Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in yönetim kadrosu güçlendi. Türk Hava Yolları'nda Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 10 yıldır görev yapan Faruk Çizmecioğlu'nun Sunexpress Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna getirildiğini haftabaşında AirportHaber duyurmuştu.
Bugün Sunexpress tarafından yapılan açıklamayla birlikte Çizmecioğlu yeni görevine resmen başlamış oldu.
Türk Hava Yolları Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan ve Türk Hava Yolları’nın son yıllarda kaydettiği büyümenin önemli mimarlarından biri olarak kabul edilen Faruk Çizmecioğlu, Türk Hava Yolları tarafından SunExpress Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Türk Hava Yolları Satış Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden 30 Nisan 2014 tarihi itibariyle emekli olarak ayrılan Çizmecioğlu, THY Teknik ve SunExpress Yönetim Kurulu üyeliği görevinde de bulundu.
Faruk Çizmecioğlu’nun atamasıyla, SunExpress üst yönetimi, Genel Müdürü Paul Schwaiger ve Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın olarak tamamlandı.
Facebook Yorum