03 Mart 2009, Salı 14:09:29

SKANDAL MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINDI

Airporthaber’in ortaya çıkardığı THY’deki skandal TBMM gündemine taşındı.
  • Form 4 verilmiş ama , ingilizcesi yok denecek kadar zayıf , kalite md. leride çok.... Lisan konusuna , ciddi bir el atılması gerekir. Pilotlar dahil.
  • Özel şirketlerde, Lisanı olmayan ama, var diyerek FORM 4 verilen , yer işletme müdürleride var. Ciddi bir imtahan yapılsa % 80 i dökülür. Peki aviation language english ise ve dökümanlarda ingilizce ise, ki öyle, eeee ? hadi bakalım ayıkla pirincin taşını...
  • akparti % 47 yi aşarsa çatlamam patlamam arkadaşım ama sen pişmanlığın alasını duyucaksın ve duymuşundurda bu sabit fikrinden kurtul ! ben hiç pişman olmadım akp ikdidar olunca neden mi ? çünkü türkiyemi vatandaşı yakacak olan oyumu vermedim de ondan hiçte vermiycem bu akp,ye ben aklı başındayım onların çocukları iş adamı oldu yatlar gemiler şirketler kurdu amerikalarda eğitim aldı oraya yerleşti milliyetçi olsa türkiyesinde kalırdı ama tenezzür etmediler vatan topraklarına ! sen ve senin gibi kişiler zam yağmurundan işsizlikten yoksulluktan başka bişey görmediniz buna bende dahilim oda sizin yüzünüzden ! thy, türk telekom,botaş mke,telsim,çukurova ve bankalarımız özelleştirme adı altıyla resmen satıdı yabancılara yeterlimi arkadaş
  • yüzde kırkyediye sığın sen göreceksin 29 martta yüzde kıryediyi
  • aman iyiki soyledin. biz de hemen senin dedigini yapicaz. sen aklini kendine sakla. secim sonuclarini gorunce sinirden catla patla... %47 yetmedi mi???
  • SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU GÜZEL BİR YAKIŞTIRMA YAPTI BUNLARA KARŞI { HARAMİLER } ÇOK ,TA DOĞRU SÖYLEDİ KILIÇDAROĞLU TAYYİP BABALARI VE HARAMİLERİ TÜRKİYEYİ YEDİLER BİTİRDİLER UTANMADAN HALA MEYDANLARA ÇIKIP OY TOPLAMAYA ÇALIŞIYOLAR BUNLAR MÜHİTİNİZE GELDİĞİNDE HİÇ KİMSE GİTMESİN MEYDANLARA HERKES CAMINI PENCERESİNİ KAPATSIN AKPARTİMİ YAMAN VATANDAŞMI YAMAN ÖĞRENSİNLER ADİLER !!!! BUNU YAPMAYAN DA GRUR YOKTUR
  • Arkadaş;Bu kaza gerçekten bu ve yapılan yanlış atamaların bir uzantısıysa ortaya çıkmasın mı diyorsun??Peki o uçakta en yakınını kaybetseydin yine aynı düşüncelerde olacak mıydın?Olsun çlen ölmüş mühim olan çalışan ların ekmek teknesi mi diyecektin.Ve sence bu yönetim hatayı sessiz sakin düzeltip bir daha da hata(!)yapmayacaktı öylemi??Allah aşkına biraz gerçekçi ve vicdanlı ol.Sanırım iş kaygın var.Hepimizin bu konuda kaygıları var.Benim de bir ailem var.Ama hiçbir iş sahip olduğumuz değerleri kaybetmekten daha pahalı değildir.Saygılar...
  • ARKADAŞIM THY YÖNETİMİNİN GİTMESİ İÇİN AKP YÖNETİMİNİN SEÇİMLERİ KAYBETMESİ LAZIM TAHMİN EDİYORUMKİ ZATEN MİLLETİN GIRTLAĞINA KADAR GELDİ ARTIK AKP KAZANAMAZ TÜRKİYEYİ ÇOK KÖTÜ DURUMA SOKTU YOL YAPMAYLA KONUT YAPMAKLA METROBUS KOYMAKLA TÜRKİYENİN EKONOMİSİ DÜZELDİMİ ? HAYIR GERÇİ BU AKP ,NİN BİTİRMİŞ OLDUĞU ÇOĞU PROJE BUNLARDAN ÖNCEKİ YEREL İKDİDARIN { BELEDİYELERİN } YARIDA BIRAKMIŞ OLDUĞU PROJELER EKSİKLERİDE AKP TAMAMLADI MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYUYO BAKIN NELER NE PROJELER GELİŞTİRDİK DİYE GEL BUNLARI KÜLAHIMA ANLAT SEN AKP ! HERKES KOMŞUSUNA AKRABASINA KAFASI BASMIYANLARA ANLATSIN BU AKP,Yİ KOVALIM GİTSİN İÇİMİZDEN ! CANDAN BEY ABDULLAH BEYİN HEMŞEHRİSİ KAYSERİLİ TEMEL DE HARAMİLERİN BAŞI TAYYİB,İN AKRABASIMI HEMŞERİSİMİDİR NEDİR.
  • thy den hortumladıklarınızla yeteri kadar holdingleştiniz zaten. karunu bile geçtiniz. daha ne bekliyorsunuz. yüzsüzlüğün bu kadarına da pes.
  • Bu başkanlığa bağlı Uçuş emniyet müdürlüğünde yaklaşık 1-2 aydır yaşanan sıkıntılar nedir. bu müdürlük uhtesinde çalışanların görevlerinden ayrılma gerekçeleri ne? Sayın genel müdür bu konuda ne gibi önlemler almıştır. FDM analizlerinin de yapıldığı bu müdürlükte tüm işlevler normalmi. THY yönetiminin ele alacağı ve gözden geçireceği konular olabilir.

TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Antalya Milletvekili Tayfun Süner, THY Uçuş Emniyet ve Kalite Güvence Başkanı Ercihan Bayır'ın 29 Temmuz 2008'de emekliye ayrıldığını, yerine aynı gün 'Form-4'' belgesi olmayan Cemal Öksüz'ün atandığını, ancak Öksüz'ün de 3 ay sonra görevine son verilerek yerine Selman Nas'ın getirildiğini söyledi.

Süner, AirportHaber’in ortaya çıkardığı haberi kaynak alarak THY'den emekliye ayrılan Bayır'ın yerine, Form-4 belgesi alamayacak olan Öksüz'ün atanma nedenini sordu.

CHP’li Süner, 'Dünya devleriyle boğuştuğu iddia edilen THY gibi bir şirketin, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün onaylayacağı seviyede başka teknik personeli yok mu?', 'IATA-JAA-EASA-FAA ve Star Alliance'ın bu kurallara uymayan atama isteklerini ve emekli olan birinin isminin hala THY ruhsatında geçmesini öğrenmesi nelere mal olacak?' dedi.

Süner, THY'nin 23 Ekim 2008'de yenilenen işletme ruhsatında, mevcut Kalite Güvence Başkanı'nın yetersizliğinden dolayı, 29 Temmuz 2008 tarihinde emekli olan ve başka bir şirkette görevli olan Ercihan Bayır'ın adının görünmesinin, alınan uçuş işletme ruhsatını geçersiz kılıp kılmayacağını sordu.

Süner son olarak, 'Tekirdağ uçağının Hollanda'da kaza yapması, bunun bir uzantısı mı? sorusunu yöneltti.

