02 Şubat 2015, Pazartesi 08:10:50

SUNEXPRESS'TEN BAHAR KAMPANYASI

SunExpress, “Bu bahar yerimde duramam” diyenler için 33.99 TL’den başlayan “Bol Bol Gez” kampanyası düzenledi.
  • Server Aydin farkini gosteriyor. Basarinin mimari.
  • Sunexpress güçlü ekibiyle güzel şeylere imza atıyor.Faruk Çizmecioğlu,Server Aydın,Nejdet Gürsoy ve diğerleri.Daha da iyi olacak eminim.THY'da da başarılı işlere imza atmışlardı.Sunexpress de Türkiye'de ikinci bir dev olacak...
  • Yurtdışı da olsaymış izmirden
  • Keske Izmir - Ankara ucusu da olsaymis.
  • Pegasus disinda indirim yapan firmalar gormek guzel. Ozellikle izmirden ucmasi sebebiyle sunex olmasi ayri guzel. 30 liraya bilet gordukten sonra adanayi bir gezip geliriz artik :)
  • REKABET GUZEL SEY BE KARDESIM AL BILETINI UCUZA UC , birazda destinasyonlari ve yurtdisi olsaymis iyiydi

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, “Bu bahar yerimde duramam” diyenler için 33.99 TL’den başlayan fiyatlarla “Bol Bol Gez” kampanyası düzenledi. Kampanya çerçevesinde, İzmir ve Antalya’dan bütün iç hat uçuşlarında 50 bin koltuk tek yön her şey dahil 33.99 TL, 53.99 TL ve 73.99 TL’den satışa açıldı.

02-12 Şubat 2015 tarihleri arasında kampanya çerçevesinde biletini alan herkes 01 Mart - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında, İzmir-İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir-Antalya, Antalya- İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir-Adana, Antalya-Adana, İzmir-Samsun, İzmir-Kayseri ve İzmir-Konya karşılıklı seferlerinde her şey dahil tek yön 33.99 TL’den, İzmir-Gaziantep, Antalya-Gaziantep, İzmir-Trabzon, Antalya-Trabzon, İzmir-Malatya ve Antalya-Samsun karşılıklı seferlerinde her şey dahil tek yön 53.99 TL’den ve İzmir-Diyarbakır, Antalya-Diyarbakır, İzmir-Van, Antalya-Van, İzmir-Kars, İzmir-Erzurum ve Antalya-Kayseri karşılıklı seferlerinde ise her şey dahil tek yön 73.99 TL’den uçabilecekler. Kampanya 02 Şubat’ta sunexpress.com ve tüm satış kanallarında satışa açılacak.

SUNEXPRESS'TEN BAHAR KAMPANYASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Server Aydin farkini gosteriyor. Basarinin mimari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sunexpress güçlü ekibiyle güzel şeylere imza atıyor.Faruk Çizmecioğlu,Server Aydın,Nejdet Gürsoy ve diğerleri.Daha da iyi olacak eminim.THY'da da başarılı işlere imza atmışlardı.Sunexpress de Türkiye'de ikinci bir dev olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yurtdışı da olsaymış izmirden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 9 yıl önce
Keske Izmir - Ankara ucusu da olsaymis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus disinda indirim yapan firmalar gormek guzel. Ozellikle izmirden ucmasi sebebiyle sunex olmasi ayri guzel. 30 liraya bilet gordukten sonra adanayi bir gezip geliriz artik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek ~ 9 yıl önce
REKABET GUZEL SEY BE KARDESIM AL BILETINI UCUZA UC , birazda destinasyonlari ve yurtdisi olsaymis iyiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000