15 Şubat 2009, Pazar 07:57:01

Sinop Hava alanı otoparkında çalışma başlatıldı

Sinop Hava alanında bulunan Otopark ' ta iyileştirme çalışmaları başlatılarak , buranın araçların park etmesine elverişle bir duruma getiriliyor .
  • Thy sinop için büyük bir iyilik yapmıştır. sinop'un çoğunluğu gurbetçidir.Yaz döneminde bu hat full doluluk oranını yakalamaktadır.öyleki bazen 2 hafta uçuşlarda yer bulunamıyor.kışında ucuz fiyat politikasıyla uçakta yeterli doluluk sağlanabilir.

2008 Temmuz ayında uçuşlara açılan Sinop Havaalanın yeterli bir bekleme salonunun olmaması ve otoparkının da staplize toprak üzerinde bulunması nedeniyle Sinop halkı ve buraya gelen yolcular tarafından eleştiriliyordu .

Sinop Havaalanından geçtiğimiz yaz mevsiminde haftada 4 , bu kış döneminde de haftada 3 sefer yapan Türk Hava Yolları uçaklarının yolcu kapasitesinin uygun olduğunu belirten yetkililer , önümüzdeki Turizm döneminde seferlerin her gün yapılabileceğini söylediler .

Geçtiğimiz günlerde Sinop Havaalanının otoparkının betonlanması için bir dizi çalışmalar başlatıldı . Dozer ve silindirle başlatılan çalışmanın kısa zamanda tamamlanacağı belirtildi .

 

Sinop Hava alanı otoparkında çalışma başlatıldı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Thy sinop için büyük bir iyilik yapmıştır. sinop'un çoğunluğu gurbetçidir.Yaz döneminde bu hat full doluluk oranını yakalamaktadır.öyleki bazen 2 hafta uçuşlarda yer bulunamıyor.kışında ucuz fiyat politikasıyla uçakta yeterli doluluk sağlanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000