19 Ağustos 2013, Pazartesi 12:22:33

SUNEXPRESS FİYATLARI İN-DİR-Dİ!

İç hatlarda toplam 15 noktaya haftada 280, dış hatlarda ise toplam 37 noktaya haftada 328 sefer ile kış sezonunu açan SunExpress “İn-dir-dik” kampanyası ile kış sezonunu iç hatlarda 25.99 TL’de satışa açtı.
  • zam yapılacağına önce adaletsizliği gider de iş barışı sağlansın..1. gruptakiler sanmasınlar bu böyle devam edecek. ileride bir gün haklarınız kısıtlanmak istendiğinde diğerlerinin de yanınızda olmasını istiyorsanız gerçekleri söyleyin ve önce adaletin sağlanması için çaba harcayın. adaletli bir dağılım olmayacaksa tazminatıma zam istemiyorum.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 41 destinasyonda 50 noktaya haftada toplam 608 uçuş gerçekleştireceği kış sezonunda iç hatlarda fiyatları 25.99 TL’ye indirerek yolcularını sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor: 1 Eylül’e kadar seçili hatlarda bilet alanlar 01 Kasım 2013 – 29 Mart 2014 tarihleri arasında 25.99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuyor.

Bu yaz sezonuyla İzmir’den başlattığı dış hatlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Lefkoşa’ya ve iç hatlarda Batman uçuşlarına devam edecek olan SunExpress, Lefkoşa’ya olan uçuş sayısını hatada 2’den 4’e; İzmir - Antalya sefer sayısını haftada 16’dan 18’e, İzmir- Sabiha Gökçen arasındaki sefer sayısını da haftada 13’ten 18’e çıkarıyor.  Antalya’da ise Diyarbakır uçuşlarını haftada 5’ten 7’ye, Van uçuşlarını da haftada 4’ten 5’e çıkarılıyor. Yurt dışında ise, turizm taşımacılığı alanında tartışmasız üstünlüğünü sürdüren SunExpress, Antalya’dan sonra Alanya Gazipaşa Havaalanı’ndan Almanya’nın üç kenti,  Frankfurt, Düsseldorf ve Leipzig/Halle’ye bu kış uçuş başlatıyor.

SUNEXPRESS FİYATLARI İN-DİR-Dİ!

Yorumlar

adalet ~ 11 yıl önce
zam yapılacağına önce adaletsizliği gider de iş barışı sağlansın..1. gruptakiler sanmasınlar bu böyle devam edecek. ileride bir gün haklarınız kısıtlanmak istendiğinde diğerlerinin de yanınızda olmasını istiyorsanız gerçekleri söyleyin ve önce adaletin sağlanması için çaba harcayın. adaletli bir dağılım olmayacaksa tazminatıma zam istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000