18 Mayıs 2011, Çarşamba 12:45:42

SİVAS SEFERLERİ UÇUŞA GEÇTİ!

Şampiyonu belirleyecek olan Sivasspor-Fenerbahçe maçı nedeniyle Sivas uçuşları dolup taştı...
  • Yazdığınız yorumu kendiniz okudunuz mu? Ben Sivaslıyım ama ne üslubunuzu ne de Tokatlılara gösterdiğiniz saygısızlığınız kabul edilebilir değildir. Şimdi Sivaslılar'a Erkileti kullanıyor diye yurt dışından bizim havaalanımızda mı kulübe oldu. Ayrıca 2 milyon yazmışsınız 3 milyon kapasitemiz. Bence başka şehirleri küçümsemenizin kimseye faydası yok. Tokat'tan da direk İstanbul olabiliyorsa olsun. Olamıyorsa da o havaalanı Sivaslıların tapulu malı değil devletin malı isteyen herkes kullanabilir. En sinir olduğum husus şehrimin küçümsenmesidir, bunun olmaması içinde hemşehrilerimin küçümsememeyi öğrenmesi gerekir.
  • REKABET AYNI SINIFTA OLUR BİRİSİ MAHALLİ HAVAALANI BİRİSİ ULUSLARARASI BİRİSİ GECEKONDU BİRİSİ REZİDANS BİRİSİ 50000 KAPASİTELİ BİRİSİ 2 000 000 KAPASİTELİ TOKATLILAR BİLE SİVASI KULLANIYOR LÜTFEN KIYASLAMAYIN YAKINDA ANKARA İZMİR ANTALYA DÜSELDORF AMSTERDAM BAŞLIYOR TOKATLILAR SEVE SEVE GELECEK NASIL OLSA
  • Sayın Tokat'lı Kardeşimi şimdi çok daha fazla üzeceksiniz değerli Sivas'lı kardeşlerim biriniz 25 Uçak Biriniz 32 uçak demişsiniz, bu Tokat Saw iptali sonrası Tokatlı kardeşime büyük üzüntü...:) Tatlı tatlı Tokat Sivas rekabet atışması hoşuma gittiğinden dolayı yazdım umarım kimse alınmaz Saygılarımla
  • saat başı uçak koymuş yeşilköyden tk.hepsi full.aşk budur işte.aşk namaza benzer,niyet ettinmi sağa sola bakmayacaksın.. iyide sivasta yeterli olacakmı park pozisyonları..
  • pazar günü 32 uçak var muhtemelen artacak
  • son zamanlarda sivas seferlerinde zaten artış var.istanbulda günde 4 sefer ankara dan haftada 4 sefer var.sky aır saw dan sivas seferlerine başlıcak.
  • hafta sonu toplamda charter larla bereber 25 civarında uçak gelecek
Sivas'a uçuş düzenleyen THY, Pegasus ve Anadolujet'in haftasonu seferlerinde yer kalmadı. Fenerbahçe taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maç nedeniyle Sivas'a olan uçuşlar adeta tavan yaptı.

Fenerbahçe taraftarlarının, takımlarının şampiyon olması halinde kutlayı yerinde yaşabilmek için haftasonun Sivas'ta geçirmek istemesi havayolu şirketlerine yaradı. Sivas'a uçak seferi düzenleyen THY, Anadolujet ve Pegasus havayollarının haftasonu uçaklarında yer kalmadı. Sivas'a gitmek isteyen taraftarlara yer kalmadığı bilgisini veren şirketlerin ek sefer düzenlemesi bekleniyor.

Uçaklarda yer bulamayan taraftarların bir araya gelerek uçak kiralaması bekleniyor.
SİVAS SEFERLERİ UÇUŞA GEÇTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yazdığınız yorumu kendiniz okudunuz mu? Ben Sivaslıyım ama ne üslubunuzu ne de Tokatlılara gösterdiğiniz saygısızlığınız kabul edilebilir değildir. Şimdi Sivaslılar'a Erkileti kullanıyor diye yurt dışından bizim havaalanımızda mı kulübe oldu. Ayrıca 2 milyon yazmışsınız 3 milyon kapasitemiz. Bence başka şehirleri küçümsemenizin kimseye faydası yok. Tokat'tan da direk İstanbul olabiliyorsa olsun. Olamıyorsa da o havaalanı Sivaslıların tapulu malı değil devletin malı isteyen herkes kullanabilir. En sinir olduğum husus şehrimin küçümsenmesidir, bunun olmaması içinde hemşehrilerimin küçümsememeyi öğrenmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
REKABET AYNI SINIFTA OLUR BİRİSİ MAHALLİ HAVAALANI BİRİSİ ULUSLARARASI BİRİSİ GECEKONDU BİRİSİ REZİDANS BİRİSİ 50000 KAPASİTELİ BİRİSİ 2 000 000 KAPASİTELİ TOKATLILAR BİLE SİVASI KULLANIYOR LÜTFEN KIYASLAMAYIN YAKINDA ANKARA İZMİR ANTALYA DÜSELDORF AMSTERDAM BAŞLIYOR TOKATLILAR SEVE SEVE GELECEK NASIL OLSA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Tokat'lı Kardeşimi şimdi çok daha fazla üzeceksiniz değerli Sivas'lı kardeşlerim biriniz 25 Uçak Biriniz 32 uçak demişsiniz, bu Tokat Saw iptali sonrası Tokatlı kardeşime büyük üzüntü...:) Tatlı tatlı Tokat Sivas rekabet atışması hoşuma gittiğinden dolayı yazdım umarım kimse alınmaz Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saat başı uçak koymuş yeşilköyden tk.hepsi full.aşk budur işte.aşk namaza benzer,niyet ettinmi sağa sola bakmayacaksın.. iyide sivasta yeterli olacakmı park pozisyonları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pazar günü 32 uçak var muhtemelen artacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
son zamanlarda sivas seferlerinde zaten artış var.istanbulda günde 4 sefer ankara dan haftada 4 sefer var.sky aır saw dan sivas seferlerine başlıcak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hafta sonu toplamda charter larla bereber 25 civarında uçak gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000