25 Aralık 2008, Perşembe 11:02:54

SunExpress'in kalitesi tescillendi

SunExpress, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği "IATA"nın, havayolu şirketlerinin emniyet ve güvenlik standartlarını belirleyen, operasyonel yönetim ve kontrol sistemlerini değerlendiren "IOSA" sertifikasını yaklaşık 900 kriteri yerine getirerek aldığını açıkladı.
  • bende gars-izmir uçuyom yetgililerden istirhaamım gars-denizli de uçsunlar direkt otobüs bilen yoh uçak olursa füll gider
  • tebrikler sunex e
  • HELAL OLSUN SUNEXPRESS'E
  • İzmir'i Anadolu ve Avrupa'ya bağlayan SunExpress, THY ve Lufhansa'nın ara kesiti ve mükemmel bir karışım. Düşük maliyetli bir şirketten beklenenin üzerinde kaliteli hizmet veriyor. Hizmet ve Güvenlik üst seviyede. Kalitesi biz yolcularla zaten tescil edilmişti. Başarılarının devamını diliyorum. SunExpress'e iyi uçuşlar..
  • yaptığınız işlerinizi taktirle karşılıyoruz. KARS İZMİR uçuşlarınız bir veli nimettir . bu uçuşları koyanlardan allah razı olsun. sunexpress yetgilerinden BURSA uçuşlarını haftada 2 sefer koymalarını bekliyorum. bu uçuşta bizler için bir nimet olacaktır. TÜM KARSLI HEMŞERİLERİM ADINA SAYGILARIMI SUNARIM. Tekrar hayırlı olsun.

SunExpress'den yapılan açıklamada, IATA bünyesine "IOSA Operatörü" olarak kabul edilen SunExpress'in IOSA programı kapsamında, "organizasyon ve yönetim sistemi", "uçuş operasyonu", "operasyon kontrol ve uçuş harekat yönetimi", "uçak bakım ve mühendislik", "kabin", "yer işletme", "kargo" ve "güvenlik" konularında denetlendiği belirtildi.

Açıklamada, SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say'ın şu sözlerine yer verildi:

"SunExpress, kurucu ortakları Türk Hava Yolları ve Lufthansa'dan edindiği bilgi birikimiyle, uçuş emniyetini ve hizmet kalitesini, çalışmalarının vazgeçilmez öncelikleri olarak görüyor. Bu kapsamda, yüksek operasyonel güvenlik standardı getiren IOSA programına dahil olma sürecini başlattık ve IATA tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçtik. Sahip olduğumuz güvenlik ve uçuş emniyet standartlarının uluslararası otoritelerce onaylanması, bizim için ayrı bir gurur."

SunExpress'in kalitesi tescillendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

garslı ~ 15 yıl önce
bende gars-izmir uçuyom yetgililerden istirhaamım gars-denizli de uçsunlar direkt otobüs bilen yoh uçak olursa füll gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
tebrikler sunex e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 15 yıl önce
HELAL OLSUN SUNEXPRESS'E

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat TOPAL ~ 15 yıl önce
İzmir'i Anadolu ve Avrupa'ya bağlayan SunExpress, THY ve Lufhansa'nın ara kesiti ve mükemmel bir karışım. Düşük maliyetli bir şirketten beklenenin üzerinde kaliteli hizmet veriyor. Hizmet ve Güvenlik üst seviyede. Kalitesi biz yolcularla zaten tescil edilmişti. Başarılarının devamını diliyorum. SunExpress'e iyi uçuşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARSLI ~ 15 yıl önce
yaptığınız işlerinizi taktirle karşılıyoruz. KARS İZMİR uçuşlarınız bir veli nimettir . bu uçuşları koyanlardan allah razı olsun. sunexpress yetgilerinden BURSA uçuşlarını haftada 2 sefer koymalarını bekliyorum. bu uçuşta bizler için bir nimet olacaktır. TÜM KARSLI HEMŞERİLERİM ADINA SAYGILARIMI SUNARIM. Tekrar hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000