01 Mart 2014, Cumartesi 20:52:17

SİMFEROPOL UÇUŞLARI NORMALE DÖNDÜ

Son günlerde Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde meydana gelen iç karışıklar sonrasında Rusya'nın Kırım'daki havalimanlarına el koymasıyla Türk havayolu şirketleri uçuşlarını iptal etmişti. Havalimanlarındaki karışıklığın normale dönmesi sonrası uçuşlar yeniden başladı...
  • Bir ülkede güvenlik kaosu var ve Thy oraya neden uçmuyor diyorsunuz. Çok boşsunuz çok. Cahil insanlar!!!
  • thy den alırsan mağdur olursun cemaat bileti atlasjet ten al adam gibi hizmet veren vatan bileti.
  • Yoruma bak çay demle.. THY olmasa ne yapacaksınız çok merak edıyorum. Dünyada milli değerlerine sahip çıkmayan tek milletiz herhalde.
  • rusya parlamentosu puten'e ukraynaya asker gonderme yetkisi verdi bugun, yani resmen kendi kanunlarina dayanarak ukraynayi isgal edebilirler.umarim oradaki Turk insanlari, sirketleri ve ucaklari zarar gormezler.
  • thy 2 marttaki kırım ucaklarını iptal etti. atlasjet ucuyor. thy ucagi iptal ediyor, oooohhh ne kolay demi.. isler iyiken artislik yap. biraz sikinti varsa hemen yan cevir. ayıp degilmi atlas ucuyor, thy iptal.. bu kadar millet ne yapacak, bari bizi atlasjete devredin biletimi.. keske atlastan alsaydım bileti
  • artık magdur degilim obaaa:D

Ukrayna'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Simferopol'deki havalimanına Rusya'nın el koyması nedeniyle dün Atlasjet Havayolları ve Türk Hava Yolları, seferlerini iptal ettiğini duyurmuştu.

Son gelen bilgilere göre, havayolu şirketlerine Simferopol hava sahası ile ilgili resmi bildirim ulaştı.

Buna göre yarından itibaren Türk havayolu şirketleri, Simferopol tarifeli seferlerini normal bir şekilde gerçekleştirebilecek.

SİMFEROPOL UÇUŞLARI NORMALE DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir ülkede güvenlik kaosu var ve Thy oraya neden uçmuyor diyorsunuz. Çok boşsunuz çok. Cahil insanlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
icyhot ~ 10 yıl önce
Şu anda şehirde hiçbir taşkınlık, gürültü patırtı yok. Yarın ne olacağı bilinmez tabi ki. Yalnız diğer tüm yabancı hava yolu şirketleri hava sahası açıldığından itibaren(dün akşam 19:00-20:00 suları) uçuşlarına devam ederken sabah saatlerinde gerçekleşmesi gereken uçuşu hava sahası kapalı olduğunu ileri sürerek iptal eden THY' nin yaptığını, sizin gibi bilmeden düşünmeden sadece kendi kafasına göre yorumlar yapıp destekleyenler asıl cahiller.Benim ailem orada yaşıyor ve ben de orada yaşayan çalışan biriyim. Hava sahası açık iken, yani uçuşlar serbest iken isteyen hür iradesi ile istediği yere gider, uçar ve bunu yargılamak kimsenin haddine değildir. Siz de çıkmışsınız yok boşsunuz yok cahilsiniz, asıl boş olan sizler gibiler, cahil cühelalar sizi...
thy magdur özel ~ 10 yıl önce
thy den alırsan mağdur olursun cemaat bileti atlasjet ten al adam gibi hizmet veren vatan bileti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yoruma bak çay demle.. THY olmasa ne yapacaksınız çok merak edıyorum. Dünyada milli değerlerine sahip çıkmayan tek milletiz herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rusya ~ 10 yıl önce
rusya parlamentosu puten'e ukraynaya asker gonderme yetkisi verdi bugun, yani resmen kendi kanunlarina dayanarak ukraynayi isgal edebilirler.umarim oradaki Turk insanlari, sirketleri ve ucaklari zarar gormezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo atlasjet ~ 10 yıl önce
thy 2 marttaki kırım ucaklarını iptal etti. atlasjet ucuyor. thy ucagi iptal ediyor, oooohhh ne kolay demi.. isler iyiken artislik yap. biraz sikinti varsa hemen yan cevir. ayıp degilmi atlas ucuyor, thy iptal.. bu kadar millet ne yapacak, bari bizi atlasjete devredin biletimi.. keske atlastan alsaydım bileti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işbilir thy ~ 10 yıl önce
thy nin başarlı yöneticilerini alkışlayalım o zaman.. rabbim hepsini müdür başkan olsun diye yaratmış...
magdur ~ 10 yıl önce
artık magdur degilim obaaa:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000