27 Mayıs 2010, Perşembe 09:04:56

SIRADA SOÇİ-TRABZON UÇUŞU VAR

Türk Hava Yolları, Almanya'dan sonra en çok sefer düzenlediği ülke olan Rusya Federasyonu'ndaki yedinci noktaya seferlere başladı. İlk Soçi uçuşuna katılan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, sırada Soçi-Trabzon uçuşları olduğunu söyledi.
  • BORA JET UCSUN TRABZONDAN SOCIYE EN MANTIKLISI O HATTA KRASNODARA BILE UCABILIR
  • anakara soçi başlatsanız diğer illerdende bağlantı alsa daha iyi olmazmı
  • 158.4 mil için koskoca jetleri uçuracaksınız. Ne zaman aklınız başınıza gelecek? Embraer vb. bölgesel jetleri düşünseniz artık!
  • Hatay-Cidde ve Riyad seferleri bölge halkını çok rahatlatır..Fırsatı değerlendirin sevgili Anadolu Jet yetkilileri..

Aynı zamanda dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova'nın da memleketi olarak bilinen Soçi'ye ilk sefere aralarında gazetecilerin de bulunduğu kalabalık bir heyetle gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, Soçi Havalimanı'nda geleneksel olarak ekmek ve tuz ikram edilerek karşılandı.

2014 Kış Olimpiyatları'na hazırlanan kentin bir ay sonra açılacak olan yeni Uluslararası terminalinde bir konuşma yapan Topçu, Türk Hava Yolları ile Rusya arasında var olan ikili ilişkilerin gelişmesinden mutluluk duyduğunu belirterek Soçi hattının bu gelişen ilişkilere önemli katkı yapacağını söyledi. Soçi hattı ile dünyada 121'nci noktaya sefer yapmaya başladıklarını belirten Hamdi Topçu, "Vizenin kalkmasıyla iki ülke arasındaki yolcu trafiği daha da artacak. Soçi'yi İstanbul üzerinden dünyanın 153 noktasına bağlayacağız. Aynı zamanda Türkiye'den buraya büyük bir talep patlaması yaşanacağını düşünüyoruz" dedi.

75 yıl önce adını aldığı dedesi Hamdi Topçu'nun Soçi'de fırın işlettiğini söyleyen Topçu, " Ben Rize'liyim. Soçi'yi dedemin anlattıklarından biliyorum. Bunun yanı sıra burada yaptığımız araştırmalara göre ciddi bir yolcu potansiyeli olduğunu düşünüyoruz. Seferlerimizle Soçi'yi sadece Türkiye'ye değil, dünyaya bağlayacağız. Dedemin fırın açtığı ve işlettiği yere 75 yıl sonra uçakla dönmek ayrı bir mutluluk" diye konuştu.

SIRADA SOÇİ-TRABZON SEFERLERİ VAR

Rus gazetecilerin yoğun sorularıyla karşılaşan Hamdi Topçu, Soçi'den Antalya seferlerinin ne zaman başlayacağı ile ilgili soru üzerine, "Soçi'den İstanbul'a zor izin aldık. Uçmak isteriz elbette, ama ilk önce Soçi-Trabzon seferlerini başlatmayı düşünüyoruz. Ondan sonra sıra Antalya'ya gelebilir tabi" dedi.

ÖMÜR BOYU BEDAVA BİLET VERECEK MİSİNİZ?

Bir Rus kadın gazetecinin THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya sorduğu, "Acaba THY uçağında doğum yaparsam bebeğe ömür boyu bedava bilet verecek misiniz ?" şeklindeki sorusu gülüşmelere yol açtı. Topçu, bu soru üzerine gülerek, "Eğer böyle bir şey olursa bunu düşünürüz" diye cevapladı.

Haftada Salı, Perşembe ve Pazar günleri düzenlenecek olan THY'nin İstanbul-Soçi seferlerinin bilet fiyatları 31 Ağustos tarihine kadar vergi ve harçlar hariç gidiş- dönüş olmak üzere 99 Euro'dan satılacak. Topçu, ilerleyen aylarda çok fazla olmamak kaydıyla belli bir fiyat artışının olabileceğini sözlerine ekledi.

(Yeni Şafak)

SIRADA SOÇİ-TRABZON UÇUŞU VAR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
BORA JET UCSUN TRABZONDAN SOCIYE EN MANTIKLISI O HATTA KRASNODARA BILE UCABILIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anakara soçi başlatsanız diğer illerdende bağlantı alsa daha iyi olmazmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
158.4 mil için koskoca jetleri uçuracaksınız. Ne zaman aklınız başınıza gelecek? Embraer vb. bölgesel jetleri düşünseniz artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hatay-Cidde ve Riyad seferleri bölge halkını çok rahatlatır..Fırsatı değerlendirin sevgili Anadolu Jet yetkilileri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000