04 Ocak 2013, Cuma 15:10:09

SPANAIR'DEN SONRA ŞİMDİ DE...

Aerosvit Havayolları'nın iflası kapıya dayandı. Kiev Mahkemesi iflas işlemlerini resmen başlattı...
  • hahahhaha devushkalar işsiz kalmasın hepsi gelsin bizim TC tescillilerde uçsun zaten orda 3 kuruşa çalışıyorlar. kaldıki bizim shgm yabancı uyrukları sever cıkarsın bütün kabin memurlarını devushkaları alsın hem bu şekildede bizim kabin memurları işsiz turk pilotlara destek olur belki kısasakısas ;)
  • bu kadar sazani da hic bir arada gormemistim. Yeterki olumsuz bir baslik gorun. Sagolsun Airporthaber de bunu guzel yapiyor. Codeshare bilet satma isbirligidir sadece. adamlarin ucagina bir bilet satabiliyoruz, onlar da bizim ucagimiza. baktin ki adamin parasi yok, satmazsin, sattirmazsin olur biter. ama bizim sazanlar THY nin oraya para aktardigini felan sandi herhalde:))))
  • Sazanlar yorum icin atlamis,codeshare diyor.Sirket ortakligi degil.Kac tane codeshare ortagi var THY'nin biliyormusunuz?
  • herseye bilmeden,dusunmeden atlayan sazanlarin hazin sonu
  • kurtarırız onları biz nasıl olsa bakalım bizi kimler kurtaracak
  • personellerini alalımmmm bize gelsinlerrrrrrrrr
  • Allah vere de gider ayak THY'ye borç takmamış olsalar.. Code-share ile sattıkları THY koltuklarının bedelleri tamamen tahsil edilebilmiş midir acaba?

 

Türk Hava Yolları'nın 2011 yılında code share anlaşması yaptığı Ukraynalı Aerosvit Havayaolları'ndaki iflas süreci Kiev Mahkemesi'nin 29 Aralık tarihli kararı ile resmen başlamış oldu. Şirketin iflas durumuyla ilgili mahkemeye kendisinin başvurduğu öğrenildi.

Kararda, geçen sene 27 Aralık itibariyle Aerosvit şirketinin borçlarının 4 milyar 270 milyon Grivne ( 530 milyon 400 bin $) olduğu kaydedildi.

İflas davasına 23 Ocak 2013 tarihinde bakılacak.

2011 yılında Aerosvit Havayolları ile code share anlaşması yapan Türk Hava Yolları, geçtiğimiz 1 Ocak'ta bu anlaşmasını askıya almıştı. THY ayrıca İspanyol Spanair ile de code share anlaşması yapmış ve İspanyol şirket iflas etmişti.

 

SPANAIR'DEN SONRA ŞİMDİ DE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

devushkalar :) ~ 11 yıl önce
hahahhaha devushkalar işsiz kalmasın hepsi gelsin bizim TC tescillilerde uçsun zaten orda 3 kuruşa çalışıyorlar. kaldıki bizim shgm yabancı uyrukları sever cıkarsın bütün kabin memurlarını devushkaları alsın hem bu şekildede bizim kabin memurları işsiz turk pilotlara destek olur belki kısasakısas ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sazanlara bak ~ 11 yıl önce
bu kadar sazani da hic bir arada gormemistim. Yeterki olumsuz bir baslik gorun. Sagolsun Airporthaber de bunu guzel yapiyor. Codeshare bilet satma isbirligidir sadece. adamlarin ucagina bir bilet satabiliyoruz, onlar da bizim ucagimiza. baktin ki adamin parasi yok, satmazsin, sattirmazsin olur biter. ama bizim sazanlar THY nin oraya para aktardigini felan sandi herhalde:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Codeshare ~ 11 yıl önce
Sazanlar yorum icin atlamis,codeshare diyor.Sirket ortakligi degil.Kac tane codeshare ortagi var THY'nin biliyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sazan ~ 11 yıl önce
herseye bilmeden,dusunmeden atlayan sazanlarin hazin sonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurtarıcı ~ 11 yıl önce
kurtarırız onları biz nasıl olsa bakalım bizi kimler kurtaracak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi lütfen ~ 11 yıl önce
personellerini alalımmmm bize gelsinlerrrrrrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Allah vere de gider ayak THY'ye borç takmamış olsalar.. Code-share ile sattıkları THY koltuklarının bedelleri tamamen tahsil edilebilmiş midir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000