26 Ağustos 2009, Çarşamba 08:00:15

Şirketler GSM operatörlerini örnek alıyor!

Havayolları rekabette GSM sektörünü örnek aldı. GSM'de büyük ilgi gören "Her yöne sınırsız" tarifelerinin benzerini havayolu şirketleri de "her yöne sınırsız uçuş" olarak uyarladı...
  • yıllardır bu tür kampanyalar yapıyorlar ama bi tanesi bana nasip olmadı neden acep?
  • uçuş maliyeti hakkında bilgisi olan varsa burada yazabilir mi lütfen. geçenlerde Eftal kaptan bir yazısında, 1saatlik uçuşun şu kadar maliyeti var demişti. hadi çok ucuz biletleri geçtik, THY nin rakamları bile çok ucuz görünüyor uçuş maliyetlerine göre.
  • BUNLARIN HEPSİ HİKAYE.GİDİN BAKIN BAKAYIM Bİ TANE O FİYATLARDAN YER VARMI.BAŞLAYAN FİYATLARLA DİYOLAR KURTULUYOLAR.NEDENSE HİÇ BAŞLADIĞI RAKAMA RAS GELMEDİK.ASLINDA BU ESNEK FİYAT UYGULAMASI UZAKDOĞU VE AVRUPA GİBİ DÜRÜST ÜLKELERE YAKIŞIR.FIRSATÇILARIN BOL OLDUĞU ÜLKEMİZDE VATANDAŞ İÇİN PEK İYİ OLMUYOR.
  • eminim ki İzmir'e çok çok uzaklardan bakıyorsunuz,çekemiyorsunuz. Komik olan kim acaba...
  • Ne siyasisi.o zaman başkenti izmir yapalım olay kapansın.Yaptığın yorum kendin kadar komik..
  • Turkiye'nin 3. büyük şehrinden bahsettigimizi bilmiyorsunuz sanırım. Oldugunuz yerden İzmiir farklı görünüyor sanırım. İzmire gelene kadar zarar edilen bir dolu hat var. Buradaki mesele siyasi!
  • İzmir kazandırmadığı ortada.AnadoluJet e bırakması daha iyi.Neresi iş yapıyorsa oraya yatırım !
  • THY İzmir'i Anadolujet'e mahkum etmişken hangar mı açıcak? bu yönetimi komple göndermek gerek...
  • keske izmire acılsaydı da istihdam olsaydı

Türk Hava Yolları (THY), "Her yöne her şey dahil 79 TL" kampayasının startını verirken, Pegasus Havayolları 25 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul-Antalya, İstanbul-Bodrum, İstanbul-Dalaman, İstanbul-İzmir, Ankara-Bodrum ve Ankara-İzmir biletleri 49,99 TL'den satışa sundu. Onur Air Ramazan ayı boyunca 5 bin bileti internet sitesinden her şey dahil 39 TL'den satışa sunarken, AtlasJet ilk 79 koltuk 79 TL kampanyası başlattı. Ekonomik krizin etkilerinin hafifletilmesi ve Ramazan ayındaki yolcu kaybının önüne geçmek için sektördeki kampanyaların hızlandığını belirten Onur Air Genel Müdürü Şehabettin Bolukçu, "Kampanyaya geçen hafta başladık. İlk hafta 5 bin bilet sattık. Şimdi yeni kampanyaların startını vereceğiz. Onur Air olarak hedefimiz Ramazan boyunca 160 bin yolcu taşımak" dedi. 
 
THY'de her yöne sınırsız başlattı

THY'nin her yöne, her şey dahil 79 TL kampanyası GSM operatörlerinin her yöne sınırsız tarifelerine benzemesi açısından ilgi çekiyor. Türk Hava Yolları (THY), Ramazan kampanyası kapsamında, 21 Ağustostan itibaren yapılan bilet satışlarında, iç hat uçuşlarında tüm vergi ve harçlar dahil tek yönde 79 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat etme imkanı sunuyor. Hopa ve Ercan havaalanları haricinde tüm iç hat uçuşlarında uygulanacak kampanyadan, 17 Eylül'e kadar faydalanılabilecek. THY'nin internet sitesi "www.thy.com" aracılığıyla yapılacak bilet alımlarında da ayrıca promosyon uygulanacak ve tüm vergilerle harçlar dahil tek yönde 74 TL'den başlayan fiyatlarla bilet alınabilecek.
 
