24 Temmuz 2009, Cuma 07:47:54

Sivaslılar uçmayı sevdi

Doluluk oranının her geçen gün arttığı Sivas-İstanbul uçak sefer sayısının artırılması için THY Sivas Satış Acentesi THY Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.
  • Sivas Sivassporla beraber Marka olmaya Aday.Sivas'ın yolarına, uçaktan bakayım dağlarına... :)
  • dogrudur sivasa giden ucaklar surekli dolu yeni hatlarin acilmasi ve diger havayolu sirketlerinin de degerlendirmesi gereken bir pazar oldu sivas.

Sivas-İstanbul uçak seferlerinin yanı sıra, Sivas-İzmir seferlerinin de devam ettiğini geçen yıllara nazaran yeni yılla birlikte doluluk oranının arttığını ve bu nedenle yakın zaman içerisinde Sivas-İstanbul uçak sefer sayısının artırılması için talepte bulunduklarını dile getiren THY Satış Acentesi Sorumlusu Ziya Sayıcı "Sivaslı toplu taşımada karayolu veya demiryolu yerine uçağı tercih ediyor. Geçen yıllara nazaran uçaklarda doluluk oranı bu yılda önemli oranda arttı. Günlük olarak ortalama 130–150 yolcu taşımaktayız. Sivaslının bu talebi karşısında yakın zaman içerisinde Sivas-İstanbul sefer sayısının artırılacağına inanıyoruz. Artışla ilgili olarak THY yetkilileri ile görüşmelerimiz devam etmektedir" dedi.

ULUSLARARASI HEYECANI

THY Sivas Acentesi Sorumlusu Ziya Sayıcı, gelecek yıl içerisinde yeni hizmet binasının devreye girmesi ve  hava alanının uluslar arası boyuta ulaşmasıyla birlikte Sivas’ın uçuş sahasının uçaklarla  donanacağını ve İstanbul’un yanı sıra, İzmir,Antalya’ya ve Ankara’ya da uçak seferlerinin başlayacağını  söyledi.

Sayıcı, uçak seferlerindeki artışla ilgili olarak Sivas halkına teşekkür ettiklerini de dile getirerek “ Sivaslının her zaman uçağına sahip çıkmasını bekliyoruz “ dedi. (Yeni Ülke)

Sivaslılar uçmayı sevdi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sivas Sivassporla beraber Marka olmaya Aday.Sivas'ın yolarına, uçaktan bakayım dağlarına... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dogrudur sivasa giden ucaklar surekli dolu yeni hatlarin acilmasi ve diger havayolu sirketlerinin de degerlendirmesi gereken bir pazar oldu sivas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000