16 Ağustos 2010, Pazartesi 11:35:49

SunExpress, 3.6 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, turizm sezonunun en yoğun dönemi Temmuz ayında performansının zirvesine ulaşarak, 4 haftalık süre içinde, geçen yıla göre %29.6 artışla 736.000 yolcu taşıdı.
  • Havacılık sektöründe olanlar bilir.Sun Express bir ayrıcalıklı markadır.Kalitesi,uçuş emniyeti ,standartları ve eğitimiyle..Tabiki çamur atmak isteyenler de olacaktır diğer yorumlarda olduğu gibi..Lütfen biraz gerçekleri kabul edin. Guten Flug..
  • SunExpress büyüyor. Ama tehlike ve riskler nasıl yönetiliyor. Uçak kazasına hazır mısınız? Kazaları önlemek için neler yapıyorsunuz? Hiçbirşey yapmıyorsunuz. Bu nedenle kaza sırası SİZDE. Isparta'da Atlasjet'i unutmayın. Amsterdam'da THY'yi unutmayın. Bunlardan ders alın. Kazaları anlamak için başınıza gelmesi gerekmiyor. Kazaları önleme programınızı gözden geçirin, eğer varsa tabi... emniyetli uçuşlar...
  • senin dedigin sinerjimidir enerjimidir, ne z@kimsa 2002 yili itibari ile yok edilmistir.Simdi ise boyle oldu....zaman gosterecektir...ne hikmet
  • cok guzel yazmıssınız. kalitenin nasıl düştüğünü görüyoruz. low cost muhabbetine kısa kısa diğer özel havayolu şirketlerinden farkı kalmadı. uçakalr döküüyor. hergun rotar. bir de kabinde hersey paralı.
  • hcibirsey disardan goruldugu gibi degilmiss.. sinerji baslikli yorum, isabetli bir yorum olmus...
  • alttaki mesajda yapılan yorumdan anladık ki sinerjiyi güzel kurmuşsunuz belli. insanların sırtına 2 kat yük yükleyip yolcu sayısını arttırıp, kazancına kazanc katarken, kabin ekiplerine ve 2. kaptanlarına piyasadaki en düşük maaşı vererek, hedefi tutturamadık diye çalışanlarına prim dağıtmayarak, teknik personele hakettikleri değeri vermeyerek, sadece 1. kaptanlara sus payı olarak zam yaparak "ben bu şirketi kaptanlarla götürürüm" diyerek daha çook parlak günler bekler şirketi.sinerjiymiş...
  • kalitenin, güleryüzün, bilincli büyümenin olduğu yerde başarı kacınılmazdır. sun ex de kalite sadace duvarda yazılı değil, her yerde kendini gösteriyor. çalışanlarıyla kurduğu sinerjiyi ,yolcuya bu kadar güzel aktaran başka bir şirket varmı. nerdeyse sıfır reklam ama süper başarı. en iyi başarı müşteri sadakati. bravo sun express. sen cok yaşa.
  • Almanyada yasan bir gurbetci olarak en son sun express le 2007 yilinda uctum ve ondan sonrada tövbe ettim.Kabin memurundan bir bardak su istedim diye bir dövmedigi kalmisti ucak desen dökülüyor.Antalya inisinde bunu sun expresse yazdim ve gereginin yapilacagini yazdi.Ondan bir sene sonra germanwings ile uctum hemde sun express in yari fiyatina yeme icme parali olsada insana deger veriyorlar kardesim...Simdi bilet alirken kesinlikle SUN EXPRESS olmasin diyorum bedavada verse ucmam cünki benim ilk izlenimim sun express le bu oldu ve sonuncu olarakta kalacak.Millet B
  • anadolujetin rakamları da bukadar olmuştur heralde. Esenboğadan ne zaman geçsem tımtıkır.2 senede bunları yakaladığına göre 2 sene sonrasını düşünemiyorum.
  • 2009 un bonusları mayıs-haziran 2010 cıvarında odendi Allah razı olsun....ama 2011 yılında odenecek olan 2010 bonuslarını kötü bir yıl geçirdiklerinden dolayı ödemeyeceklerini şimdiden açıkladılar... e ama ilgili haberde;geçen seneye oranla kar ve yolcu oranlarında sürekli bir artış olduğu yazılmış...kime inanalım??birisi yalan söylüyor ama kim???bu arada haberiniz olsun sevgili sunexpress yetkilileri bu kafayla gittiğiniz sürece yakında uçaklarınızda uçuracak uçucu ve teknik ekip bulamayacaksınız ve sunexpress gibi bi şirketin uçakları yerde kalacağı günleride göreceğiz...burayada yazıyorum,olduğu günde detaylı tartısırız...emniyetli uçuşlar.
Güçlü büyümesini sürdüren SunExpress, 2010’un ilk 7 ayında da 3.6 milyon yolcu taşıyarak, yolcu sayısını geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla %22.7 artırmayı başardı. Şirketin 7 aylık dönemdeki gelirleri ise %7.5’lik artışla 255 milyon Avro’ya ulaştı.

SunExpress CEO’su Paul Schwaiger, “Yaz sezonuyla ilgili ilk rakamlar, Türkiye’nin turizmde sezonun ‘kazananı’ olacağını gösteriyor. SunExpress sadece bu olumlu tablonun içinde yer almakla kalmıyor, aynı zamanda Avrupa ile Türkiye arasındaki seyahat trafiğinde önemli rol üstlenerek bu gelişmeye katkıda bulunuyor. 25 uçaktan oluşan filomuzla, Türk Riviyera’sı Antalya’nın yanı sıra, Ege Bölgesi’nde İzmir, Dalaman ve Bodrum ile, birçok Avrupa şehri arasında öncelikli tercih edilen destinasyonlardan İstanbul’a benzersiz bir uçuş programı sağlıyoruz.” dedi.

