09 Temmuz 2008, Çarşamba 14:10:19

Sinop uçuşları yeniden başlıyor

Yeterli yolcu potansiyeli bulunmaması nedeniyle 2002 yılında uçuşlara kapatılan Sinop Havaalanı, 14 Temmuz'dan itibaren iç hat tarifeli seferlere yeniden açılacak.
  • gerçekten çok mutlu olduk.umarım halkımız bundan fazlasıyla yararlanır.
  • süüüüüüpeeeeer çok sevindim sonunda oldu çok bekledik umarım tüm halkımız havameydanımıza sahip çıkarda bir daha kapanmak zorunda kalmaz sinoplu iş adamlarımızın ve yerel yönetimlerin yardımlarınızı bekliyoruz hep birlikte sinop umuzu ayağa kaldıralım
  • Zonguldak'a kimse ucmak istemiyor. Tepe traslamasida durmus. Kapatsinlar bari o alani.... Yazik!! Sinop'a hayirli olsun derim.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları, İstanbul-Sinop hattında Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın üç günü karşılıklı sefer gerçekleştirecek.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan uçuşlar, Pazartesi ve Çarşamba günleri İstanbul'dan 6.50 kalkış, Sinop'a 8.15 varış ve Sinop'tan 9.00 kalkış, İstanbul'a 10.30 varış şeklinde düzenlenecek. Cumartesi günü düzenlenecek seferler ise; İstanbul'dan 15.45'te kalkış, Sinop'a 17.10'da varış ve Sinop'tan 17.55'te kalkış, İstanbul'a 19.25'te varış şeklinde gerçekleştirilecek.

Uşak, Çaycuma, Balıkesir, Sivas ve Tokat Havaalanlarının ardından Sinop Havaalanın da sivil uçak trafiğine açılması ile 2002 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kapatılan havaalanlarının tümü hizmete tekrar açıldı.

Sinop uçuşları yeniden başlıyor

Yorumlar

burak ~ 16 yıl önce
gerçekten çok mutlu olduk.umarım halkımız bundan fazlasıyla yararlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökars ~ 16 yıl önce
süüüüüüpeeeeer çok sevindim sonunda oldu çok bekledik umarım tüm halkımız havameydanımıza sahip çıkarda bir daha kapanmak zorunda kalmaz sinoplu iş adamlarımızın ve yerel yönetimlerin yardımlarınızı bekliyoruz hep birlikte sinop umuzu ayağa kaldıralım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Zonguldak'a kimse ucmak istemiyor. Tepe traslamasida durmus. Kapatsinlar bari o alani.... Yazik!! Sinop'a hayirli olsun derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000