27 Haziran 2018, Çarşamba 19:15:47

Standart & Poor’s THY'nin kredi notunu güncelledi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poor’s (S&P), Türk Hava Yolları’nın (THY) kredi notunu negatif izlemeden çıkardığını duyurdu.
  • Şantaj yapacak secim kalmadi ki!!!!!!
  • Heh şöyle adam olun sizin uşaklarınızı seçimde duman ettik şimdi siz de yola geleceksiniz
  • Bence her thy çalışanı, thy hissesi almalı. Herkes kazanmış olur hem şirket hem çalışanlar . 1 sene icinde % 100 getiri garanti.

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada THY’nin "BB-" olan kredi notunun negatif izlemeden çıkarılarak teyit edildiği, not görünümünün ise “durağan” olarak belirlendiği bildirildi.

Açıklamada THY’nin zorlu 2016 yılından sonra, geçen yıl güçlü operasyonel sonuçlar elde ettiği vurgulandı.

Açıklamada, ön rezervasyonlar ve Türk turizmindeki iyileşmenin etkisiyle şirketin güçlü EBITDA (faiz, verg, amortisman öncesi kar) performansının 2018 yılında da devam etmesinin öngörüldüğü de bildirildi.

THY'nin bağımsız kredibilitesinin iyileştiğine vurgu yapılan açıklamada, durağan görünümün şirketin 2018 yılında güçlü kar elde edeceğine ilişkin beklentiyi yansıttığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca önümüzdeki dönemde havayolları trafiğinde devam eden iyileşmenin artan yakıt fiyatları ve sermaye harcamalarını dengelemesinin beklendiği belirtildi.

Standart & Poor’s THY'nin kredi notunu güncelledi

Yorumlar

ise bak ~ 6 yıl önce
Şantaj yapacak secim kalmadi ki!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh şöyle ~ 6 yıl önce
Heh şöyle adam olun sizin uşaklarınızı seçimde duman ettik şimdi siz de yola geleceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı :)) ~ 6 yıl önce
Bence her thy çalışanı, thy hissesi almalı. Herkes kazanmış olur hem şirket hem çalışanlar . 1 sene icinde % 100 getiri garanti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000