28 Şubat 2014, Cuma 09:42:09

SİMFEROPOL HAVALİMANI İŞGAL EDİLDİ!

Ukrayna'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Simferopol'deki havalimanı işgal edildi.
  • Tam Rusların aradığı ortam , kendi siyasi çekişmelerine düşmüş Ukranya , tüm dünyada hiç bir işe yaramayan BM ve NATO. Yerel parlamentoda Rusya'ya katılım kararı alınıyor, Ukranya parlamentosu reaksiyon bile gösteremiyor. Bağımsız Ukranya devletinin havasahasında Rusya helikopterleri cirit atıyor, havalimanında şekil ve aksiyon olarak Rus militanları kontrolu almış, yerel parlamentosunda Rusya bayrakları asılmış. KIRIM İŞGAL EDİLMEKTEDİR . Kırımda 6 000 000 civarında Kırım - Türk ( TATAR ) soydaşımız, ( akaylarımız, apakaylarımız, balalarımız ) var . 1917 - 1991 yılları arasında yurtsuzluğa kadar itilmiş, işkenceler edilmiş, dünyanın dört bucağına dağılmış tatar halkımızın çilesi daha dolmamış . Allah yardımcıları olsun bu mezalimi yaşayanlara, yazıklar olsun bir ses dahi veremeyen Türkiye 'ye , lanetler olsun bu zalimliği yıllardır uygulayan Rusya'ya.
  • Bir havaalanina silahli kim olduklari bilinmeyen insanlar baskin yapiyor ve uxuslar devam ediye nerede emniyett
  • Selam olsun tüm dostlara , Türk diyarı Kırımdan...Kırımda son durum; Hiç bir şey yok , ortalık güllük gülistanlık , İnsanlar normal hayatlarına devam ediyorlar ,sadece 200-300 rus pankart açmış meydanda Kievde olanları protesto ediyorlar...Burada bizim tek derdimiz Bağımsızlığımızı tekrar kazanmak , Bizler Türk Doğduk Burada Türk Öleceğiz ...Ana devlet Türkiyeden acil siyasi destek bekliyoruz...Araplara , Kürtlere yaptığınız yardımın binde birini buraya yapsaydınız şu an bağımsızlığımızı tekrardan kazanırdık...Burada tek suçumuz bizim Türk Ve Müslüman olmak ...Burası geçmişten beri Türk toprağı idi gelecektede Türk toprağı kalacak...Bu arada Kırım havalimanı açık ,problem yok .Atlasın uçağı neden geri döndü ona bi anlam veremedik , içinde balalarımız vardı Atlas Jetin uçağının ...Allah tan THY var akşama THY ile gelirler artık...Hayırlı günler , Camanbay ( Güzelbahçe )
  • Eğer birşey olursa ,yönetim sorumlu olacak ve macera başlamadan bitecek!olan olduğu ile kalacak!
  • thy başta türk şirketleri hal böyleyken neden uçuyorlar oraya anlamak güç !!! allah korusun bir facia olsa sorumlusu kim olacak ??? tonton mu yoksa devamlı gülen arkadaş mı ???
  • Kimse arka bahçesinde olanlara yada olacak olanlara kayıtsız kalmıyor..

Ukrayna'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Akmescit'teki (Simferopol) havaalanı, üzerlerinde askeri üniforma olan silahlı kişiler tarafından işgal edildi.

İnterfax-Ukrayna haber ajansı, saldırı silahları taşıyan yaklaşık 50 kişinin sabah erken saatlerde plakası olmayan üç askeri kamyonla Akmescit Havaalanı'na geldiğini duyurdu.

Görgü tanıkları, silahlı kişilerin dün parlamento ve başbakanlık binalarını işgal edenlerinkine benzer üniformalar giydiğini söyledi. Silahlı kişilerin, havaalanının önce iç hatlar terminalini, sonra da dış hatlar terminalini kuşattığı belirtildi.

