenen calisan kisidir. Bunu yalniz. Ucak teknisyenler icin Soyluyorum. Bostondan. Selam. Ve saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000