01 Ekim 2013, Salı 18:04:08

SUNEXPRESS ALMANLAR'A ALANYA'YI TANITIYOR

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Alanya bölgesi ve TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa Havalimanı’nı tanıtmak için Almanya’dan tur operatörleri, seyahat acenteleri ve gazetecilerden oluşan bir gurubu özel uçuş ile Alanya’ya getirdi.
  • dus agent yolcu doğru söylüyor.Kışın bol bol gzp ayt divert olacak.Şimdiden bir çok havayolu divert etti. geçen günkü fırtınada sas tra pgt antalyaya indi.
  • Eh simdiden otobüsleri hazirlayin. Sanirim iki günde bir Antalyaya inersiniz artik. Akdenizin rüzgari, firtinasini bilmez gibi kis günü Gazipasaya sefer koymussunuz..!! Hadi indiniz.. Kalkis performansini hic düsündünüz mü.? Acemi gibi planlama yapilmis..!! Kolay gelsin

SunExpress, Almanya’nın üç kenti,  Frankfurt, Dusseldorf ve Leipzig/Halle’den Antalya Gazipaşa Havalimanı’na 5 Kasım’da başlatacağı uçuş öncesinde, Almanya’dan gelen bu özel guruba Alanya ve çevresini tanıtıyor. Grup 2 Ekim’de Alanya’dan ayrılacak. Almanya’dan gelen misafirler arasında Alanya’nın Kardeş Kenti Gladbeck Belediyesi eski Başkanı Wolfgang Röken de yer aldı. Bu yıl, Alanya ile Gladbeck’in kardeş şehir olmalarının 20. yılı kutlanacak.

Gazipaşa Havalimanı’ndaki karşılama töreninde konuşan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, “Almanya’dan aralarında belediye başkanları, turizmciler, tur operatörleri ve gazetecilerden oluşan bir grup ile özel uçuş ile Alanya’ya geldik. Amacımız Türk Riviera’sı olarak bilinen bu önemli turizm bölgesini, 5 Kasım’da gerçekleştireceğimiz ilk uçuşumuz öncesi tanıtmak” dedi.

Gazipaşa Havalimanı’na gerçekleştirilen bu uçuşları, bölgenin turizm potansiyeli çerçevesinde, tur operatörlerinin de kullanacağını belirten Schwaiger, “2010 yılında sadece iç hatlar için açılan ve 2011’de uluslararası uçuşlara da izin verilen Gazipaşa Havalimanı, Almanların yoğunlukta yaşadığı Alanya ve Side çevresine hitap ediyor. Bu çerçevede biz de bu potansiyeli değerlendirmek istiyoruz” dedi.

“Alanya, doğası, havası, denizi ve sunduğu çeşitlilikle, Türk turizmi için özel bir yere sahip. Birçok Alman vatandaşı kışı bu bölgede geçiriyor” diyen Schwaiger bu uçuşlarla Türk Riviera’sındaki uçuşları güçlendirmiş olacaklarını belirtti: “Gazipaşa Havalimanı’na gerçekleştireceğimiz uçuşlarımızla, SunExpress‘in Antalya’ya olan güçlü uçuş programını mükemmel bir şekilde tamamlamış olacağız. Gazipaşa’ya gerçekleştireceğimiz bu uçuşlarla Almanya’ya gidecek yolcularımıza daha rahat ve konforlu bir uçuş sunacağız.”

TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı ise “Gazipaşa Havalimanımıza, Alanya ve çevresi açısından büyük önem taşıyan direkt Almanya uçuşları SunExpress ile artık başlıyor. SunExpress’in Almanya’nın üç kentinden havalimanımıza uçmaya başlayacak olmasından dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Tatilleri için özellikle Alanya ve çevresini tercih eden Alman vatandaşları ve gurbetçilerimiz ile yine burada evleri bulunan yerleşik Almanlar  için yaz ve kış boyunca devamlılık gösterecek direkt uçuşlar çok önemli. SunExpress bugüne kadar havalimanımıza uçuş gerçekleştiren 10. havayolu şirketi. Sun Express ile birlikte Gazipaşa Havalimanı’ndan dış hatlarda karşılıklı direkt uçuşlarla 10 ülkede 16 noktaya ulaşılmış olacak. Yeni destinasyonların SunExpress’e, bölgemiz ve havalimanımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

SUNEXPRESS ALMANLAR'A ALANYA'YI TANITIYOR

Yorumlar

airair ~ 10 yıl önce
dus agent yolcu doğru söylüyor.Kışın bol bol gzp ayt divert olacak.Şimdiden bir çok havayolu divert etti. geçen günkü fırtınada sas tra pgt antalyaya indi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
Eh simdiden otobüsleri hazirlayin. Sanirim iki günde bir Antalyaya inersiniz artik. Akdenizin rüzgari, firtinasini bilmez gibi kis günü Gazipasaya sefer koymussunuz..!! Hadi indiniz.. Kalkis performansini hic düsündünüz mü.? Acemi gibi planlama yapilmis..!! Kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus agent ~ 10 yıl önce
yolcu diye yorumcu arkadas, sen cok bilmissin, ayni rüzgar ve firtina antalya havameydanindada farkli degil,galiba sen ömründe hic Ucak binmemis gibi konusuyon, kaptanlarin hepsi senin basetmis oldugun ucuslara göre gerekli egitimleri mevcuttur, cross-wind take off and landing, pilotculuk otobüs kullanmaya benzemez!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000