Kırım'daki bir askeri havaalanının da silahlı kişiler tarafından işgal edildiği ileri sürüldü.

Rütbe ve armaları olmayan üniformalar giyen silahlı kişilerin kim olduğu henüz bilinmiyor.

TÜRK ŞİRKETLERİ DE UÇUŞ YAPIYOR

İşgal edilen Simferopol Havalimanı'na Türk Hava Yolları ile Atlasjet de uçuş düzenliyor. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın havalimanı kapanmadığı sürece uçuşların dev edeceği ancak uçuş öncesi ekiplerle son bir değerlendirme yapılıp kesin kararın verileceği öğrenildi.

SİMFEROPOL HAVALİMANI İŞGAL EDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

BİLEN ~ 10 yıl önce
Tam Rusların aradığı ortam , kendi siyasi çekişmelerine düşmüş Ukranya , tüm dünyada hiç bir işe yaramayan BM ve NATO. Yerel parlamentoda Rusya'ya katılım kararı alınıyor, Ukranya parlamentosu reaksiyon bile gösteremiyor. Bağımsız Ukranya devletinin havasahasında Rusya helikopterleri cirit atıyor, havalimanında şekil ve aksiyon olarak Rus militanları kontrolu almış, yerel parlamentosunda Rusya bayrakları asılmış. KIRIM İŞGAL EDİLMEKTEDİR . Kırımda 6 000 000 civarında Kırım - Türk ( TATAR ) soydaşımız, ( akaylarımız, apakaylarımız, balalarımız ) var . 1917 - 1991 yılları arasında yurtsuzluğa kadar itilmiş, işkenceler edilmiş, dünyanın dört bucağına dağılmış tatar halkımızın çilesi daha dolmamış . Allah yardımcıları olsun bu mezalimi yaşayanlara, yazıklar olsun bir ses dahi veremeyen Türkiye 'ye , lanetler olsun bu zalimliği yıllardır uygulayan Rusya'ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir havaalanina silahli kim olduklari bilinmeyen insanlar baskin yapiyor ve uxuslar devam ediye nerede emniyett

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ana vatan Kırım ~ 10 yıl önce
Selam olsun tüm dostlara , Türk diyarı Kırımdan...Kırımda son durum; Hiç bir şey yok , ortalık güllük gülistanlık , İnsanlar normal hayatlarına devam ediyorlar ,sadece 200-300 rus pankart açmış meydanda Kievde olanları protesto ediyorlar...Burada bizim tek derdimiz Bağımsızlığımızı tekrar kazanmak , Bizler Türk Doğduk Burada Türk Öleceğiz ...Ana devlet Türkiyeden acil siyasi destek bekliyoruz...Araplara , Kürtlere yaptığınız yardımın binde birini buraya yapsaydınız şu an bağımsızlığımızı tekrardan kazanırdık...Burada tek suçumuz bizim Türk Ve Müslüman olmak ...Burası geçmişten beri Türk toprağı idi gelecektede Türk toprağı kalacak...Bu arada Kırım havalimanı açık ,problem yok .Atlasın uçağı neden geri döndü ona bi anlam veremedik , içinde balalarımız vardı Atlas Jetin uçağının ...Allah tan THY var akşama THY ile gelirler artık...Hayırlı günler , Camanbay ( Güzelbahçe )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim 'e cevap ~ 10 yıl önce
Eğer birşey olursa ,yönetim sorumlu olacak ve macera başlamadan bitecek!olan olduğu ile kalacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim ? ~ 10 yıl önce
thy başta türk şirketleri hal böyleyken neden uçuyorlar oraya anlamak güç !!! allah korusun bir facia olsa sorumlusu kim olacak ??? tonton mu yoksa devamlı gülen arkadaş mı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arka Bahçeler ~ 10 yıl önce
Kimse arka bahçesinde olanlara yada olacak olanlara kayıtsız kalmıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000