06 Şubat 2009, Cuma 13:56:25

SunExpress hedeflerini açıklayacak

Türk Hava Yolları ve Alman milli havayolu şirketi Lufthansa ortaklığında kurulan SunExpress, 2008'de elde ettiği başarılı sonuçları paylaşıp, 2009 için belirlediği hedefleri açıklayacak.
  • VATANDAŞ başlığıyla yorum gönderen arkadaşa; Kamuoyu senin kimliğini çok merak ediyor. Her SunExpress haberinin altında bilimum illerden Kars'a sefer düzenlenmesini talep ediyorsunuz. SunExpress KARS bilet satış ofisimisiniz? Lütfen kim olduğunu bilmek istiyoruz. Severek takip ediyoruz. Destekliyoruz :)) Kars'tan tüm illere sefer düzenlensin.
  • Yahu yukarda da yazıyor ama hala bir ALMAN şirketi fobisi var üzerinizde? THY ortaklığıdır Sunexpress, Alman şirketi değil ona da alışın artık. Yani THY ortaklığı kırgız havayollarıyla da kurabilirdi değil mi? Ama biz bir TURK şirketi olarak orda da içhatlar uçamayız :) Zaten hava kanunlarının ana maddeleri arasında var olan bişey bu, sıyrılın komplekslerinizden ve bu başarılı şirketin bir THY ortaklığı olmasıyla gurur duyun!
  • bir düşünsenize almanyada bize ait bir havayolu iç hatlarda uçuyor , preh preh ?
  • arkadaşım en zından bir şirket varya izmir-kars uçan. sen diğer şirketlere anlat isteğini, bence daha faydalı olur. Bu kararlar alınırken adamlar potansiyeline bakıyolardır şehrin, zarar edecek mi etmeyecek mi. Sırf sen istedin diye koymaz adamlar..
  • Bu güzel kararları alırken BURSA-KARS seferlerini başlamasını canı gönülden istiyorum. İZMİR-KARS SEFERLERİNİ ARTIRIN. SABİHA GÖKCEN-KARS Seferlerini artırın. bu yeni kararları alırken bu istekleri gözden geçirmenizi arzularım.

Türk sivil havacılığında 19 yıldır hizmet veren, Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, 2008 yılında elde ettiği başarılı sonuçları paylaşmak, 2009 yılı için belirlediği hedefleri açıklayacak. Elde edilen başarı ve gelecek hedeflerinin 11 Şubat günü, İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacağı belirtildi.

Toplantıda SunExpress'i, Genel Müdürü Paul Schwaiger ve Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say temsil edecek.

SunExpress hedeflerini açıklayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
VATANDAŞ başlığıyla yorum gönderen arkadaşa; Kamuoyu senin kimliğini çok merak ediyor. Her SunExpress haberinin altında bilimum illerden Kars'a sefer düzenlenmesini talep ediyorsunuz. SunExpress KARS bilet satış ofisimisiniz? Lütfen kim olduğunu bilmek istiyoruz. Severek takip ediyoruz. Destekliyoruz :)) Kars'tan tüm illere sefer düzenlensin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yahu yukarda da yazıyor ama hala bir ALMAN şirketi fobisi var üzerinizde? THY ortaklığıdır Sunexpress, Alman şirketi değil ona da alışın artık. Yani THY ortaklığı kırgız havayollarıyla da kurabilirdi değil mi? Ama biz bir TURK şirketi olarak orda da içhatlar uçamayız :) Zaten hava kanunlarının ana maddeleri arasında var olan bişey bu, sıyrılın komplekslerinizden ve bu başarılı şirketin bir THY ortaklığı olmasıyla gurur duyun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir düşünsenize almanyada bize ait bir havayolu iç hatlarda uçuyor , preh preh ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım en zından bir şirket varya izmir-kars uçan. sen diğer şirketlere anlat isteğini, bence daha faydalı olur. Bu kararlar alınırken adamlar potansiyeline bakıyolardır şehrin, zarar edecek mi etmeyecek mi. Sırf sen istedin diye koymaz adamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu güzel kararları alırken BURSA-KARS seferlerini başlamasını canı gönülden istiyorum. İZMİR-KARS SEFERLERİNİ ARTIRIN. SABİHA GÖKCEN-KARS Seferlerini artırın. bu yeni kararları alırken bu istekleri gözden geçirmenizi arzularım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000