28 Şubat 2016, Pazar 10:51:02

Somali Cumhurbaşkanı THY'yi ziyaret etti

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Türk Hava Yolları’nı (THY) ziyaret etti.
  • Dikkat et seni kandirmasin sayin kotil. Guney ucunun disinda Afrikanin. Hic bir yerine sefer acmayin guney Amerika. Avusturalya yeni zelanda. Pasifik adalarina sefer koyun. Hawaii ye Bu hatlar kazandirir. Ben Amerikadan yaziyorum ,, ve memleketime saygilar sunuyorum, Memleketi. Icten ve distan. Bolmek istiyenlere. Allah firsat vermesin,
  • torpillilerin yüzüne nur inmiş maşallah...
  • Yalan gülücükleri ile liyakatsız yönetimi ile, artık YETER BE GİT.
  • 3-5 para kazanmak için çalışanlarını,güvenliğini,imajını tehlikeye atmak?gerçekten hayran kaldım zekanıza
  • En soldaki adan kim?
  • milleti acliktan oluyor somali cumhurbaskani mi diktatoru mu artik ne ise kolunda altin saatle geziyor biz de onlara yardim icin yirtiniyoruz! bu arada torpilliler de ne guzel poz vermisler! abisinden torpilli sakalli zat ve yanindaki muhtesem poz verenler! hele o arkadan temel'in arkasindan resme giren torpilli tam komedi tipki resmine ve kendine her bakista insani gulduren genel muduru gibi!
  • hoşgeldin mr mahmud.. sizin ülkenize uçmak bizim için büyük şeref. uzun süre 4 bacak uçuş yapmış birisi olarak büyük zevkle iniyordum meydanınıza..
  • somali diktatörü sanırım bu adam...
  • Bu ulkede Daha dun bir otel baskini daha oldu .es sebapda ucaga konulan bombanin aslinda thy ve nato askerlerine yonelik oldugunu acikladi hala bu ulkeye ucmaya devam ederse bu genel mudur cemaatin adamidir diye suphelenmeye baslarim ciddi ciddi..ekibin sagligi ve milyon dolar dolarlik ucaklar onun afrika sevdasindan daha degerlidir unutmamali bunu bir ak partili biri olarak soyluyorum
  • Şu sakallı ,kravatsız şahıs kim acaba?Hiç yakışıyor mu oraya? Temel beyin sınıf arkadaşı mı yoksa? Bu şekilde davranmak da bir nevi kibir değil midir? Somali Cumhurbaşkanına helal olsun.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Türk Hava Yolları’nı (THY) ziyaret etti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil tarafından misafir edilen Cumhurbaşkanı Mahmud, Türk Hava Yolları’nın uçuşları için bizzat teşekkür etti.

Mahmud ve Kotil, görüşmesinde ilişkilerin ve uçuşların daha da artırılması için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundular. THY Genel Müdürü Kotil, konuk Cumhurbaşkanı Mahmud'a Türk Hava Yolları’nı anlatan bir sunum da gerçekleştirdi.

©AirportHaber





Somali Cumhurbaşkanı THY'yi ziyaret etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Siyaset ~ 8 yıl önce
Dikkat et seni kandirmasin sayin kotil. Guney ucunun disinda Afrikanin. Hic bir yerine sefer acmayin guney Amerika. Avusturalya yeni zelanda. Pasifik adalarina sefer koyun. Hawaii ye Bu hatlar kazandirir. Ben Amerikadan yaziyorum ,, ve memleketime saygilar sunuyorum, Memleketi. Icten ve distan. Bolmek istiyenlere. Allah firsat vermesin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 8 yıl önce
torpillilerin yüzüne nur inmiş maşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dürüst Olun ~ 8 yıl önce
Yalan gülücükleri ile liyakatsız yönetimi ile, artık YETER BE GİT.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batı ~ 8 yıl önce
3-5 para kazanmak için çalışanlarını,güvenliğini,imajını tehlikeye atmak?gerçekten hayran kaldım zekanıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim ~ 8 yıl önce
En soldaki adan kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi dunyasi ~ 8 yıl önce
milleti acliktan oluyor somali cumhurbaskani mi diktatoru mu artik ne ise kolunda altin saatle geziyor biz de onlara yardim icin yirtiniyoruz! bu arada torpilliler de ne guzel poz vermisler! abisinden torpilli sakalli zat ve yanindaki muhtesem poz verenler! hele o arkadan temel'in arkasindan resme giren torpilli tam komedi tipki resmine ve kendine her bakista insani gulduren genel muduru gibi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
hoşgeldin mr mahmud.. sizin ülkenize uçmak bizim için büyük şeref. uzun süre 4 bacak uçuş yapmış birisi olarak büyük zevkle iniyordum meydanınıza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diktatör ~ 8 yıl önce
somali diktatörü sanırım bu adam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prof.dr.kpt.plt Mert ~ 8 yıl önce
Bu ulkede Daha dun bir otel baskini daha oldu .es sebapda ucaga konulan bombanin aslinda thy ve nato askerlerine yonelik oldugunu acikladi hala bu ulkeye ucmaya devam ederse bu genel mudur cemaatin adamidir diye suphelenmeye baslarim ciddi ciddi..ekibin sagligi ve milyon dolar dolarlik ucaklar onun afrika sevdasindan daha degerlidir unutmamali bunu bir ak partili biri olarak soyluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No to racism ~ 8 yıl önce
Partin kadar taş düşsün başına, Hangi kafadasın sen???
Bu ne ya ~ 8 yıl önce
2-3 gün önce somalide havalimanının dibindeki otelde bir bomba daha patladı ve 10 civarında insan öldü. O bölgelere uçan birisi olarak söylüyorum zaten hedefte olan thy'yi iyice kolay hedef yapmayın lütfen, lütfen ama lütfen!!!!
Degisik ~ 8 yıl önce
Sen ne diyosun degisik...adam hakli temel bey mogadisu gibi tehlikeli ulkelere neden israrla gidecem diye tutturur anlamak zor ..para kazanmadigin halde
sakal ~ 8 yıl önce
Şu sakallı ,kravatsız şahıs kim acaba?Hiç yakışıyor mu oraya? Temel beyin sınıf arkadaşı mı yoksa? Bu şekilde davranmak da bir nevi kibir değil midir? Somali Cumhurbaşkanına helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
o değil de onun yanındaki kırmızı kravatlı abi fena bakış atmış :))) hele onun yanındaki de nolur benide fotoğraf karesine alın der gibi durmuş :D
Güzel cikmislar ~ 8 yıl önce
Hepside güzel insanlar! Allah milletimizi kurumumuzu ülkemizi zeval vermesin! Yüce millet yüce ülke!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000