SunExpress’in iç hat uçuşlarını değerlendiren Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise “SunExpress toplam yolcularının yaklaşık yarısını iç hat uçuşlarında taşıyor. Genel anlamda yerel pazar tarafından kullanılan iç hat uçuşları, Türkiye’nin az bilinen bölgelerine yurtdışından olan talebin artmasıyla, gün geçtikçe turizm açısından da daha ilgi çekici hale geliyor. Biz de bu talebi, Türkiye içinde 15 şehre, uygun direkt uçuşlarla en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

SunExpress’in bilet fiyatları, dış hatlarda her şey dahil 49,99 Avro’dan, iç hatlarda ise 49,99 TL’den başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesi, 444 0 797 numaralı çağrı merkezi ve acentelerinden satın alabiliyor.
SunExpress, 3.6 milyon yolcu taşıdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılık sektöründe olanlar bilir.Sun Express bir ayrıcalıklı markadır.Kalitesi,uçuş emniyeti ,standartları ve eğitimiyle..Tabiki çamur atmak isteyenler de olacaktır diğer yorumlarda olduğu gibi..Lütfen biraz gerçekleri kabul edin. Guten Flug..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SunExpress büyüyor. Ama tehlike ve riskler nasıl yönetiliyor. Uçak kazasına hazır mısınız? Kazaları önlemek için neler yapıyorsunuz? Hiçbirşey yapmıyorsunuz. Bu nedenle kaza sırası SİZDE. Isparta'da Atlasjet'i unutmayın. Amsterdam'da THY'yi unutmayın. Bunlardan ders alın. Kazaları anlamak için başınıza gelmesi gerekmiyor. Kazaları önleme programınızı gözden geçirin, eğer varsa tabi... emniyetli uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin dedigin sinerjimidir enerjimidir, ne z@kimsa 2002 yili itibari ile yok edilmistir.Simdi ise boyle oldu....zaman gosterecektir...ne hikmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok guzel yazmıssınız. kalitenin nasıl düştüğünü görüyoruz. low cost muhabbetine kısa kısa diğer özel havayolu şirketlerinden farkı kalmadı. uçakalr döküüyor. hergun rotar. bir de kabinde hersey paralı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hcibirsey disardan goruldugu gibi degilmiss.. sinerji baslikli yorum, isabetli bir yorum olmus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
alttaki mesajda yapılan yorumdan anladık ki sinerjiyi güzel kurmuşsunuz belli. insanların sırtına 2 kat yük yükleyip yolcu sayısını arttırıp, kazancına kazanc katarken, kabin ekiplerine ve 2. kaptanlarına piyasadaki en düşük maaşı vererek, hedefi tutturamadık diye çalışanlarına prim dağıtmayarak, teknik personele hakettikleri değeri vermeyerek, sadece 1. kaptanlara sus payı olarak zam yaparak "ben bu şirketi kaptanlarla götürürüm" diyerek daha çook parlak günler bekler şirketi.sinerjiymiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kalitenin, güleryüzün, bilincli büyümenin olduğu yerde başarı kacınılmazdır. sun ex de kalite sadace duvarda yazılı değil, her yerde kendini gösteriyor. çalışanlarıyla kurduğu sinerjiyi ,yolcuya bu kadar güzel aktaran başka bir şirket varmı. nerdeyse sıfır reklam ama süper başarı. en iyi başarı müşteri sadakati. bravo sun express. sen cok yaşa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Almanyada yasan bir gurbetci olarak en son sun express le 2007 yilinda uctum ve ondan sonrada tövbe ettim.Kabin memurundan bir bardak su istedim diye bir dövmedigi kalmisti ucak desen dökülüyor.Antalya inisinde bunu sun expresse yazdim ve gereginin yapilacagini yazdi.Ondan bir sene sonra germanwings ile uctum hemde sun express in yari fiyatina yeme icme parali olsada insana deger veriyorlar kardesim...Simdi bilet alirken kesinlikle SUN EXPRESS olmasin diyorum bedavada verse ucmam cünki benim ilk izlenimim sun express le bu oldu ve sonuncu olarakta kalacak.Millet B

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujetin rakamları da bukadar olmuştur heralde. Esenboğadan ne zaman geçsem tımtıkır.2 senede bunları yakaladığına göre 2 sene sonrasını düşünemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2009 un bonusları mayıs-haziran 2010 cıvarında odendi Allah razı olsun....ama 2011 yılında odenecek olan 2010 bonuslarını kötü bir yıl geçirdiklerinden dolayı ödemeyeceklerini şimdiden açıkladılar... e ama ilgili haberde;geçen seneye oranla kar ve yolcu oranlarında sürekli bir artış olduğu yazılmış...kime inanalım??birisi yalan söylüyor ama kim???bu arada haberiniz olsun sevgili sunexpress yetkilileri bu kafayla gittiğiniz sürece yakında uçaklarınızda uçuracak uçucu ve teknik ekip bulamayacaksınız ve sunexpress gibi bi şirketin uçakları yerde kalacağı günleride göreceğiz...burayada yazıyorum,olduğu günde detaylı tartısırız...emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000