SKANDAL MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
Form 4 verilmiş ama , ingilizcesi yok denecek kadar zayıf , kalite md. leride çok.... Lisan konusuna , ciddi bir el atılması gerekir. Pilotlar dahil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Özel şirketlerde, Lisanı olmayan ama, var diyerek FORM 4 verilen , yer işletme müdürleride var. Ciddi bir imtahan yapılsa % 80 i dökülür. Peki aviation language english ise ve dökümanlarda ingilizce ise, ki öyle, eeee ? hadi bakalım ayıkla pirincin taşını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
akparti % 47 yi aşarsa çatlamam patlamam arkadaşım ama sen pişmanlığın alasını duyucaksın ve duymuşundurda bu sabit fikrinden kurtul ! ben hiç pişman olmadım akp ikdidar olunca neden mi ? çünkü türkiyemi vatandaşı yakacak olan oyumu vermedim de ondan hiçte vermiycem bu akp,ye ben aklı başındayım onların çocukları iş adamı oldu yatlar gemiler şirketler kurdu amerikalarda eğitim aldı oraya yerleşti milliyetçi olsa türkiyesinde kalırdı ama tenezzür etmediler vatan topraklarına ! sen ve senin gibi kişiler zam yağmurundan işsizlikten yoksulluktan başka bişey görmediniz buna bende dahilim oda sizin yüzünüzden ! thy, türk telekom,botaş mke,telsim,çukurova ve bankalarımız özelleştirme adı altıyla resmen satıdı yabancılara yeterlimi arkadaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yüzde kırkyediye sığın sen göreceksin 29 martta yüzde kıryediyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aman iyiki soyledin. biz de hemen senin dedigini yapicaz. sen aklini kendine sakla. secim sonuclarini gorunce sinirden catla patla... %47 yetmedi mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU GÜZEL BİR YAKIŞTIRMA YAPTI BUNLARA KARŞI { HARAMİLER } ÇOK ,TA DOĞRU SÖYLEDİ KILIÇDAROĞLU TAYYİP BABALARI VE HARAMİLERİ TÜRKİYEYİ YEDİLER BİTİRDİLER UTANMADAN HALA MEYDANLARA ÇIKIP OY TOPLAMAYA ÇALIŞIYOLAR BUNLAR MÜHİTİNİZE GELDİĞİNDE HİÇ KİMSE GİTMESİN MEYDANLARA HERKES CAMINI PENCERESİNİ KAPATSIN AKPARTİMİ YAMAN VATANDAŞMI YAMAN ÖĞRENSİNLER ADİLER !!!! BUNU YAPMAYAN DA GRUR YOKTUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaş;Bu kaza gerçekten bu ve yapılan yanlış atamaların bir uzantısıysa ortaya çıkmasın mı diyorsun??Peki o uçakta en yakınını kaybetseydin yine aynı düşüncelerde olacak mıydın?Olsun çlen ölmüş mühim olan çalışan ların ekmek teknesi mi diyecektin.Ve sence bu yönetim hatayı sessiz sakin düzeltip bir daha da hata(!)yapmayacaktı öylemi??Allah aşkına biraz gerçekçi ve vicdanlı ol.Sanırım iş kaygın var.Hepimizin bu konuda kaygıları var.Benim de bir ailem var.Ama hiçbir iş sahip olduğumuz değerleri kaybetmekten daha pahalı değildir.Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞIM THY YÖNETİMİNİN GİTMESİ İÇİN AKP YÖNETİMİNİN SEÇİMLERİ KAYBETMESİ LAZIM TAHMİN EDİYORUMKİ ZATEN MİLLETİN GIRTLAĞINA KADAR GELDİ ARTIK AKP KAZANAMAZ TÜRKİYEYİ ÇOK KÖTÜ DURUMA SOKTU YOL YAPMAYLA KONUT YAPMAKLA METROBUS KOYMAKLA TÜRKİYENİN EKONOMİSİ DÜZELDİMİ ? HAYIR GERÇİ BU AKP ,NİN BİTİRMİŞ OLDUĞU ÇOĞU PROJE BUNLARDAN ÖNCEKİ YEREL İKDİDARIN { BELEDİYELERİN } YARIDA BIRAKMIŞ OLDUĞU PROJELER EKSİKLERİDE AKP TAMAMLADI MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYUYO BAKIN NELER NE PROJELER GELİŞTİRDİK DİYE GEL BUNLARI KÜLAHIMA ANLAT SEN AKP ! HERKES KOMŞUSUNA AKRABASINA KAFASI BASMIYANLARA ANLATSIN BU AKP,Yİ KOVALIM GİTSİN İÇİMİZDEN ! CANDAN BEY ABDULLAH BEYİN HEMŞEHRİSİ KAYSERİLİ TEMEL DE HARAMİLERİN BAŞI TAYYİB,İN AKRABASIMI HEMŞERİSİMİDİR NEDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy den hortumladıklarınızla yeteri kadar holdingleştiniz zaten. karunu bile geçtiniz. daha ne bekliyorsunuz. yüzsüzlüğün bu kadarına da pes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu başkanlığa bağlı Uçuş emniyet müdürlüğünde yaklaşık 1-2 aydır yaşanan sıkıntılar nedir. bu müdürlük uhtesinde çalışanların görevlerinden ayrılma gerekçeleri ne? Sayın genel müdür bu konuda ne gibi önlemler almıştır. FDM analizlerinin de yapıldığı bu müdürlükte tüm işlevler normalmi. THY yönetiminin ele alacağı ve gözden geçireceği konular olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000