11 Haziran 2013, Salı 10:35:04

SİVİL HAVCILIKTA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Türkiye-Rusya hattında sivil hava taşımacılığında rekabetin yolu açıldı. Yaşanan gelişmeler sonrası iki ülke arasında özellikle sivil havacılık alanında yeni bir dönem başlayacak...
  • göreyim seni pegasus saw-moscow gidiş dönüş 200 dolar. saw - petersburg gidiş dönüş 225 dolar. moscow antalya gidiş dönüş 260 dolar. bu fiyatlara kim çmaz ki pegasusla
  • İkili ilişkilerin iyi olması hem ekonomik hem de turizm olarak ülkemizin faydasına. bunları 15-20 sene önce hayal edemezdi hiç kimse, her Sovyet vatandaşına casus ve düşman gözüyle bakılırdı.. Vesile olanlara, yan gelip yatmayıp çalışanlara binlerce defa tebrik..

Rusya Federal Hava Ulaşım Ajansı Rosaviatsiya, Moskova-İstanbul ve Moskova-Antalya arasında yeni hatların hizmete açılması konusunda Türkiye ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Her iki taraftan belirlenecek yeni havayolu şirketleri, haftada 7 kez sefer düzenleyebilecek. Bilindiği gibi şu anda Aeroflot ve Türk Hava Yolları dışında Moskova-İstanbul ve Moskova-Antalya hatlarında tarifeli sefer yapabilen herhangi bir havayolu şirketi bulunmuyor. Yapılan anlaşmalarla yeni şirketlere de tarifeli uçuş kapısının açıldığı ifade ediliyor.

Anlaşma çerçevesinde Türkiye’ye Mahaçkala, Stavropol, Astrahan, Nalçik ve Nijnekamsk kentlerine tarifeli seferler düzenleme hakkı verildi. Rus yolcu uçaklarının da Nevşehir (Kapadokya), Gaziantep ve Samsun'a Rusya’nın bölgelerinden direkt uçuşlarla yolcu taşımasına izin verdi.

Ayrıca Türkiye, Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerine düzenlenen seferlerde Rusya hava sahasını kullanma iznini aldı.  THY'ye Bişkek, Ulan Batur, Tokyo, Osaka uçuşlarında Transsibirya güzergahını kullanma izni verildi. Bu hat üzerinde yapılan sefer sayısının haftada 21 ile sınırlı olacğı açıklandı.

Yeni düzenlemelerin hayata geçmesiyle Rusya-Türkiye hattında yeni şirketlerin direkt uçuşlara başlamaları, rekabetin artması öngörülüyor.

SİVİL HAVCILIKTA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Yorumlar

szf ~ 11 yıl önce
göreyim seni pegasus saw-moscow gidiş dönüş 200 dolar. saw - petersburg gidiş dönüş 225 dolar. moscow antalya gidiş dönüş 260 dolar. bu fiyatlara kim çmaz ki pegasusla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay ~ 11 yıl önce
Sen istiyor bir duş vereceksin bana 100 dolar aynı yukarıdaki kurduğun cümle buna benziyor..
Güzel Haberler ~ 11 yıl önce
İkili ilişkilerin iyi olması hem ekonomik hem de turizm olarak ülkemizin faydasına. bunları 15-20 sene önce hayal edemezdi hiç kimse, her Sovyet vatandaşına casus ve düşman gözüyle bakılırdı.. Vesile olanlara, yan gelip yatmayıp çalışanlara binlerce defa tebrik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000