04 Mart 2009, Çarşamba 13:59:27

SunExpress, Stuttgart'a doğrudan uçuracak

Sunexpress Havayolları, 30 Mart 2009 tarihinden itibaren, Sabiha Gökçen-Stuttgart (Almanya) arasında sefer düzenlemeye başlayacak...
  • SunExpress in erzurum adana hattı neden kapatıldı çok merak ediyorum hiç bir basın açıklaması ve bilgi verilmedi hiç bir gerekçe gösterilmedi.yogunluk oldukça iyiyken neden bu hat iptal oldu.
  • sabiha gökçenden daha çok noktaya uçulmalı .çünkü burası aç bir havaalanı sabaiha gökçenden hatay ve mardin seferlerinide bekliyoruz.
  • sun express çok doğru bir hamle ile stuttgart seferlerine başladı. gelişmelerden çok memnunuz.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan uçuş programına göre Sunexpress, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün, karşılıklı olarak İstanbul-Stuttgart arasında uçuş gerçekleştirecek. Düzenlenecek seferler, Sabiha Gökçen’den saat 14:05’te kalkış, Stuttgart’a 17:05’te varış ve Stuttgart’’tan 18:05’te kalkış, Sabiha Gökçen’e saat 20:55’te iniş şeklinde planlanıyor.

Bu parkurda ilk defa tarifeli olarak uçacak olan Sunexpress, THY ve Pegasus Havayolları ile birlikte İstanbul’dan Stuttgart’a sefer düzenleyen 3’üncü havayolu işletmesi olacak.

SunExpress, Stuttgart'a doğrudan uçuracak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
SunExpress in erzurum adana hattı neden kapatıldı çok merak ediyorum hiç bir basın açıklaması ve bilgi verilmedi hiç bir gerekçe gösterilmedi.yogunluk oldukça iyiyken neden bu hat iptal oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sabiha gökçenden daha çok noktaya uçulmalı .çünkü burası aç bir havaalanı sabaiha gökçenden hatay ve mardin seferlerinide bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sun express çok doğru bir hamle ile stuttgart seferlerine başladı. gelişmelerden çok memnunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000