Aileler bir arada olsun


THY'nin düşük maliyetli havayolu olan Anadolujet'de Ramazan ayına yönelik "Uçmayan kalmasın, tüm aileler bir arada olsun" adıyla başlattığı kampanyada, 25 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında uçmak isteyenler, uçuş tarihinden 9 gün öncesine kadar her şey dahil 59 TL'den bilet alabilecek. Anadolujet'in, Türkiye'nin 26 noktasına gerçekleştirdiği tüm uçuşlarda geçerli olacak kampanyada, 12 yaş altı tüm çocuklar da aynı tarihlerde sadece vergileri ödeyerek uçabilecek. Ayrıca, 25 Ağustos 11-15 Eylül arasında tüm uçuşlarda 24 saat içerisinde Ankara üzerinden gerçekleştirilecek aktarmalı ikinci uçuşların bilet fiyatı da 25 TL olacak. 
 
Pegasus 49.99 TL'ye kadar indi

Pegasus Havayolları'nın Ramazan ayı kampanyasında da 25 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul-Antalya, İstanbul-Bodrum, İstanbul-Dalaman, İstanbul-İzmir, Ankara-Bodrum ve Ankara-İzmir biletleri 49,99 TL'den satışa sunuldu. Onur Havayolları ise Ramazan ayı boyunca 5 bin bileti internet sitesinden her şey dahil 39 TL'den satışa sunacak.Kampanya dahilinde, 24 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında tüm iç hat uçuş noktalarında kullanılabilecek toplam 5 bin bilet, her şey dahil 39 TL'den satılacak. Kampanya biletleri, Onur Air'in "www.onurair.com.tr" internet sitesinden alınabilecek. Atlas Jet'de 1-17 Eylül tarihleri arasında tüm Atlasjet uçuşlarında ilk 79 koltuğu her şey dahil 79 liraya satacak.

Haber50

Şirketler GSM operatörlerini örnek alıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
yıllardır bu tür kampanyalar yapıyorlar ama bi tanesi bana nasip olmadı neden acep?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçuş maliyeti hakkında bilgisi olan varsa burada yazabilir mi lütfen. geçenlerde Eftal kaptan bir yazısında, 1saatlik uçuşun şu kadar maliyeti var demişti. hadi çok ucuz biletleri geçtik, THY nin rakamları bile çok ucuz görünüyor uçuş maliyetlerine göre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BUNLARIN HEPSİ HİKAYE.GİDİN BAKIN BAKAYIM Bİ TANE O FİYATLARDAN YER VARMI.BAŞLAYAN FİYATLARLA DİYOLAR KURTULUYOLAR.NEDENSE HİÇ BAŞLADIĞI RAKAMA RAS GELMEDİK.ASLINDA BU ESNEK FİYAT UYGULAMASI UZAKDOĞU VE AVRUPA GİBİ DÜRÜST ÜLKELERE YAKIŞIR.FIRSATÇILARIN BOL OLDUĞU ÜLKEMİZDE VATANDAŞ İÇİN PEK İYİ OLMUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eminim ki İzmir'e çok çok uzaklardan bakıyorsunuz,çekemiyorsunuz. Komik olan kim acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne siyasisi.o zaman başkenti izmir yapalım olay kapansın.Yaptığın yorum kendin kadar komik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Turkiye'nin 3. büyük şehrinden bahsettigimizi bilmiyorsunuz sanırım. Oldugunuz yerden İzmiir farklı görünüyor sanırım. İzmire gelene kadar zarar edilen bir dolu hat var. Buradaki mesele siyasi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İzmir kazandırmadığı ortada.AnadoluJet e bırakması daha iyi.Neresi iş yapıyorsa oraya yatırım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY İzmir'i Anadolujet'e mahkum etmişken hangar mı açıcak? bu yönetimi komple göndermek gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
keske izmire acılsaydı da istihdam olsaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000