06 Ocak 2009, Salı 12:14:04

Siz de First Class uçun...

Türk Hava Yolları’nın Boeing 777-300 ER tipi uçaklarıyla hiç para ödemeden First Class uçuş yapabilirsiniz. Peki nasıl mı? Cevabı haberimizde...
  • komik bi haber olmasina ragmen guldurmedi beni amma yorumlar ....harika :)) hepiniz cok yasayin :)
  • bak sen ya 180 kez karsılıklı ucucakmısımda 1 fırst class ucus kazancam vay anam vay
  • AFEDERSINIZ ANLAYAMADIM NEW YORKA 9 KEZ GIDIP GELMEK KACA MAL OLUYOR??
  • Ölme esegim ölme !!! Yani ben simdi oglumun ismini kendi ismimi koysam o da torunumun ismini ayni koysa . Ayni mil karti ile ismimizi her ucusumuzda kayit ettirsek , 2050 yilinda ucariz artik . Saygilarimla .

Türk Hava Yolları filosuna katılan Boeing 777-300 ER tipi uçaklarla başlattığı first class hizmetinden nasıl para ödemeden faydalanılır?

İstanbul-Hong Kong ve Bangkok hattında gidiş-dönüş bilet fiyatı 12 bin 500 TL olan first class hizmetinden sürekli uçan yolcular hiç para ödemeden faydalanabilir. Türk Hava Yolları’nın Miles&Smiles kartlarıyla mil biriktiren yolcular, topladıkları millerle de first class uçma şansı bulabilirler. Örneğin, İstanbul’dan New York’a business class olarak karşılıklı uçan bir yolcu yaklaşık olarak 20 bin mil kazanıyor. Bu hat üzerinde veya benzer uzaklıktaki yerlere 9 kez uçuş yapmak first class biletine hiç para ödemeden almak için yeterli oluyor.

THY’nin Miles&Smiles programı kapsamında first class uçuşlar için yapılan ayarlamalarda Kuzey Amerika ve Uzakdoğu için 180 bin mil gerekirken, Güney Amerika için 220 bin mil, Orta Asya 170 bin mil ve Avrupa’ya ise ( sadece Londra hattında First class uçulacak) 90 bin mil gerekiyor.

Sürekli olarak iç hat uçuşu yapan bir yolcunun ise first class uçabilme fırsatını yakalayabilmesi için, yine business olarak İstanbul çıkışlı, Ankara, İzmir, Bodrum gibi noktalarda 180 kez karşılıklı uçması gerekiyor. Yine iç hatlarda Trabzon, Van, Diyarbakır gibi uçuşlarda ise en az 150 kez karşılıklı olarak uçması, first class biletini almaya yeterli oluyor.

Siz de First Class uçun...

Yorumlar

lolita ~ 15 yıl önce
komik bi haber olmasina ragmen guldurmedi beni amma yorumlar ....harika :)) hepiniz cok yasayin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 15 yıl önce
bak sen ya 180 kez karsılıklı ucucakmısımda 1 fırst class ucus kazancam vay anam vay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIL ~ 15 yıl önce
AFEDERSINIZ ANLAYAMADIM NEW YORKA 9 KEZ GIDIP GELMEK KACA MAL OLUYOR??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B707 ~ 15 yıl önce
Ölme esegim ölme !!! Yani ben simdi oglumun ismini kendi ismimi koysam o da torunumun ismini ayni koysa . Ayni mil karti ile ismimizi her ucusumuzda kayit ettirsek , 2050 yilinda ucariz artik . Saygilarimla .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000